30 ötlet, ha még nem tudod, hogy milyen legyen a hajad a szilveszteri buliban

Egyértelmű, hogy mindenki szeretne csinos és lenyűgöző lenni 2016 utolsó bulijában, amihez nem árt megtalálni a megfelelő ruhát, a hozzá illő kiegészítőket, és természetesen a frissen elkészített hajkorona sem hiányozhat. Függetlenül attól, hogy valakinek rövid vagy hosszú haja van, ilyen alkalmakkor nyugodtan kipróbálhat valamilyen új, különlegesebb stílust, legyen az egy konty, fonat, egyenes vagy hullámos haj. Következzen 30 ötlet, amivel nem nyúlhatunk mellé, és biztosan bezsebelünk majd pár elismerést a szilveszteri buliban.

olvass tovább

Virágos esküvői hajfonatok

  • 2013. augusztus 07.

Mielőtt „IGENT” mondanál az esküvői hajkoszorú választásodra, bemutatjuk Neked a 2013-as nyári trendet. Minden divatos, ami egyszerű és virágos. Használjuk ki a nyár adta bőségeket, és viseljünk a hajunkban színes virágokat. Hosszú és rövid hajban ugyanolyan jól mutatnak a virágkoszorúk vagy csupán egy virágmasni. Fontos, hogy az esküvői ruha és a hajviselet a legtökéletesebb összhangban legyen, ezért stílusodnak megfelelően válassz!

olvass tovább

Íme, a szezon legfelkapottabb hajviseletei!

  • 2011. május 17.

Az idei hajtrendek újraélesztették a már feledésbe merült középválasztékot és a méltatlanul hanyagolt lófarkat. Visszatértek a fonatok is, McQueen kifutóján művészi hajköltemények biztosítottak arról, hogy az összetekert hajtincsek ebben a szezonban biztosan helyet követelnek maguknak a legfelkapottabb irányzatok között.

olvass tovább