Mit vegyek Neki?

  • 2011. december 14.

Meg vannak számlálva a napok: mindjárt jön a legkedvesebb, a nagybetűs Ünnep, és persze a munka, a rohanás sokszor az ajándékok levadászásának rovására mehet. Fontos az ajándék? Meglepjem azzal, amire régóta vágyik? Vajon ő emlékszik még rá, hogy májusban bepárásodott szemmel kémleltem egy kirakatot egy táska miatt?

olvass tovább

A divatfotózás 3D-ben!

  • 2011. október 24.

A 3D hatású divatfotó „megfogható élményt” kölcsönöz a modellen látható öltözéknek. Hasonló a tér érzet, mint egy kirakat előtt állva vagy divatbemutatót nézve. Sőt kicsit ennél is több, hiszen a normál emberi szem képességeit túllépve hozzáadódik a fotózás eszköztára az eltérő perspektívájú objektívek képalkotásával, a háttér életlenítésével.

olvass tovább

A Cargomoda sztorija

  • 2011. augusztus 04.

Két évvel ezelőtt egy srác a magyar tél elől Spanyolországba menekült hogy aztán ott három hónapig önkénteskedjen. Egy barcelonai városnézés alkalmával meglátott egy Maians cipőt egy kirakatban és teljesen beleszeretett.

olvass tovább

Milánó, a divat fővárosa

  • 2008. október 08.

Igen, az. A divat és persze Észak-Olaszország fővárosa, világváros, iparváros, élő, lüktető élettel, s nemcsak kirakatokkal. Milánó a divat mellett él is, és sokak véleményével ellentétben, nemcsak öltözik. 

olvass tovább