Kulcsszó keresés /


Keira Knightley 10 tökéletes szettje, amelyet szívesen magunkra öltenénk

  • 2016. március 26.

Ami az öltözködést illeti, a Karib-tenger kalózai filmszéria gyönyörű színésznője a kényelemre esküszik. Hűvösebb időben, sok más hírességgel ellentétben, rétegesen öltözködik, illetve a bővebb fazonú, kissé maszkulin ruhadarabokat kedveli, míg a tavaszi-nyári szezonban kizárólag lenge ruhácskákban hagyja el a lakást. Mi imádjuk.

olvass tovább

Értéktelen volt a házasságom

Nagy baj, ha természetesnek veszünk dolgokat. Legyen szó gazdagságról, sikerről, egészségről, emberi kapcsolatokról, vagy arról, hogy nagy kényelemben élünk. Elvész a dolgok értéke, megszűnünk látni azt, amit képviselnek, amit hozzáadnak az életünkhöz.

olvass tovább

15 tipp a tökéletes nyaraláshoz

  • 2015. július 29.

Bár most úgy tűnik, a forró kánikulának sohasem lesz vége, egyszer egy szép napon majd újra beköszönt a hideg ősz. Akár tetszik, akár nem, addig viszont már csak néhány hét van hátra, úgyhogy ideje kihasználni minden egyes napsugarat! Itt az ideje nyaralni, pihenni, és hogy ez teljes kényelemben teljen, összeszedtünk néhány tippet az ideális strandoláshoz!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 3.

  • 2014. április 03.

A mai napon légy összpontosított, fontolj meg mindent, amit teszel, és cselekedj haladéktalanul. Ma regenerálódj, este helyezd magad kényelembe és pihenj. Napi megerősítés: Mindig tudom mit kell tennem, követem szívem üzeneteit.

olvass tovább

Milyen ruhát adjak a babára, ha esküvőre megyünk?

  • 2013. augusztus 08.

Már javában tart az esküvői szezon és sorra érkeznek az esküvői meghívások. Baba nélkül is gondolkodunk eleget – mi nők:) -, hogy mit vegyünk fel, de most már a bébi alkalomhoz illő öltöztetésén is ötletelhetünk. Bár a babák mindenben szépek, de azért az alkalmi babaruhákból is hatalmas kínálat van, viszont itt is elsődleges szempont a kényelem és a jó minőségű anyag. Ezután jöhet a csipke, a fodor vagy a nyakkendő kis zakóval, de természetesen vannak egyszerűbb és mégis csinos megoldások is.

olvass tovább

Interjú Gantner Ádámmal az internetes párkereséséről

  • 2013. március 22.

A kényelem, mint világszervező erő, ha már erőnek nevezhető minden eddiginél gyorsabb eszközökkel operál. Vagy éppen a gépeknek köszönhetően lett egyeduralkodó egy olyan korban, amikor a távkapcsoló már nem világközepe-szimbólum, hiszen a szerkesztett valóságot felváltotta a virtuális, amikor látszólag minden pillanatban történik valami.

olvass tovább