Kulcsszó keresés /


Hétvégi programajánló: november 17-19.

  • 2017. november 17.

Nyakunkon a tél, ami már nem csak hűvös, ám napsütéses reggelekkel, hanem gyakran napokig tartó esővel és hideggel örvendeztet meg minket. Éppen ezért egyre inkább tanácsos beltéri programokat keresni, és megbarátkozni a gondolattal, hogy a szabadban lassan már csak a fél ruhatárunkat magunkra aggatva tudjuk a szabadidőnket eltölteni. Ezen a hétvégén számos program közül válogathatunk!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: november 10-12.

  • 2017. november 10.

Megérkezett az igazi ősz, ami már nem csak hűvös, ám napsütéses reggelekkel, hanem gyakran napokig tartó esővel és hideggel örvendeztet meg minket. Éppen ezért egyre inkább tanácsos beltéri programokat keresni, és megbarátkozni a gondolattal, hogy a szabadban lassan már csak a fél ruhatárunkat magunkra aggatva tudjuk a szabadidőnket eltölteni. Ezen a hétvégén rengeteg program közül válogathatunk!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: október 20-23.

  • 2017. október 20.

Mindenki nagy örömére ezúttal egy hosszú hétvége vár ránk, így bőven lesz alakalmunk arra, hogy kicsit kikapcsolódjunk, és minél több programot szervezzünk, és remélhetőleg még az időjárás is kedvünkben jár majd egy picit. Íme, Budapest legizgalmasabb programjai a hétvégén!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: október 13-15.

  • 2017. október 13.

Végre megérkezett az igazi ősz, amit a kicsit hűvösebb időjárás ellenére is már nagyon sokan vártunk. A hétvégén még bőven lesz lehetőségünk szabadtéri programokkal eltölteni az időt, ahol az őszi-téli gardróbunk kedvenc darabjait már most felvonultathatjuk, viszont a kicsit fázósabbaknak sem kell aggódniuk, beltéri programokból sem lesz hiány az október 13-15-i hétvégén.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 08.18-20.

  • 2017. augusztus 18.

Hihetetlennek tűnik, de ez már a gondtalan nyár utolsó hónapjának vége. Éppen ezért ajánlott mostantól minden szabadtéri programok nyújtotta lehetőséget megragadni, és minél több fesztiválra, buliba, vagy sporteseményre ellátogatni. Most megmutatjuk, hogy merrefelé érdemes venni az irányt ezen a hétvégén!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 07.28-07.30.

  • 2017. július 28.

Hihetetlennek tűnik, de ez az utolsó hétvégénk, mielőtt belelépnénk a gondtalan nyár utolsó hónapjába. Éppen ezért ajánlott mostantól augusztus végéig minden szabadtéri programok nyújtotta lehetőséget megragadni, és minél több fesztiválra, buliba, vagy sporteseményre ellátogatni. Most megmutatjuk, hogy merrefelé érdemes venni az irányt ezen a hétvégén!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 07.14-16.

  • 2017. július 14.

Összegyűjtöttük a legjobb programlehetőségeket azok számára, akik szeretnék érdekes, hasznos és izgalmas eseményeken eltölteni a hétvégét, ami az előrejelzések szerint forró és napsütéssel teli lesz!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: június 2-5.

  • 2017. június 02.

A Pünkösdnek hála ismét egy hosszú hétvége elé nézünk, így összeszedtük a legjobb programlehetőségeket azok számára, akik szeretnék érdekes, hasznos és izgalmas eseményeken eltölteni ezeket a napokat. Remélhetőleg szép, meleg időnk lesz, így minél több időt tölthetünk a szabadban!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: május 19-21.

Végre itt a nyár, az előrejelzések szerint egész hétvégén napos, száraz, kifejezetten meleg időre számíthatunk, ami azt jelenti, hogy felhőtlenül élvezhetjük a szabadtéri programokat. Éppen ezért megpróbáltuk összegyűjteni a legizgalmasabb kültéri eseményeket, amelyeket ezen a hétvégén rendeznek meg Budapesten.

olvass tovább