Kulcsszó keresés /


A street art csodái: 10 lélegzetelállító utcakép az átalakulás előtt és után

Nézz körül! A világ telis-tele van alkotói vásznakkal, amik csak arra várnak, hogy valaki használja végre a képzeletét és merjen alkotni. Annyi unalmas, fehérre meszelt, hatalmas falfelület van a városban, amikből a mindennapok művészei lélegzetelállítót tudnának alkotni. Íme, néhány utcakép az átalakulás előtt és után, amely bebizonyítja, hogy világunk egy nyilvános művészeti galéria is lehetne.

olvass tovább

Őszi körömlakktrendek

  • 2016. szeptember 08.

Ami a körmöket illeti, az ősz együtt jár a mély bordó és a hideg kékes-szürkés árnyalatok visszatérésével, sőt talán némi kreativitással is, hiszen manikűrünk nem csupán a következő strandolásig húzza. Íme, az ősz négy legmenőbb színe és némi inspiráció ezek viselésére.

olvass tovább

22 ötletes szoba dizájn

  • 2016. június 04.

Sokan választjuk a jól megszokott, otthonos berendezéseket, majd panaszkodunk, hogy nem férünk el, mert annyi kacat van a szobában. Pedig némi kreativitással helyet és energiát lehetne spórolni! Gondoltál már például arra, hogy a lámpát ne a plafonra, hanem az ajtóra vagy a csempére tedd?

olvass tovább

Interjú Csabai Márk, íróval

A fiatal tehetség egy személyben író, szerző, pincér és üzletember. Kreativitása magasan szárnyal, és ez pont így van jól. Kitartása pedig sokunknak példamutató lehet, hiszen ha egy dolgot tudunk Márkról, az az, hogy végig viszi, amit eltervezett. Ismerjük meg hát jobban, ki is valójában Csabai Márk.

olvass tovább

10 apró trükk a húsvéti dekoráláshoz

  • 2016. március 26.

Nem tudod, mivel lehetne még feldobni a húsvéti asztalt, vagy szeretnél valami szépet és kreatívat csinálni? Sok olyan alapanyag akad otthon, amire még Te sem gondoltál, hogy készíthetsz belőle csodaszép kiegészítőket! Nincs szükséged másra, csupán jó adag kreativitásra. Nézzünk hát körül a lakásban, és vágjunk bele a dekorálásba!

olvass tovább

Kihagyhatatlan húsvéti tortarecept: Gesztenyés fészektorta

  • 2016. március 24.

Nem mersz belevágni nagy sütésbe a húsvéti készülődésben? Szeretnél valami egyszerű, de mégis mesteri finomságot sütni? Van egy remek receptötletünk számodra, amellyel nem csak nagyot alkothatsz, de rendkívül egyszerű az elkészítése. Nem kell más hozzá –természetesen a hozzávalókon kívül-, csupán egy kis kreativitás. Vigyázat, extra csokis finomság!

olvass tovább

Tavaszi dekor ötletek otthonodba

  • 2016. március 16.

A jó idő beköszöntével egyre nagyobb hangsúlyt fordítunk otthonunk dekorálására. Megjelennek a tavasz első hírnökei a virágok, a természet feléled, és ezt szeretnénk viszontlátni lakásunkban is. Nem csak a boltban kiválasztott egyedi darabokkal dobhatod fel lakásodat, de te is készíthetsz személyre szóló tárgyakat. Vegyünk hát egy jó adag kreativitást, és vágjunk bele az előkészületekbe!

olvass tovább

Hétköznapi tárgyak, különös köntösben

  • 2015. június 28.

Emily Blincoe fotóit látva az embernek néha olyan érzése támad, mintha ennek a művésznek végtelen ideje lenne – és végtelen kreativitása. A texasi fotós titka abban rejlik, hogy egyszerűnek tűnő tárgyakból és témákból alkot nagyszerűt úgy, hogy teljesen új koncepcióba helyezi azokat.

olvass tovább