Kulcsszó keresés /


Egy élet nem elég!

Egy élet egyszerre nem elég – mondják a sikeres férfiak visszatekintve harcos korszakukra, amikor aktívan, harmincas éveikben az élet nagyszínpadán játszották a főszerepet. Úgy látom, nem bántak meg semmit, az élet már csak olyan, hogy mindennek megkéri az árát, és ők láthatóan így is elégedettek az eredménnyel.

olvass tovább

11 dolog, amit megbánunk a harmincas éveinkben

  • 2018. július 29.

Huszonévesen képesek vagyunk fejest ugrani abba a bizonyos élet nevű valamibe, hogy mindent, de tényleg mindent megtapasztalhassunk. A legjobb azonban az, ha képesek vagyunk mások hibáiból is tanulni és nem visszük mindenáron vásárra a saját bőrünket. Ha közeledsz a 30-as álom, vagy inkább rémálom határhoz, sok mindent átértékelsz magadban. Íme, néhány dolog, amin minden 30-as nő átesik!

olvass tovább

25 jel, hogy elmúltunk 25 évesek

  • 2018. február 08.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a húszas éveink alatt éljük életünk legdinamikusabb időszakát. Kínos randik, összehangolni a szociális életet a jó iskolai eredményekkel. A harmincadik születésnapunk közeledtével azonban inkább egy tartós kapcsolat megléte és az anyagi biztonság válik fontossá, valamint az, hogy a koktélunk már minőségi alkoholból készüljön. Íme, huszonöt jele annak, amiből könnyedén érzékelhetjük, hogy a húszas évek lassacskán harmincas évekre cserélődnek.

olvass tovább

7 szokás, amiket fel kell rúgnod, mire betöltöd a harmincat

  • 2018. január 23.

Egy átlagos, húszas éveiben járó nő szórakozik, kalandozik, felfedez és kísérletezget. Könnyű szerrel vált munkahelyet, más-más típusú férfiakkal találkozgat, nem főz magának, nem tervez a nyugdíjig és heti több alkalommal beleveti magát az éjszakába. És ez teljesen normális így, de vajon tényleg csak 30-ig?

olvass tovább

Mindent egy lapra tettem fel

Ha vissza tudnék menni az időben, sok mindenben másképp döntenék. Nem ragadnék bele egy végtelenül hosszú kapcsolatba, aminek csúfos vége lesz, és nem választanék egy olyan pályát, aminek hazánkban nincsen jövője. Ha újra kezdhetném, most nem itt tartanék; nem végeznék olyan munkát, aminek a vágyaimhoz köze nincsen, és ahol csak egy porszem vagyok a gépezetben. Mindent egy lapra tettem fel és most harminchoz közeledve még mindig önmagamat keresem.

olvass tovább

Függetlenség kontra családalapítás

  • 2017. december 14.

Jóllehet, manapság sok minden másképp működik, mint anno, de a világ megváltozásával nekünk is alkalmazkodóbbá kell válnunk és fel kell vennünk a ritmust. Vannak azonban dolgok, amiket nem tudunk szabályozni. Ilyen az, amikor a harminchoz közeledő nők megérzik a szelét a családalapítás sürgető időszerűségének.

olvass tovább

A harmincas nő tragédiája

Nehéz helyzetben vannak ma a harmincas nők. Nehezen találnak maguknak férjet, komoly férfit, akivel közös jövőt építhetnek – mondja egy férfi barátom. - Mert a harmincas férfiak nem feltétlenül vágynak velük egykorú nőkre, vagy ha igen, hát nagyon meggondolják, ki legyen az. Valahogy úgy vannak vele, hogy azok a nők, akik a húszas éveikben nem keltek el, s harmincévesen még egyedül vannak valamiért problémásak, ahogy a nők is furcsállják, ha egy férfi harmincöt-negyven éves korára még nem volt házas.

olvass tovább

A férfi azért seggfej, mert a nő így akarja?

Valóban mi nők rontjuk el a férfiakat? Átneveljük őket, megváltoztatjuk, sikeresen kondicionáljuk őket? Milyen egy igazi férfi? Egy átlagos harmincas, szerelemre éhes, társra vágyó nő, aki egyébként sikeresen magáévá tette a feminista ideológiát, elhomályosult tekintettel, hajvégeit tekergetve kerül módosult tudatállapotba, ahogyan sorolja az Igazi Férfi különös ismertetőjeleit.

olvass tovább