Kulcsszó keresés /


Ezt posztolták a hírességek a legeslegelső Instagram fotóikon

  • 2016. augusztus 17.

Az okostelefonok térhódításával együtt váltak egyre népszerűbbé a telefonos alkalmazások. Mind közül a legkedveltebb és a legtöbb ember által használt app kétség kívül az Instagram lett. 2010. októberében indult hódító útjára, ekkor készítette el legelső verzióját Kevin Systrom és Mike Krieger, de összesen kettő hónap alatt, azaz 2010. decemberére már 1 millió felhasználója volt az alkalmazásnak, fél évvel a megjelenés után pedig 5 millióra nőtt ez a szám. Az alkalmazást a Facebook vásárolta meg 2012. áprilisában 1 milliárd dollárért, amit maga Marck Zuckerberg jelentett be egy Facebook posztban. Az Instagramot ma több mint 500 millióan használják, köztük rengeteg híresség is ezen keresztül kommunikál rajongóival. Most néhány sztár legelső Insta fotóját mutatjuk meg nektek.

olvass tovább

Promise Tamang, a beauty blogger, akit mindenképpen követned kell!

YouTube-on, Facebook-on, Instagramon, ezek közül bármelyik vagy inkább az összes fórumon. Azért, mert a videói és képei olyan transzformációkat mutatnak be, amelyek tényleg káprázatosak és időnként egészen hihetetlenek. Általában a férjét, a kutyáját és a többi családtagot is bevonja egy-egy átalakulásba. Mindegyikhez tökéletes díszletet készítenek, illetve feltehetőleg több száz parókával és kontaktlencsével rendelkezik. De jöjjenek a képek, amik egészen biztosan meg fognak győzni!

olvass tovább

10 ok, amiért ne facebookon beszélj meg fontos dolgokat

  • 2016. március 03.

Az elmúlt évtizedek során sokat fejlődött a technológia, ami nagy hatással van az emberi kapcsolatokra is. Az internet segítségével megnyílt előttünk a világ, de számos problematikát is felvet. Egyre többen vállnak a rabjává, olyan trendeket követve, ami nem normális. Most a chatre fókuszáltunk, és összeszedtük nektek pár pontban, hogy miért nem szabad fontos dolgokat az interneten keresztül megbeszélni.

olvass tovább

Újabb 5 idegesítő ember Facebookról

  • 2015. október 13.

A korábbi, Az 5 legidegesítőbb ember Facebookon című cikk népszerűségén felbuzdulva nagyon sok javaslatot kaptam annak kapcsán, kiknek lenne még helyük a listán. Ezért most újabb 5 idegesítő Facebook szereplőt szeretnék bemutatni.

olvass tovább

Facebook-féltékenység

  • 2015. szeptember 17.

Az élet fenekestül felfordult, mióta az internet és a közösségi hálók beleszőtték magukat a mindennapokba. Kialakult a virtuális intimszféra, a facebookos magánélet. Arról azonban ritkán szól a fáma, hogyan kell ezt tiszteletben tartani. Hol van az a bizonyos határ? Meddig illik elmenni a mások utáni kutakodásban? Ami kikerül, az mindenkire tartozik? Hát, nem.

olvass tovább

Mi a boldogság?

  • 2015. szeptember 13.

A boredpanda.com nemrég különös felhívással lepte meg olvasóit a Facebook közösségi oldalon. A szerkesztők szerették volna, ha az emberek képekben ábrázolják, hogy szerintük mi A boldogság. Nos, eddig több mint 7000 beadvány érkezett hozzájuk, de máris kiválasztottak 15 olyan alkotást, amelyre szeretnék felhívni mások figyelmét is. Hát, van bennük valami!

olvass tovább

Az 5 legidegesítőbb ember Facebookon

  • 2015. augusztus 25.

Facebook. Áldás, vagy átok. Van, aki imádja, van, aki szidja. Alapjában véve egy normál ember beszélget, kapcsolatot ápol és épít. Megosztja örömeit, és egy kellemes beszélgetésbe elegyedik. Normál módon, naponta pár alkalommal van fent. Viszont ahogy az lenni szokott, itt is jelen vannak a különcök. Azok, akik a megszokottól eltérően kezelik a közösségi oldalt. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem – a teljesség igénye nélkül - az öt legidegesítőbb, öt legtöbb kérdést felvető Facebook felhasználót.

olvass tovább

Nézd a nőt férfi szemmel!

  • 2015. július 20.

A nők leginkább egymásnak öltözködnek, egymásnak szépítkeznek – mondják. Ha vesznek maguknak valamit, amiben igazán dögösnek, szexinek érzik magukat, igyekezbek rögtön megmutatni a nagyvilágnak. Mármint feltérképezik, hogy mit szól hozzá a többi nő. Rögtön posztolnak róla néhány képet Instagramon, Facebookon, Pinteresten…

olvass tovább

Az 5 legnépszerűbb sztár Facebookon

  • 2015. április 28.

Mark Zuckerberg megalkotta a talán legaddiktívabb közösségi oldalt: a Facebookot. Megszámlálhatatlan felhasználói között sztárok is vannak, akiknek személyes profiljuk mellett oldaluk is van, amin keresztül kommunikálnak a rajongókkal. Elgondolkoztál már azon, hogy vajon kik a legnépszerűbbek? Mi eláruljuk!

olvass tovább

A Facebook megbetegít

  • 2015. február 05.

Az internet térhódításával a társadalmunk nagy része függővé vált, aki kényszeresen postol, selfie-zik, stalkingol. A nagyanyám azt sem tudja mit jelentenek ezek a kifejezések, mi fiatalok pedig ezeknek a bűvkörében élünk nap mint nap. De az időpazarláson kívül még az egészségünkre is káros lehet a túl sok Facebookon elvesztegetett idő.

olvass tovább