Kulcsszó keresés /


Jó buli a leánybúcsú?

  • 2012. július 13.

A belvárosban ülünk egy elég menő étterem teraszán, halk lounge zene szól, balzsamecet illatot visz a szél. Kinyitom a szemem és előttem visítanak barátnőim egy fallosz alakú lufit dörgölve a számba. Jó reggelt, ez egy leánybúcsú!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XVII. / Vasárnap

  • 2012. április 15.

Ilyenkor tavasztájt levarázsolom a konyhaszekrény tetején porosodó klasszikus piknikes kosarunkat és vadul nekiesem a felfrissítésének. Imádok piknikezni! Sütkérezni az első napsugarakban valahol a természetben, nagyokat sétálni, beszippantani a földillatot (rajongok érte) és a friss levegőn elfogyasztani az általam készített, egyedi dizájnolású szendvicseket. Mindenkinek szívből ajánlom, aki még nem szánta rá magát egy ilyen spontán, nem túl nagy erőfeszítést kívánó programra!

olvass tovább

Exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

  • 2012. február 17.

2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó, luxus szépségdoboz, válogatás a szépségipar újdonságaiból: illatot, dekorkozmetikumot és bőrápoló termékeket tartalmazó csomag.

olvass tovább

Parfüm újdonságok

  • 2012. február 16.

Illatot ugyanolyan körültekintően kell választani, mint ruhát, hiszen állhat remekül, de lehet tőlünk idegen is. Kint még javában tél van, de az illatkreátorok már most gondoskodtak arról, hogy legyen miből választanunk a tavasz beköszöntével.

olvass tovább

Ünnepi illatbonbonok

  • 2011. december 21.

Sokan szavazunk a műfenyőre: környezettudatosságból, kényelmi szempontokból, padlófűtés miatt, de még mindig vannak, akik nem tudják befogadni a műanyag csodát. Az elsődleges indok az az illatok hiánya, mert ugye a tökéletes formájú plasztikfa bizony nem áraszt bódító fenyőillatot. Gond egy szál se, megmutatjuk a megoldást!

olvass tovább

A Bulgari bemutatja az Omnia Green Jade-t

  • 2009. február 20.

Az új női illatot, melyet a zöld jáde eleganciája és tisztasága ihletett. A zöld jáde a harmónia és a vonzerő szimbóluma, mely a fiatal, modern nő vidámságát, finomságát eleveníti fel, aki ártatlanságával könnyedén csábítja el.

olvass tovább

212: Az eredetiség kódja

  • 2008. január 24.

A parfümöket leginkább az érzelmek világához köthetjük. Köztük a Carolina Herrera 212 illatok egyértelműen a városi, kifinomult kozmopolita szellemiség megtestesítői.

olvass tovább