Kulcsszó keresés /


Az elfoglalt nők edzésterve

  • 2017. augusztus 24.

Vannak azok a hétköznapi szuperhősök, akik képesek a munka előtt, hajnalban felkelni, hogy edzőterembe induljanak. Aztán ott vannak a többiek, akik heti háromszor túlóráznak és örülnek, ha otthon marad erejük egy kis testmozgásra. A csajos magazinok egyre többször sugallják felénk, hogy a megfelelő táplálkozás mellett igenis fontos, hogy időnként átmozgassuk minden porcikánkat. Így csináld, ha te is egy elfoglalt, pörgős életet élő nő vagy!

olvass tovább

20 dolog, amit sose kérdezz az első randin

  • 2017. május 11.

Randitanácsok nélkül nem női magazin a női magazin, és természetesen eme cikktémát mi sem gondoljuk véresen komolyan. Inkább derüljünk együtt az alábbi szösszeneteken és csak egy pillanat erejéig vizualizáljuk a kiszemelt férfi arckifejezését, ha az alábbi mondatok tényleg elhangoznának.

olvass tovább

Top15: Disney mesék ihlette fotók Annie Leibovitz-tól

Annie Leibovitz amerikai fotós, a Rolling Stone magazinnak dolgozott 13 évig, majd pedig a Vanity Fair-nek készített színészekről és zenészekről, ismert emberekről készített képei által tett szert világhírnévre. A jellegzetes sztárportréiról ismert, maga is sztárrá vált fotográfus színészekről, sportolókról, zenészekről készített Disney mesék inspirálta felvételeket, melyek a csodák világába repítenek minket, mind a jelmezeknek, mind a díszleteknek, mind a csodálatosan kivitelezett fotózásnak köszönhetően.

olvass tovább

Karácsonyi kinek mit, vagy inkább mit ne

  • 2016. december 21.

Imádom, amikor karácsony közeledtével minden magazin elkészíti a szokásos, “Kinek mit ajándékozz?” összeállítást. Életemben nem találtam még soha semmit ezekben a cikkekben, amit tényleg megvettem volna ajándékba, vagy azért, mert az esetek többségében nem állt rendelkezésemre a szerkesztők által megsaccolt 2 millió forint az ajándékok beszerzésére, vagy, mert annyira haszontalan dolgokat sorakoztattak fel, hogy még az ellenségemet se büntetném velük. Íme, a klasszikus javaslatok.

olvass tovább

A nő, a magazin és a változás

Imádom a magazinokat – azt hiszem ez nem újdonság... Különösen a külföldi divatlapokat. Nem csak azért, mert magával ragad a látványviláguk, az a világ, amelyet minden nő álmaiban a magának szeretne tudni, hanem valami másért is.

olvass tovább

7 tény a táplálkozási zavarokról

  • 2016. november 17.

A táplálkozási zavarok mindenkit utolérhetnek. A legtöbb női magazin erre próbálja felhívni a figyelmünket. Arról azonban nem esik szó a limonádé, “legyéltrendi5percalatt” újságokban, hogy a testképzavart a legtöbb nőben, éppen ezek a magazinok keltik, címlapra tűzve az agyonretusált hírességeket, és csont-sovány modellekkel illusztrálva cikkeiket.

olvass tovább