Kulcsszó keresés /


Isten éltessen Bajnok!

  • 2015. január 03.

Vasárnap délután volt, éppen autóban ültem, amikor a rádióban bemondták, hogy Michael Schumacher, hétszeres Forma 1-es világbajnok balesetet szenvedett síelés közben. A hivatalos közlemény szerint a német sportoló állapota kritikus volt, az esti órákban sokat romlott, és kómába esett. Ma pedig, egy évvel a baleset után újra kommunikál a külvilággal, igaz csak apró jelzésekkel, de biztosan halad a gyógyulása felé.

olvass tovább

Mit tennél, ha meghalnál?

  • 2014. november 04.

Brittany Maynard november 2-án bevette az életét kioltó pirulákat az eutanáziát engedélyező Oregon államban. A nő agytumorban, egészen pontosan gliobasztómában szenvedett, és az orvosok hat hónapot jósoltak neki. Úgy döntött, nem kíván szenvedni, és még a betegség elhatalmasodása előtt véget akar vetni az életének, hiszen minden esetében szóba kerülő gyógymódot kipróbáltak, de orvosai szerint nincs lehetősége a gyógyulásra.

olvass tovább

Megvan a rák ellenszere!

  • 2014. március 20.

„Megvan a rák ellenszere!” „Tuti csodaszer, amivel legyőzöd a rákot!” „Itt az eltitkolt gyógyszer a rákra!” Ilyen és ehhez hasonlatos, szenzációhajhász szalagcímek alatt könnyű magazint eladni, és most ezt teszem én is: Megvan a rák ellenszere, hisz a rák ellenszerének mindig is birtokában voltunk.

olvass tovább

Ne folytasd, Jolie!

  • 2014. március 13.

Tavaly, május derekán, mikor a világhírű színésznő közhírré tette masztektómiáját a New York Times hasábjain, én itt a világ másik oldalán megírtam az üdvözítő kritikát Angelina Jolie bátorsága címen, és egész egyszerűen nem fért a fejembe akkor, hogyan gondolhatja a fél világ azt, hogy eszementség leoperáltatni egy nőnek az egészséges szerveit, ha nagy százalékos esélye van arra, hogy felbukkanhat a szervezetében a rák.

olvass tovább

A tájékozottság segíti a gyógyulást

  • 2013. november 17.

Ingyenes rendezvénysorozat indul országosan a cukorbetegség egyik legsúlyosabb szövődménye, a fekélybetegség okozta egészségügyi problémák megelőzésére valamint a helyes, hatékony és mielőbbi sebkezelés előmozdítására, az egészséges lábakért- a MACOSZ és Harmónia Gyógyászati Centrum szervezésében.

olvass tovább

Hererák hatása a gyermekvállalásra

  • 2013. szeptember 14.

Sajnos a hererák sokszor a még termékeny korban lévő férfiakat támadja meg, a kemoterápia pedig a legjobban az ivarszervek működését károsítja. A betegség diagnózisa mindig nagy megrázkódtatást jelent, ilyenkor természetesen a gyógyulás elősegítése a legfontosabb szempont.

olvass tovább

Saját vérével szépül Keresztes Ildikó

  • 2013. szeptember 11.

Keresztes Ildikó elmondása szerint, mindig is nagy rajongója volt Erdélynek és a vámpírokat övező legendának, éppen ezért nem tartott sokáig, hogy hozzá is eljusson a hollywoodi sztárok legújabb szépségfegyverének a Drakula terápiának híre. Az énekesnő nemrégiben maga is kipróbálta a különleges bőrfiatalító kezelést!

olvass tovább

Lovasterápia gyerekeknek

  • 2013. július 28.

A lovasterápia egy olyan gyűjtőfogalom, mely magába foglalja mindazokat az intézményhez kötött, orvosi indikáció alapján terápiás céllal alkalmazott, kezelés jellegű, egyéni, vagy csoportos fejlesztéseket, melyek a lovaglás, illetve a lóval való foglakozás és tevékenységek hatásait használják fel. Célja: a sérülés/károsodás, a fogyatékosság/zavar, az akadályozottság/korlátozottság ismeretében a ló és a lovaglás hatásainak felhasználása a minél gyorsabb, eredményesebb gyógyulás, képességfejlődés, és rehabilitáció érdekében.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 16.

  • 2012. április 16.

A mai nap legalkalmasabb a nyógyításra, gyógyulásra, különösen a gyógynövényekből készült kivonatok ,ma csodát tesznek. Minden gond, probléma ma könnyedén megoldható,szinkronba kerülhetnek az ügyeink. Napi megerősítés: Könnyedén, Hatékonyan cselekszem,Harmóniába kerül az Életem.

olvass tovább

Téged hogyan tett próbára a szerelem?

  • 2011. június 20.

A legtöbb párkapcsolat problémája az, hogy nincs bennük szerelem. Hiányzik a mélyebb megismerés, így szinte eltűnik a megszentelt, átalakító erejű megosztás lehetősége. Ahhoz, hogy ártatlanságunk és ragyogásunk valóban látható legyen, igazi gyógyulásra van szükség. Amit tisztelünk egymásban, azt felidézzük egymásban.

olvass tovább