Kulcsszó keresés /


Thor boldogsága – Volvo XC40 Recharge Twin Pro

A skandináv mitológia egyik legfontosabb alakja Thor, többek között a mennydörgés és a villámok istene. A Volvo büszkén viseli már egy ideje Thor kalapácsának szimbólumát az első lámpatesteken. Elérkezett tehát az idő, hogy a Volvo is megjelenjen első, tisztán elektromos modelljével, az XC40 Recharge-dzsal. Az események innentől egészen biztosan fel fognak gyorsulni, hiszen a legfrissebb bejelentése az a márkának, hogy 2030-tól kizárólag elektromos meghajtású modelljei lesznek.

olvass tovább

Mitől sikeres a nő?

  • 2022. január 05.

Napjainkban egyre több lehetőség kínálkozik a nők számára is az üzleti életben. Sőt, mi több, nagyobb számban jelentkeznek főiskolára/egyetemre, mint férfi társaik. Összegyűjtöttük a legnyomósabb érveket, amik bizonyítják: a nők sikerre születtek.

olvass tovább

Az aggodalom nem segít - Hogyan tedd félre az aggódás okozta szorongásaidat?

  • 2022. január 04.

Amikor aggódunk valami miatt, akkor szorongunk. A szorongás elleni küzdelem pedig érzelmileg nagyon kimerítő. Sokan küzdünk ezzel nap, mint nap, különösen a bizonytalan időszakokban. Gyakran azon kapjuk magunkat, hogy folyamatosan aggódunk a jövő miatt, vagy stresszelünk a múltunkkal kapcsolatban és ezzel gyakorlatilag teljesen ignoráljuk a jelenünket.

olvass tovább

Egy szorongó embert szeretni

  • 2022. január 04.

Egy szorongásokkal küzdő személy legtöbbször úgy érzi, hogy őt lehetetlen szeretni. Folytonos benne a bűntudat. Nehezen képes jelezni azt, hogy szeretetre van szüksége, holott minden szorongására a szeretet lenne a legnagyobb gyógyír. Éppen emiatt a világot jelenti neki, ha érzi van valaki, aki igazán mellette áll. Valaki, aki elfogadja és szívből szereti.

olvass tovább

Apróságok, melyek kulcsai a boldogságnak

Szeretni azt is jelenti, hogy figyelsz. Az értő figyelem nem csak abból áll, hogy meghallgatom a másikat, a szemébe nézek, vagy kiegészítem valamivel a mondandóját. Bizonyos értelemben magamat kell félretennem arra az időre, az ő szemével látni, az empátia eszközével belépni a világába.

olvass tovább

Férfiszempont: A nők a pénzes pasikra buknak?

Vitatott téma, mely talán már évezredekkel ezelőtt is fejtörést okozott, mikor “homo sapiens Bob” a jól megszokott egy gazella helyett, kettő gazellával tért haza a vadászatból, melynek köszönhetően hatalmasat emelkedett a népszerűsége a törzs lányainak körében. Kardinális kérdés, hogy a nők tényleg a magas anyagiakkal rendelkező férfiakat keresik-e? Természetesen van ilyen jelenség is. Viszont ez a kérdés sokkal mélyebb gondolatokat foglal magában.

olvass tovább

Miért veszi el magától valaki az élet lehetőségét?

Soha nem találkoztam még közelről az öngyilkosság jelenségével. Csak hírekből és statisztikák alapján hallottam, ahogy szakemberek fejtegetik, hogy miért lépi meg valaki ezt, ezért nem is akartam mélyen beleásni magam egy ilyen nem túl vidám témakörbe. Aztán egy hétfő reggelen elért engem is a hír: valaki, akivel addig minden nap találkoztam, beszéltem, dolgoztam, úgy döntött, hogy nem akar tovább élni.

olvass tovább

Gyit – E-paci! – Mustang Mach-E

Amikor először hallottam arról, hogy tisztán elektromos Mustang fog megjelenni, azt gondoltam, hogy ez valamiféle szentségtörés. Nyilvánvaló, hogy a Ford legerősebben hangzó márkaneve a Mustang, de azt gondoltam, hogy azért ez már több, mint sok és a marketingesek elvetették a sulykot. Aztán a most eltöltött teszthét után kicsit meg vagyok zavarodva, mert ez az autó jó, sőt nyomokban Mustangot is tartalmaz.

olvass tovább