Kulcsszó keresés /


Okos ajándék tippek – hasznos ötletek a fa alá

  • 2017. november 25.

A karácsony előtti kapkodást és tömeget a legtöbben -teljesen érthető módon- szeretjük elkerülni, és az adventi időszakot valóban azzal tölteni, hogy lelkileg is ráhangolódjunk az ünnepekre. Azért, hogy ez így történjen, érdemes már most elkezdeni az ajándékok beszerzését, de legalább a listák összeírását, hogy minél stresszmentesebb legyen a következő időszak. Olyan ajándékötleteket hoztunk most, amelyek kifejezetten hasznosak, így egészen biztosan örömet okozunk velük.

olvass tovább

Top5 : Anthony Hopkins legjobb filmjei

  • 2017. február 09.

Sir Anthony Hopkins az egyik legmeghatározóbb alakja a filmiparnak. Számos produkcióban nyújtott lenyűgöző alakítást. A szakma többször jutalmazta, így Oscar és Golden Globe díjas színész is egyben. Lássuk most 5 kimagaslóan remek alkotását!

olvass tovább

Vánszorgok már a célom felé

Az élet olyan, mint egy társasjáték. Néha ott vannak a jutalmak, olykor rálépünk egy-egy csapdára, de az is előfordul, hogy nagyokat ugrunk előre a céljaink felé, de ugyanilyen eséllyel vissza is vethet a fene nagy igyekvés.

olvass tovább

JutalomJáték premierjére Budapestre érkezik Coco König

  • 2016. október 12.

Az Emmy-díjas, Golden Globe-díjra jelölt legendás skót színész, Brian Cox új filmje, a JutalomJáték premierjére hamarosan Budapestre érkezik. A JutalomJáték bemutatójára a film női főszereplője, a magyar-osztrák származású, tehetséges fiatal színésznő, Coco König is a magyar fővárosba látogat.

olvass tovább

10 tanács a karrieredhez, a világ sikeres nőitől

  • 2016. október 05.

Ha körülnézünk magunk körül a világban, még mindig azt tapasztaljuk, és a statisztikák tisztán kimutatják, hogy a férfiak uralják a munka világát. A felsőbb vezetők csupán 14 %-a nő, és azonos pozíciókban is kevesebbet keresnek, mint a férfiak. Keményen meg kell küzdenünk tehát a ranglétrán való feljebb jutásért, de íme, néhány tanács azoktól a nőktől, akiknek ez sikerült.

olvass tovább

Egyensúlyban a nő - Anti ösztrogén diéta

  • 2016. augusztus 03.

A nőket egyre komolyabb mértékben érintő hormonális probléma, az ösztrogén – dominancia fő oka a mesterséges ösztrogénvegyületek- xeno ösztrogének - szervezetbe jutása, valamint a progeszteron elégtelen termelődése a petefészekben. Miért borul fel az egyensúly?

olvass tovább

Audrey Hepburn inspiráló életmódtippjei

Számos életrajzi könyv szerint Audrey mindig mértéktartóan étkezett, és soha nem ivott túl sok alkoholt. Étrendje többnyire gyümölcsökből és zöldségekből állt, csak ritkán jutalmazta meg magát tésztával, vagy egy-egy kocka étcsokoládéval. Hogyan maradt élete végéig gyönyörű, fiatalos, ragyogó az arca? Imádott délután szunyókálni!

olvass tovább

9 étel, amellyel kalóriát égethetsz

  • 2016. március 15.

Mindenki szereti a finom ételeket és időnként igenis megjutalmazhatjuk magunkat egy kis édességgel is. Azonban összeállításunkban most 10 olyan ételt szedtünk össze neked, amelyeket ha gyakran fogyasztasz, hatalmas vitamin, fehérje; valamint ásványi anyag tartalmuk miatt optimális kalóriát vihetsz be szervezetedbe, amely által könnyebben megválhatsz néhány kilótól.

olvass tovább

Véres sebek és rengeteg szőr - itt A visszatérő!

  • 2016. január 14.

Ma végre a hazai mozik is bemutatják a sokak által várt - minket is nyugodtan bele lehet számolni - filmet, A visszatérőt. A híre már jóval megelőzte a filmet, sokat hallottunk az elképesztő körülmények között zajló forgatásról, és a kifejezetten zord időjárási körülményekről, amelynek a rendező Alejandro González Iñárritu tette ki csapatát. Reméljük Leonardo DiCaprio erőfeszítéseit végre Oscarral jutalmazzák!

olvass tovább

Király Viktor tarolt az amerikai Voice-ban!

  • 2015. szeptember 30.

Király Viktor hangjáért odavagyunk, és az egykori Megasztár győztes úgy néz ki, hogy a tengerentúlt is meghódítja! Viktornak helyi idő szerint tegnap este volt alkalma az amerikai Voice színpadára állni, ahol Gwen Stefani, Adam Levine, Pharrell Williams és Blake Shelton előtt csillogtathatta meg tehetségét. A továbbjutás nem is volt kérdés, négy igent zsebelt be, és a Maroon 5 frontembere lett a mentora, aki szerint a végső győzelemre is esélyes lehet!

olvass tovább