Kulcsszó keresés /


Füstös otthonok, beteg gyerekek

  • 2014. április 23.

A passzív dohányzás több káros hatása ismert, a Chest folyóiratban közölt vizsgálat a gyermekkori asztma kezelésében betöltött negatív szerepére hívja fel a figyelmet.

olvass tovább

Capoeira, a brazil zenés-táncosönvédelmi sport

  • 2011. július 28.

Minden Brazíliában kezdődött, nagyjából 300 évvel ezelőtt, amikor a portugál telepesek afrikai rabszolgákat vásároltak, hogy cukor- és dohányültetvényeiken dolgoztassák őket. A durva, kegyetlen körülmények elől azonban sokan menekültek az őserdőbe, ahol önvédelmi harci technikákat fejlesztettek ki.

olvass tovább

Boldog születésnapot Látomás!

  • 2011. július 04.

Idén 13 éves a Látomás. Már több éve tanúi lehetünk, ahogy évről évre és hónapról hónapra újul az üzlet, ami 2007 óta az európai nagyvárosokban már elterjedt boutique kultúrát próbálja népszerűsíteni. A Dohány utcai boltot hamar követte kettő másik, a női ruhák mellé pedig közkívánatra szépen felsorakoztak a cipők is!

olvass tovább

2025-ig megszüntetnék a dohányzást Új-Zélandon

  • 2011. március 16.

A tervek szerint 2025-ig leszámol a dohányzással Új-Zéland. A kormány nem tiltással, hanem felvilágosítással, a leszokáshoz való segítségnyújtással, magas árakkal és szigorú szabályozással igyekszik elérni, hogy teljesen megszűnjön Új-Zélandon ez az egészségkárosító szokás.

olvass tovább

Dohánymentes Világnap - Budapest

  • 2010. május 31.

Május 31-én, azaz a mai napon rendezik meg, a Dohányzásmentes Világnapot a Help. A dohányfüstmentes életért program csapata Budapest egyik legforgalmasabb utcáján a Fashion Streeten száll harcba a dohányzás ellen.

olvass tovább

VICHY arckrém a friss és üde arcbőrért

  • 2010. április 19.

A mindennapi stressz, a túl sok munka, a vizsgák miatti izgalom, a   dohányzás, az alkoholfogyasztás, a légszennyezettség, az UV   sugárzás vagy egy-egy átmulatott éjszaka mind nyomot hagyhatnak   bőrünkön.

olvass tovább