Hősi teljesítmény

  • 2015. április 04.

A Schauma SuperPower! által mindenki szuperhősnek érezheti magát – legalább a zuhanyzás közben. A sampon igazi „erőlöketet” és tiszta felfrissülést nyújt a hajnak. A nagyteljesítményű guarana kivonattal gazdagított formulával és pezsdítő illattal a trendi Schauma SuperPower! termék a férfiak legjobb barátjává válhat.

olvass tovább

50 best look – Jennifer Aniston

  • 2013. november 22.

Húsz év alatt egy percet sem öregedett, és mindannyian Rachel Greenként emlékszünk rá. Volt Brad Pittje, ahogy most is van egy félistene, Jennifer Aniston háza táján kevés dolog változik, a stílusa sem egy ezek közül. Fantasztikus példa, egy sallangmentes Carrie Bradshaw, aki mindig kifogástalan, pedig húsz éve ugyanazt a formulát használja. Pántos szandál, fekete-fehér-piros vagy csillogó egyszerű, egyszínű ruha, diszkrét fülbevaló, kibontott, csillogó haj, és a napbarnított, csodásra tónusozott lábak. Kortalan klasszikus, nem volt mit kinőni, és belenőni sem kellett semmibe, hiszen megállt felette az idő. Íme tíz év 50 legjobb Aniston lookja!

olvass tovább

A Formula-1 királynője

  • 2013. március 13.

Kevés nőt áldott meg a sors azzal, hogy beleszülessen a pénz és a luxus világába, még kevesebb az, akinek külső adottságai és belső igénye is megvan ahhoz, hogy éljen az ilyen Istenadta lehetőséggel. Tamara Ecclestone, a híres Bernie Ecclestone és a horvát Armani modell, Slavica lánya ezen kevesek közé tartozik.

olvass tovább

Hatékony megoldás a sminkedhez

  • 2013. január 31.

Mivel a szemfestékek egyre ellenállóbbak és tartósabbak, a Clarins kutatói megújították a Szemfesték lemosó (Clarins Eye Make-Up Remover) termékek formuláját a még hatékonyabb szemfesték eltávolításért és a fokozottan kellemes érzetért!

olvass tovább

Kimi Raikkönen, a laza

  • 2012. március 17.

Idén egy nagy visszatérőt ünnepelhetnek a Formula-1 rajongói Kimi Raikkönen személyében. De az is örülhet, aki szereti a mókás interjúkat!

olvass tovább

Max Factor Lipfinity Lip Tint Ajakfilc

  • 2011. április 26.

Megérkezett a Lipfinity Liptint ajakfilc a Max Factor legújabb innovációja, mely a hagyományos ajakrúzsokkal ellentétben vízbázisú festékpigmenteket tartalmaz. Ennek a könnyű formulának köszönhetően a festék tulajdonképpen beleolvad az ajkak mélyebb rétegeibe, tartósan matt színt kölcsönözve azoknak.

olvass tovább

Rouge Bunny Rouge - Új luxusmárka Magyarországon

  • 2011. február 24.

A NEROLI Luxus Parfüméria egy pazar minőségű design-sminkmárkát varázsolt. Magyarországra. A londoni központú Rouge Bunny Rouge a viktoriánus kor és az orosz cári arisztokrácia eklektikus elegye, mintha a tündérmesékből lépett volna elő. Az egyik legihletettebb és legelragadóbb márka, amivel valaha találkoztunk. A nem mindennapi formulák a rejtélyes Elvarázsolt Kertbe csábítják a vevőket: fellebbentik a fátylat, amely valóságot elválasztja a képzelettől, és bepillantást engednek az örök varázslat világába.

olvass tovább