Kulcsszó keresés /


Véres sebek és rengeteg szőr - itt A visszatérő!

  • 2016. január 14.

Ma végre a hazai mozik is bemutatják a sokak által várt - minket is nyugodtan bele lehet számolni - filmet, A visszatérőt. A híre már jóval megelőzte a filmet, sokat hallottunk az elképesztő körülmények között zajló forgatásról, és a kifejezetten zord időjárási körülményekről, amelynek a rendező Alejandro González Iñárritu tette ki csapatát. Reméljük Leonardo DiCaprio erőfeszítéseit végre Oscarral jutalmazzák!

olvass tovább

DiCaprio mozik, amiket muszáj látnod!

  • 2015. november 11.

Ma ünnepli 41. születésnapját Leonardo DiCaprio. korunk egyik kedvenc színésze, hisz mindenki tud legalább három filmet mondani, amiben szerepelt. Ezúttal sorra vesszük a leghíresebb szerepeit. Szerintetek melyikért érdemelt volna Oscart?

olvass tovább

Amit még tudni akarsz DiCaprioról

  • 2014. június 19.

Leonardo DiCaprio 17 éves kora óta folyamatosan dolgozik. ‘93-as Gilbert Grape-béli szereplésével már Golden Globe- és Oscar-díjra jelölték, mint legjobb férfi mellékszereplő. Sajnos egyelőre az akadémia még nem ítélt neki aranyszobrot (az idei gála legfájóbb pontja máig), de nekünk ő az abszolút favorit, így most számos érdekességet gyűjtöttünk össze mindenki Leojáról.

olvass tovább

A 21. századi Gatsby

  • 2013. május 22.

A gazdaglány, az úr, meg a szegényfiú. A tündérmesékben a gazdaglány mindig a szegényfiút választja, ám a valóság sokkal ridegebb és kegyetlenebb az álmoknál. A most debütáló nagy Gatsby története arról a felszínes világról szól, amely száz év távlatából sem vesztette aktualitását.

olvass tovább

A nagy Gatsby Pradat visel

  • 2013. május 02.

Van egy film, amit már tavaly október óta várunk. Állítólag ebben a hónapban debütál. A rossznyelvek szerint kifutottak a költségvetésből, mások csak marketingfogásnak nevezik a kitolt premierdátumot. Minden pletyka ellenére, eszeveszettül várjuk A nagy Gatsby-t.

olvass tovább

Eredet

  • 2010. augusztus 16.

Mi a legértékesebb tulajdona az embernek? A pénze? Barátai? Szerelme? Gyermekei? Mind-mind felbecsülhetetlen értékűek, de mind közül a legfontosabb: a titkai és az álmai. A Földön pedig van egy ember, aki képes rá, hogy ellopja őket. A gond akkor kezdődik, amikor vissza kell raknia őket...

olvass tovább

Leonardo DiCaprio, út a kisfiútól férfiig

  • 2010. július 20.

Egykoron egy minden férfi szív számára idegesítő, kócos hajú tinibálvány volt, 2010-re azonban a világ egyik legjobb és legsokoldalúbb színésze. Hihetetlen sikere van, jól választ magának filmet, a legnagyobb rendezőkkel dolgozik együtt. Leonardo DiCaprio következik.

olvass tovább

Viharsziget: Két órás elmegyógyintézeti kikapcsolódás

  • 2010. február 22.

A Viharsziget bemutatóját átrakták 2010-re, mondván a stúdió 2009-ben nem tudott elég pénzt költeni a reklámozására. Úgy tűnik jó húzás volt, mivel a film Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese legnagyobb nézőszámmal, és persze bevétellel  rendelkező nyitását hozta.

olvass tovább