Kulcsszó keresés /


Hírességek adják arcukat az idei karácsony kampányához

  • 2010. november 11.

A H&M idén karácsonyi kampányának témája az együttlét. Olyan hírességek álltak a számukra legtöbbet jelentő szeretteikkel együtt kamera elé, mint Liya Kebede, Lou Doillon és Mariacarla Boscono. Stella Tennant estélyi ruhákat és téli kötöttárut is bemutat kislányai, Jasmine és Cecily segítségével. Lou Doillon barátja, Sebastien Andrieu közreműködésével különböző estélyi szmoking témákat és estélyi ruhákat reklámoz, míg a modell-testvérek, Louis és Claude Simonon örökzöld, stílusos téli kardigánokat visel.

olvass tovább

Maximalizálja az estélyi stílust

  • 2009. november 05.

Az estélyi szezon lehetőséget ad arra, hogy beinduljon a fantáziája, különösen a H&M-nél nagy visszhangot kiváltó cipők, csizmák és kiegészítők terén. A magas talpú cipők feltűnő színstoppal rendelkeznek, vagy fénylő brokátból készültek, míg a fémes színű szandálok drámai hatást keltenek a strasszokkal kirakott, kúpos sarkukkal.

olvass tovább

Anna Sui

  • 2008. október 16.

A hippistílus és a nagyestélyik, valamint a pompás és utcai viselet meseszerű keveréke tette Anna Suit a sztárok kedvenc tervezőjévé. A kínai kivándorlók lánya a ruhák mellett saját kozmetika- és illatvonallal is büszkélkedhet.

olvass tovább

D&G szatén estélyi retikül

  • 2008. június 23.

Ez az az estélyi kistáska, amelytől bármelyik hölgy elegánsnak, nőiesnek és kortalannak érezheti magát. A D&G szatén estélyi retikül a legjobb értelemben véve, kissé „ódivatú” vibrálású, és tökéletes kiegészítője lehet a kedvenc fekete ruhának.

olvass tovább

Esküvők világszerte

  • 2007. október 18.

A Wilvorst divatház, amelyhez az estélyi és esküvői ruhadivat a legtekintélyesebb német szakértője és piacvezetője, három nagyon jó évet tudhat maga mögött.

olvass tovább