Kulcsszó keresés /


Ha visszanéz a múlt

Ha visszanéz a múlt, fogadod a tekintetét? Engeded, hogy megmutassa mit nem vettél észre akkor, vagy most is elszalasztod? Hányszor még? Minden időben kopogtat be hozzánk, de mégis vannak olyan vágyak, amik próbák elé állítanak mielőtt beteljesülhetnének. Ezek nem mézes madzagok, csupán önmegerősítő gyakorlatok, azt kérdezik - készen állsz végre? Igazán akarod? Valóban? Akkor mutasd meg, ahogy átléped a határaidat érte.

olvass tovább

Hozd magad formába fitnesz labdával

Már egy jó ideje szemeztem vele az irodában, időnként kényelmesen üldögéltem is rajta, de sohasem gondoltam volna, hogy ilyen nagy szerepe lehet az alakformálásban. A fitball (óriás fitnesz labda) kiválóan beiktatható bármely edzésprogramba, vele élmény a pilates, a stretching, a zsírégetés és a gerinctorna. Mi most összegyűjtöttük nektek a leghatékonyabb gyakorlatokat, melyeket kezdők is bátran kipróbálhatnak. Lapos has, karcsú derék, formás popsi és feszes combok otthon, játékosan.

olvass tovább

6 kreatív edzés mód, ha rossz a kedved

  • 2016. április 19.

A sportoláshoz nem mindig van kedvünk, és ilyenkor inkább félretesszük másnapra a gyakorlatok elvégzését. De mi van akkor, ha az otthoni edzést még inkább hangulatosabbá varázsolhatjuk? Biztos Te sem hitted volna, hogy a barátnőddel vagy egyszerű kártyákkal is lehet hatékony a zsírégetés! Ráadásul még motivál is a változatosság, úgyhogy lássuk is hogy milyen edzésmódokat ismerhetsz meg!

olvass tovább

Lábtornával a lúdtalp ellen

  • 2015. július 20.

A tornát már a legkisebbeknél is elkezdhetjük, hiszen lelkesen utánoznak minket (kb. 2 éves kortól). Természetesen előfordulhat, hogy a kivitelezés még nem tökéletes, de ez nem gond, csak arra ügyeljünk, hogy ne történjen baleset. A gyakorlatokat akár naponta is elvégezhetjük. Az sem baj, ha csak egy részüket hajtjuk végre, lényeg a rendszeresség. A lábtorna mellett járjunk minél többet mezitláb vagy zokniban.

olvass tovább

A jóga varázsa, India kincsei

  • 2015. június 24.

Mi is a jóga igazi varázsa? Hogyan ejti rabul a gyakorlót, válik életmóddá, életszemléletté? Azt tapasztalom, hogy a testkultúra a szellemi értékekkel integrálva, óriási hiányt pótol mind egyéni, mind közösségi szinten: a belső tudatosság növelésével (egyéni és társadalmi szinten is) a testünkben és lelkünkben tobzódó féktelen energiák, vágyak, görcsök, félelmek legnagyobb megszelídítője, filozófiája pedig kultúránk nemesítőjévé, értékrendszerünk fejlesztőjévé válhat. A sok évezredes tapasztalati tudomány a belső harmónia, a lelki béke szubjektív élményét hozza el zaklatott világunknak, méghozzá egyszerűen megtanulható gyakorlatokkal.

olvass tovább

Hogyan edzzünk azokon a napokon

  • 2015. március 19.

Hölgyeim, felejtsük el a PMS-t indokként használni az edzés kihagyásakor. Ugyan nem ajánlott erős menstruáció idején futni, úszni vagy boxolni, mégis vannak olyan gyakorlatok, amik a PMS tüneteit javítják a ciklusod alatt. Az első két napban – ezek általában a legrosszabbak – akár nyugodtan ki is hagyhatod az edzést. Azonban, ha a menstruációd nem olyan erős és az orvosod is a mozgást javasolja, érdemes átgondolnod a következőket.

olvass tovább

Fejlesztő foglalkozások 7-13 hónapos korban

  • 2014. február 28.

Nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos a baba első életévében a fejlődés minden egyes lépcsőfoka és azok sorrendje. Ma már többféle foglalkozáson (babamasszázs, babaúszás, babatorna, vezetett korai mozgásfejlesztő óra) megismerheti minden szülő azokat a mozgásgyakorlatokat és masszázsfogásokat, amiket akár minden nap gyakorolhatnak a babájukkal, hogy az egészségesen fejlődhessen. A vezetett korai mozgásfejlesztő foglalkozások segítik a gyermekek mozgás-, érzékszervi- és értelmi fejlődését.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 23.

  • 2013. december 23.

A mai napon nagyszerű dolog elindulni, azonnal fogalmazd meg mire vágysz. Ma végezz spirituális gyakorlatokat, ünnepi szervezést. Napi megerősítés: kitűzöm a célt, tudom, hogy megkapom, élvezem a várakozást és minden pillanatot.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 10.

  • 2013. november 10.

A mai napon használd a belső szenvedélyedet, add át magad a belső tüzednek. Ma építs új kapcsolatokat, tanulj és végezz spirituális gyakorlatokat. Napi megerősítés: szenvedélyem megélem és örömmel tölt el csodálatos kisugárzásom.

olvass tovább