Kulcsszó keresés /


Alexander McQueen memorial

  • 2010. szeptember 21.

A London Fashion Week-kel egyidőben, tegnap 11-kor a londoni Szent Pál Székesegyházban tartottak emlékmisét az öngyilkosságot elkövető Alexander McQueen emlékére. A szertartáson 1200 embert hívtak meg, köztük számos modellt és világhírű tervezőt. A fekete ruha, mint a gyász színe majd mindenkinek eszébe jutott, az már kevésbé, hogy templomba mennek, nem a Soho-ba. Persze ki tudja, lehet, hogy Alexander McQueen is így szerette volna.

olvass tovább

Kate Moss táskái a Longchamp-nek

  • 2010. január 28.

Kate Moss a Topshop-nak tervezett kollekciói után immáron a Longchamp-pel is aláírt egy közös együttműködésről szóló szerződést, melyben arra vállalkozik, hogy Sophie Delafontaine-vel karöltve táskákat tervez a cég számára.

olvass tovább

Gisele Bündchen a legkeresettebb modell

  • 2009. december 04.

Az amerikai Forbes magazin felmérése szerint Gisele Bündchen lett a világ leggazdagabb topmodellje. A magazin sajtómegjelenéseik, kampányok, valamint szakértők segítségével becsülte meg a tizenöt legjobban fizetett szupermodell keresetét.

olvass tovább

Egy csepp nyár

  • 2009. március 02.

Tedd magadévá a nyári nap ragyogását a világhíres szupermodell, Kate Moss új, limitált kiadású nyári illatának segítségével, a Summer time-mal! 2009 márciusától elérhető Summer time kicsattanóan friss virágos zamatával idézi fel a kedves nyári emlékeket. Fedezd fel a fantasztikus nyári érzést, mely sugárzik belőle!

olvass tovább

Divatdiktátorok: top 10

  • 2009. február 20.

Kate Moss, Viktoria Beckam, Tom Ford, Rachel Zoe. Csak néhány név, de ők és a többiek a mai divat legmeghatározóbb személyiségei. Ami terveznek, amit hordanak, az mind mind divat lesz, sikeres, és sikkes. Drágák, de biztos sikert jelent foglalkoztatásuk.

olvass tovább

Ismerd meg: Chloé

  • 2008. november 24.

A Chloé ruháit egykor olyan szépségek hordták, mint Greace Kelly, de a klasszikus vonal ma már keveredik a hipermodernnel.

olvass tovább