Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. szeptember 12.

  • 2014. szeptember 12.

A mai napon kerüld el a szükségtelen konfrontációt, és nyugtasd meg magad, anélkül, hogy megbántanál másokat. Ma befektetések átnézése, takarékosság tervezése. Napi megerősítés: világomban minden rendben van, elfogadásban, és harmóniában vagyok másokkal.

olvass tovább

Cukkinis lecsó Nóritól

  • 2014. augusztus 05.

A nyár legnagyobb slágere nálam a sok paradicsommal és sok paprikával készülő lecsó, ám szerintem bármilyen szezonális zöldséget bele lehet dobni, attól biztosan csak jobb lesz. A hazai egytálétel rokona a francia ratatouille, amibe kerül padlizsán, cukkini, fokhagyma, valamint mediterrán fűszerek, mint bazsalikom, oregánó. Ha van otthon, én még gombát is szoktam bele tenni. A most bemutatott fogás leginkább a francia és a magyar között mozog, a kevésbé nyitottak kedvéért most csak cukkini került bele pluszba, no meg persze sok-sok fűszer.

olvass tovább

Mit tegyünk, ha robban a nyári bomba?

  • 2014. július 23.

A nőknek mintegy 75%- a életében legalább egyszer szembesül hüvelygombás fertőzéssel, mely 40- 50%- os valószínűséggel minimum egyszer sajnos szinte biztosan megismétlődik. A legfőbb problémát sokkal inkább a panasz jelentkezését követő folyamatos visszafertőződés, a gomba minduntalan kiújulása jelenti, ami idővel bizony próbára teszi a hölgyek - és párjuk - türelmét, sok esetben már- már feladva a reményt, hogy valaha egészségesek lesznek, és normális, „teljes”, panaszmentes életet élhetnek.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 14.

  • 2014. április 14.

A mai nap nagyon kedvező az elmélkedésre, hangolódásra,hogyan tovább... tervezésére. Ma a kapcsolatápolásé, és a kúltúráé a főszerep. Napi megerősítés: a szépségekre, értékekre fordítom figyelmemet,ezeket engedem a valóságomba.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. február 8.

  • 2014. február 08.

A mai napon ne gátold meg a tehetséged kifejeződését. Ma menj közösségbe, barátokkal beszélgess. Napi megerősítés: képességeim birtokában cselekszem,és világomban minden rendben van.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 26.

  • 2013. december 26.

A mai napon rendezd a belső világodat, dobj el mindent, amit nem használsz. Ma ünnepeld a karácsonyt és a szeretteidet. Napi megerősítés: Mindenem megvan, ahhoz, hogy élvezzem az életem, világomban minden rendben van.

olvass tovább

Annyit kapsz, amennyivel megelégszel

  • 2013. október 26.

Nézem mások életét, és majd’ kitör belőlem a düh, az idegesség: másnak miért megy jobban, könnyebben? Miért alakulnak a dolgai gördülékenyebben, miért van több pénze, miért egészségesebb, mitől boldogabb a párkapcsolata? Persze nem vagyok irigy, csak nem értem. Értetlenül állok az események előtt, mert én is megteszem, amit kell, odateszem magam a munkában, a gyereknevelésben, a házasságomban, és mégsem azt kapom vissza, amire vágyom – mondja széttárt karral egy ismerősöm.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 26.

  • 2013. augusztus 26.

A mai napon őszinte tanácsokkal lásd el a környezeted, feltételek nélkül szeress. Ma intézd a pénzügyeidet, számláidat, rendezd a függőbe maradt tételeket. Napi megerősítés: nagylelkű, rendezett életet élek, világomban minden rendben van.

olvass tovább