„Göröngyös úton jutunk el a csillagokig…” – beszélgetés Gergely Márkkal

  • 2016. november 22.

Gergely Márk fitneszoktató, személyi edző, az IWI nemzetközi fitnesziskola oktatója. Márk az egyik legismertebb budapesti fitneszterem személyi edzője. Folyamatosan keresi a kihívásokat, így hat éve eldöntötte, hogy felvételizik a jogi egyetemre. Majd diplomákkal a zsebében, újra beült az iskolapadba, ma már a jogi szakdolgozatát írja. Elszántság és kitartás nélkül ez nyilván nem sikerülhetett volna.

olvass tovább

7 tény a táplálkozási zavarokról

  • 2016. november 17.

A táplálkozási zavarok mindenkit utolérhetnek. A legtöbb női magazin erre próbálja felhívni a figyelmünket. Arról azonban nem esik szó a limonádé, “legyéltrendi5percalatt” újságokban, hogy a testképzavart a legtöbb nőben, éppen ezek a magazinok keltik, címlapra tűzve az agyonretusált hírességeket, és csont-sovány modellekkel illusztrálva cikkeiket.

olvass tovább

Központban a fehérje

A fehérje kiemelt fontosságú az egészséges életmód szemléletében. A fehérjék aminosavakból épülnek fel. Együttesük annyira fontosak a szervezetünknek, hogy az élet alapköveinek szokták nevezni.

olvass tovább

Alkoholos italok diéta alatt? Ezeket ihatod bűntudat nélkül!

  • 2016. április 09.

A legtöbb fogyókúra általában azt írja elő, hogy mellőzzük az alkoholt is, ha valóban tartósan fogyni szeretnénk. És hát igaz, ami igaz, a sörnek, a cukrozott koktéloknak, likőröknek elég magas a kalóriatartalma, így felmerül a kérdés: mégis mit igyak egy csajos iszogatás, vagy buli alkalmával, hogy ne tegyem tönkre a szigorú diétámat?

olvass tovább

Reggelizz úgy, mint egy király? Tévhitek a reggelivel kapcsolatban

  • 2016. január 25.

A reggeli étkezéssel kapcsolatban nagyon sok tévhit él a köztudatban. Fontos tudni, hogy a reggelinél is vannak olyan szabályok, amelyeket érdemes betartani, ha azt akarjuk, hogy jobban induljon a napunk, és hogy lendületünk a nap folyamán végigkísérhessen minket. Most erre szeretné felhívni a figyelmet a Cappy Great Start!, hiszen egy reggeli gyümölcslé vagy gyümölcsital remek választás lehet a reggelink mellé is.

olvass tovább

Olcsón és egészségesen

  • 2015. április 23.

Bár az egészséges életmód alapja a rendszeres mozgás, a helyes táplálkozásról sem szabad megfeledkezni! Ez azonban gyakran költségesnek tűnhet, ugyanis a bioélelmiszerek, a cukormentes változatok általában drágábbak, mint hizlaló társaik. Szerencsére létezik néhány trükk, amivel a pénztárcánk vastag, mi pedig vékonyak lehetünk!

olvass tovább

9+1 ötlet a tavaszi megújuláshoz

  • 2015. április 23.

A természet jó példát mutat minden esztendőben arra, hogy hogyan kell újra és újra megújulni, megszépülni. A tavaszi időszak nekünk is jó alkalom arra, hogy kövessük példáját. Egy jól alkalmazott kúra új lendületet ad a mindennapokhoz, megszépíti, megfiatalítja az embert. Érdemes hangsúlyt fektetnünk a megelőzésre és nem csak akkor odafigyelni magunkra, amikor már baj van! Összegyűjtöttünk pár egyszerű tippet a tavaszi megújuláshoz. Ezek közül azok is bátran válogathatnak, akik egy nagyobb tisztító kúrára még nem állnak készen, de már motoszkál bennük a gondolat, hogy mégiscsak tegyenek valamit az egészségükért.

olvass tovább

Citrusos csirkesaláta

  • 2015. április 20.

Természetes, hogy a meleg beköszöntével egyre könnyebb ételeket kívánunk meg. Így hát nemcsak a diétázóknak és az egészséges életmód híveinek remek alternatíva ez a könnyed, citrusos saláta, hanem azoknak is, akik szeretnének valami finomat enni! Persze könnyen és gyorsan, mindössze 30 perc alatt elkészíthető!

olvass tovább

Étkezz egészségesen!

  • 2015. március 23.

Egyre többen vannak olyanok, akik szeretnének áttérni az egészséges életmódra, és nemcsak fogyás céljából, hanem mert egyszerűen nem szeretnék tovább mérgezni a testüket feldolgozott műkajákkal. Ez teljesen érthető, azonban az áttérés nehéz, mert kell hozzá némi tőke és kreativitás is. Most mutatunk néhány tippet, amivel könnyebben megy majd az életmódváltás!

olvass tovább