Kulcsszó keresés /


18 döbbenetes átváltozás a filmvásznon

  • 2016. szeptember 04.

Majdnem mindegyik Oscar díjat érdemelt. Talán nem véletlen, hiszen a legnehezebb színészi feladatok egyike, amikor egy szinte teljesen ellentétes karaktert kell hitelesen alakítani a kamerák előtt. Nekik sikerült. 18 kivételes tehetségű színész döbbenetes átváltozása következik.

olvass tovább

A jóéjt puszi

  • 2015. január 15.

A gyermek életének első hat éve alapozza meg a szeretet-kultúráját, magatartását, idegrendszeri fejlődését, s mindezt alapvetően meghatározza az anyával való kapcsolata. A simogatás, ölelés és a jóéjt puszi biztonságérzetet és bizalmi légkört teremtenek – és igazi örömet okoz az édesanyáknak és gyermekének. A Conness Strategy kutatócéggel lefolytatott kutatása során a Pick azt vizsgálta, hogy milyen tevékenységek teszik boldoggá az édesanyákat a gondoskodás keretében elvégzett feladatok közül; az első helyen áll a jóéjt puszi.

olvass tovább

Ha a férfi a munkában kishitű

  • 2015. január 10.

De otthon többet enged meg magának. Egy jól működő párkapcsolat alapja, hogy mindkét fél megfelelő önismerettel és önértékeléssel rendelkezzen. Ha a felek jól pozicionálják magukat, akkor az élet minden területén megfelelően kezelik a helyzeteket, az embereket és a feladatokat, elégedettek lesznek, és képesek harmóniában élni másokkal, mind a munkájuk, mind a magánéletük területén.

olvass tovább

Együtt bújt jelmezbe Ada és Kiss Gergő

  • 2014. december 05.

Kiss Gergő szinte már rutinosan öltötte magára az ókori uralkodó, Caesar tógáját, Adának pedig ezúttal iker fiai voltak a stylistjai, amikor egy igazi szépségideál, Kleopátra bőrébe bújt. A hírességek egy játékos vetélkedőn találkoztak, ahol gyerekeikkel történelemmel, tudományokkal és egészséges életmóddal kapcsolatos feladatokban bizonyították tudásukat.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 14.

  • 2014. október 14.

A mai napon képzeld el , hogyan szeretnél élni! Ha el tudod képzelni meg is tudod valósítani. A hogyant bízd az Univerzumra. Ma háztartási tennivalók, otthoni feladatok végzése. Napi megerősítés: vágyaimat, terveimet :kigondolom, leírom, átérzem szenvedéllyel és elengedem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. szeptember 17.

  • 2014. szeptember 17.

A mai napon hagyj fel minden ellenállással, szabadulj fel az összes félelmedtől. Ma a családi feladatoké a főszerep, és vízkúrák, tisztítások, test és otthon szinten egyaránt. Napi megerősítés:elengedek minden kontrollt és hagyom, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

olvass tovább

Atomrobbanást akarok

  • 2014. július 30.

Azt hiszem, alapvetően ugyanarra vágyunk mi nők, de azért mégis, vannak közöttünk különbségek, mikor azt fogalmazzuk meg, milyen férfit szeretnénk. Mert vannak olyan tulajdonságok, amelyek egyértelműek: legyen az illető kedves, udvarias, jó humorú, legyen jó állása, legyen képes eleget tenni a férfias feladatoknak, azaz a nő érezze magát biztonságban mellette mind fizikailag, mind anyagilag, és még sorolhatnám.

olvass tovább

Pultosnak nézték Harsányit és Ganxstát

  • 2014. július 12.

A hűvös időjárás ellenére forró volt a hangulat a finnek kedvenc vodkájának teraszán a Balaton Sound első napján. Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Tolvai Reni és Kustánczi Lia ütős limonádékoktélokat kevertek, majd egy képkeret díszítésében élték ki kreativitásukat. A szórakoztató feladatok közben az is kiderült, hogy a két fiú annyira magabiztosan mozog a pultban, hogy többen profi bártendernek nézték őket.

olvass tovább

Energiabombáknak sport- és kalandtábor

  • 2014. május 10.

Gyermekünknek nagy a mozgásigénye, szereti a kalandokat és kihívásokat? Segítünk megtalálni a megfelelő tábort számára, ahol úgy kötheti le felesleges energiát, hogy közben izgalmas feladatokkal foglalják le és életre szóló élményeket szerez.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 29.

  • 2012. október 29.

Ma végezd el mindazt, amihez hozzáfogtál. A mai nap pénzügyi feladatokra, vásárlásra a legalkalmasabb. Napi megerősítés: Felismerem, hogy legyek hatékony és sikeres.

olvass tovább