Kulcsszó keresés /


Gwyneth Paltrow fitt titkai

  • 2014. április 23.

Minden nő szeretne jó kondiban lenni anélkül, hogy terjedelmes izomkolosszusokká nőnék ki magukat. Hogyan célozhatjuk meg hatékonyan a fő izomcsoportokat, hogy a végeredmény olyan káprázatos legyen, mint Gwyneth Paltrow teste? Az ő trénerének tippjeit osztjuk meg most veletek.

olvass tovább

Angliából szeretettel!

  • 2014. január 10.

A márka termékeit fodrászok fejlesztettek ki fodrászok számára. Ez többet jelent, mint néhány egyszerű sampon és kondicionáló. Célja az volt, hogy a fodrászok idejét és energiáját megkímélve, hatékonyabb, professszionálisabb termékekkel rukkoljon elő. Paul Mitchell - a skót származású tulajdonos - az állatokon történő terméktesztelést már akkor sem alkalmazta, így nyugodtak lehetünk azzal kapcsolatosan, hogy mit vagy mit nem kenünk a hajunkra!

olvass tovább

Hűtsd a babád ventillátorral!

  • 2013. augusztus 09.

Az elmúlt napokban igencsak részesei lehettünk a rekkenő hőségnek - amit nem csak mi felnőttek, de bizony a gyermekek is nagyon nehezen viselnek el. Bár a légkondicionálóval kapcsolatban felmerül a kérdés, vajon használhatjuk- e kicsi gyermek mellett, ugyanez igaz lehet a szobai ventillátorra is - valószínű a válaszunk nem lesz. Utóbbi esetében pedig csak kis mértékben. A jó hír az, hogy már az egészen kicsiknek is van megoldás a forró nyári napok megkönnyítésére, ugyanis már Magyarországon is beszerezhető az a babaventillátor, mely a nyári melegben hűsítő szórakoztatást nyújt a gyerekeknek.

olvass tovább

Átvágás a nyeremény klíma

  • 2013. július 31.

Bűnözők élnek vissza a hőségben kitikkadt magyar internetezők figyelmetlenségével. Reklámlevelükben azt ígérik, légkondicionáló berendezéseket fognak kisorsolni, de valójában fizetős SMS szolgáltatásra iratkoztatják fel őket.

olvass tovább

A szegény kalácssütő esete az ízrablókkal

  • 2013. április 09.

Vannak alkotók, vannak kritikusok és vannak az arc nélküli pocskondiázók. Az ember, ha letesz valamit az asztalra, az utóbbi típus azt ízekre szedi és - csúnyán szólva - csámcsogó szájjal felzabálja. Ha nem csinál semmit, akkor talán békén hagyják. De garancia erre széles e világban, sehol, soha sincs.

olvass tovább

Napi Üzenet - szeptember 4.

  • 2012. szeptember 04.

A mai nap lezárhatod az életed egy fejezetét, és beléphetsz Új Életedbe. Ma fizikai kondíciód is javíthatod: edz, intézkedj. Napi megerősítés: Mindennap új, csodás meglepetéseket tartogat számomra.

olvass tovább

FAST - FUN - FIT : My-Fit Speed Fitness

  • 2012. március 04.

Hallottál már a Speed Fitness-ről? A szuperintenzív edzésformáról, ami alkalmanként csak 20 percet csen el az életedből, mégis hatékonyabb, mint egy másfél órás konditermi edzés. Ebédidőben mozgatnád át a tested? A My-Fit Speed Fitness stúdió és a Stylemagazin közös akciója jóvoltából most ezt könnyedén megteheted.

olvass tovább

Latin Aerobik

  • 2010. április 21.

A legújabb őrület a latin aerobik. A forró latin hangulatot, pörgős latin-amerikai táncalapokat mind a férfiak, mind a nők nagyon kedvelik. Ez a fajta óra jó kondíciót követel.

olvass tovább