Kulcsszó keresés /


Új látványossággal gazdagodott Budapest utcaképe

  • 2014. november 09.

Az elmúlt években egyre merészebb formatervű autókkal rukkolt elő a Lexus, ám legújabb modelljük már-már vakmerőnek is nevezhető. Az új Lexus NX éles, határozott vonalainak, egyedi első- és hátsó lámpáinak köszönhetően azonnal kitűnik a városi forgalomból.

olvass tovább

Exkluzív Náray bemutató

  • 2013. szeptember 26.

Zártkörű divatbemutatóján mutatta be Náray Tamás legújabb Esszenciák nevű kollekcióját a Grassalkovich kastélyban. A káprázatos ruhák kitűnő harmóniában voltak a rendezvényen kiállított Lexus autómárka legújabb IS modelljével és a Sissy által kedvelt Gödöllői Királyi Kastély miliőjével. Egyedüliként a stylemagazin.hu adhat exkluzív beszámolót az ott látottakról.

olvass tovább

Lexus stílus teszt Budapesten…

  • 2013. július 30.

Először rótta Budapest útjait az új Lexus IS. A hazánkban is igen népszerű IS sorozat vadonatúj generációja immáron Full Hybrid hajtással is elérhető, ami az előrendelések száma alapján jó döntésnek bizonyult.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - IX. / Hétfő

  • 2012. február 13.

Fontos mindig észben tartani, hogy semmi sem a miénk. Még az információ sem! Ezért aztán teljesen feleslegesen erőlködik bárki, hogy bármilyen tudást elvegyen, vagy megtartson magának, a tudás ugyanis mindenütt ott van, ott lebeg az Univerzumban, s így tulajdonképpen mindenkié. Jómagam szívesen segítek akár ötletekkel, akár tapasztalattal bárkinek, hiszen minél többen tudunk valami fontosat, jót, hasznosat, annál jobb mindenkinek, annál gazdagabbak vagyunk mindannyian. Az irigységgel csak annyit érhet el bárki, hogy saját belső szeretet rendszerét megzavarja, kisebbségi komplexusa miatt elzárja önmaga elől az utat a tudás felé vezető úton. Még az sem gond, ha nem tudunk mindig mindenki örömének őszintén örülni. Elég, ha rossz érzéseink ellenére ki tudjuk mondani, hogy sok sikert kívánunk neki, s így a negatív energiákat máris elengedtük.

olvass tovább

Alapozót a VICHY-től

  • 2010. január 20.

Az átmeneti vagy tartós bőrhibák komoly problémát jelentenek a mindennapok során: szorongás, komplexusok, pszichikai zavarok alakulhatnak ki. A Vichy Dermablend korrekciós kozmetikumai új utat nyitottak a bôrhibák korrigálásának területén.

olvass tovább