Kulcsszó keresés /


Top10: letisztult manikűr tippek őszre

  • 2017. október 24.

A fehér kifejezetten elegáns, letisztult, kifinomult stílust sugall, így ha a hétköznapokon vagy jelesebb alkalmakon szeretnénk egy kicsit visszafogottabb manikűrt, akkor jó ötlet lehet a fehér mellett dönteni. Természetesen bármilyen színnel tökéletesen mutat, ráadásul még stílusosabbá tehetjük, ha ezüsttel, arannyal, vagy egyéb fémes árnyalattal kombináljuk. Íme a mi kedvenceink!

olvass tovább

Trend tipp: ezüstös, jeges szőke hajszín idén őszre

  • 2017. augusztus 30.

Az ősz beköszöntével nem csak a ruhatárunkat szeretjük átrendezni, és a könnyű, nyári holmikat meleg, puha darabokra, a színes, tarka kiegészítőket sötétebbekre cserélni, de sokan döntünk ilyenkor a frizuránk megváltoztatásán is. Ha valaki új, világos árnyalatok után kutatna, az a következő galéria után egészen biztosan a hamvas, ezüstös szőke mellett fogja letenni a voksát.

olvass tovább

Top10: gyönyörű ametiszt színű haj

  • 2017. július 19.

Nyáron mindannyian kicsit bátrabban nyúlunk a színekhez, akkor is, ha a hajunkról van szó. Most egy igazán különleges színt, a lilát kombinálhatjuk sötét, világos, vagy ezüstös szőkével, és egészen biztosan lehengerlő eredményre számíthatunk!

olvass tovább

Sterling ezüst ékszerek

  • 2017. június 20.

A szakemberek szerint idén ismét a sterling ezüst ékszerek kerülnek előtérbe. Szerintük fontos az is, hogy egy márkának legyen kialakult identitása és személyisége, hiszen a vásárlók nem csak egy terméket, hanem egy életstílust is szeretnének megvásárolni, amikor ékszert vesznek.

olvass tovább

Top15: metál fényű körmök tavaszra

Tavasszal sokak nagy örömére még mindig velünk maradnak a csillogó fényű krómos árnyalatok, melyekhez kifejezetten sokat hozzátesz a napsütés. Természetesen ebben az esetben sem nyúlhatunk mellé, ha az arany, ezüst, vagy rose gold színek valamely árnyalatát választjuk. Összegyűjtöttünk 15 csodás manikűr ötletet, hogy könnyebb legyen a döntés!

olvass tovább

Metálszínek és romantikus csipkeanyagok uralták a 2017-es Oscar-gálát

Divat szempontjából túl nagy meglepetést idén sem okozott a 89. Oscar díjátadó. A vörös szőnyegeken a legnagyobb tervezők ruhakölteményei domináltak: a leginkább arany, ezüst, vagy púderszínekben pompázó estélyik lágyan ölelték körül a színésznők alakját. A legtöbben a klasszikus, kissé romantikus stílust preferálták, vannak azonban néhányan, akik valami teljesen mással próbálkoztak. Pontoztuk!

olvass tovább

TI Sento Milano – Kifinomult ezüst ékszerek

  • 2017. február 02.

Hollandia mindig is központi szerepet játszott az ékszerkereskedelemben. A Ti Sento Milano 2003-ban mutatkozott be a nemzetközi piacokon. Azért esett a választás az ezüstre, mint alapanyag, mert kitűnően kombinálható és alakítható az aktuális divatirányzatoknak megfelelően legyenek azok színek, formák és egyéb anyagok.

olvass tovább

„Sky is the limit!”- beszélgetés Szloboda Évával

  • 2016. december 14.

Szloboda Éva kétszeres Európa-bajnok, Világ Kupa és világbajnoki ezüstérmes, többszörös válogatott, és magyar bajnok tornász, sportaerobik-versenyző, edző, oktató, illetve versenybíró, az IWI nemzetközi fitnesziskola szakmai vezetője A Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakági Bíróbizottság egyik vezetője. 2012-ben a világ 15 legjobb aerobik bírója közé választották. Évi egy folyamatosan pörgő, szabad szemmel szinte követhetetlen személyiség. Többször láttam már több telefonnal beszélni szinte egyszerre. Most megállítottuk egy interjú erejéig.

olvass tovább

Luxustúra Prágától Bécsig

  • 2015. október 21.

Izgalmas sajtóúton vettünk részt, ahol igazi pompában és kényeztetésben volt részünk és még azt sem bántuk, hogy utunk egy röpke Pozsony - Budapest kitérővel is bővült. A nem hétköznapi utat egy szexi, fehér, hibriddel kezdtük, elegánsan letisztult ezüstös vonalakkal folytattuk és végezetül egy igazi fekete erőgéppel zártuk. Alábbi képgalériánkkal bemutatjuk a legújabb Porsche Panaméra modelleket, a fotók magukért beszélnek!

olvass tovább

Három éremmel díjazták a somlói Kreinbacher Birtokot a pezsgők világbajnokságán

  • 2015. július 31.

Somlói furmint pezsgőket díjaztak a nemzetközi Champagne és Pezsgő Világbajnokságon (CSWWC). A Kreinbacher Birtok mindhárom benevezett pezsgőjét éremmel jutalmazták: a PrestigeBrutezüstérmet kapott, az Extra Dry és a Brut Classic pezsgők egy-egy bronzérmet szereztek. A versenyéletre hívója a téma elismert szaktekintélye, Tom Stevenson, aki szakértői panelével együtt két héten át értékelte a beérkezett pezsgőket. A világbajnokságon magyar szakértő és sommelier is közreműködött.

olvass tovább