Kulcsszó keresés /


Strand Kisokos, avagy miket ne hagyj otthon, ha fürdőzni mész

  • 2016. július 13.

Nem tudom, más hogy van vele, de én minden strandolás előtt legalább tízszer végig gondolom, hogy biztosan minden megvan e. Egy nőnek egyáltalán nem merül ki egy törülköző+bikini kombóval a vízparti felszerelése, így most összeírtam, hogy mik azok a dolgok, amiket semmiképp sem szabad otthon hagynunk, hogyha önfeledten, de felkészülten szeretnénk élvezni a fürdőzések minden pillanatát.

olvass tovább

Válaszd ezeket a strandkajákat, hogy ne kelljen aggódnod a hasad miatt!

  • 2016. július 12.

Mind ismerjük a tipikus, népszerű strandkajákat, mint amilyen a lángos, a gyros, a hotdog, a hamburger és társaik. És mind ismerjük azt is, mennyire szörnyű, amikor egy gyors ebéd után behúzott hassal kell visszasomfordálni a strandolók közé. Viszont ha ezeket az egészségesebb ételeket választod, biztos nem kell majd ezzel számolnod.

olvass tovább

Nyári sminktippek minden színtípusnak

  • 2016. július 07.

Van, akinek a hideg színek állnak jól, és van, akinek a meleg árnyalatok. Ez a strandon eltöltött órák után valamennyire változik, ezért előkerülhetnek a fiókból olyan sminkek is, ami máskor inkább kerülendő. Most ismét a sztárokon mutatom meg, mit és miért érdemes használni a meleg hónapokban.

olvass tovább

35 hajtrend nyárra

  • 2016. július 03.

A nyár közeledtével nemcsak a gardróbunkat frissíthetjük, hanem magunkon is érdemes az legvidámabb évszaknak megfelelő, kisebb-nagyobb változtatásokat kipróbálni. Például a frizuraváltoztatás is nyáron jár a legkisebb kockázattal.

olvass tovább

UEFA EURO 2016 nyolcaddöntő - A legszexibb játékosok

Óriási teljesítmény és hajrá után távozott a magyar csapat a foci EB-ről, azonban ez ne állítson meg titeket abban, hogy továbbra is kövessétek a mérkőzések alakulását, remek dolog esténként egy ital mellett! Inspirációként íme a mi kedvenc játékosaink listája a nyolcaddöntőben maradt csapatokból!

olvass tovább

Örökké a Szívek királynője - Lady Diana ma volna 55 éves

55 évvel ezelőtt született és már 19 esztendeje nincs közöttünk. Mindössze 36 éves volt, amikor üldözői bekergették autóját azon a végzetes éjszakán a párizsi Alma alagútba. Stílusa, jósága, a jólétért, az emberekért való tettei egy egész világ kedvencévé léptették elő, talán ezért is volt iránta túlzottan nagy az érdeklődés, és talán ez lett a veszte is. Az őt üldöző paparazzók közül végül senkit nem vontak felelősségre, utolsó szerelmének, a vele együtt elhunyt Dodi al Fayednek az édesapja pedig máig gyilkosságot emleget. Az igazság feltehetően sohasem fog kiderülni. Az emlékeinkben így marad meg Diana hercegnő:

olvass tovább

Ezért veszik készpénznek az emberek, hogy vagy nekik

  • 2015. július 30.

Nem te vagy az egyetlen, kinek jelenlétét természetesnek veszik, akiről tudják, hogy úgysem fogja lemondani a megbeszélt találkozókat, aki mindig csak egy telefonhívásnyira van. Elmerengtél már azon, hogy miért gondolják egyértelműnek az emberek, hogy te mindig ott leszel?

olvass tovább