Kulcsszó keresés /


A hit és a tabu mérgező barátsága

Egyszerre nagyon fontos, és kényes a téma – fogalmam sincs, hogyan beszéljek róla. Ha meg merném próbálni, lehet, hogy meglepődnék. De visszatart a félelem, a rettegés, hogy csak elutasítás vár rám. Ha kimondom azokat a gondolatokat, melyeket a legőszintébben a szívemben őrzők, lehet, hogy a számomra legkedvesebbek néznek majd furcsán rám. Mégis zsigeri vágyam, hogy megtegyem.

olvass tovább

Minden ember csoda

Belenézek a tükörbe, és egy megfakult arc bámul rám. Ismerem ezt az arcot, már láttam őt. És csak nézek bele a tükörbe, átvizslatom ezt az arcot. Kiolvasható belőle a gyötrelem, az átélt vívódások, a kínzó gondok.

olvass tovább

Lépj tovább!

A hétköznapi spiritualitásban hiszek, abban, hogy az ember éli az életét – végülis arra való – és amikor valamilyen külső, belső problémával találkozik, amit nem tud azonnal megoldani, megáll és elgondolkodik. A magam részéről úgy látom (ez a tapasztalatom), hogy többször kell tudni, érteni valamit, mint cselekedni – ez alatt azt értem, hogy csak akkor cselekszem, ha biztos vagyok abban, hogy helyesen cselekszem, bizonytalanságomban nem kezdek el kapkodni.

olvass tovább

Hol van Isten? – avagy a mai világ számára a vallás tényleg halott?

  • 2017. október 12.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89