Kulcsszó keresés /


Anna Wintour és a többiek

  • 2013. február 20.

Nem elég divattervezőként sikeres kollekciót alkotni, és az sem mellékes, ki jön el a show–ra. Ugyanis nem mindegy, kit ültetnek le az első sorba.

olvass tovább

Reality sztárból divattervező - Whitney Port

  • 2012. február 15.

Whitney Port neve ma már jól cseng a divatszakmában, de neki is rögös utat kellett bejárnia az elismerésig. Reality sztárként került be a köztudatba, ma már divattervezőként tevékenykedik, és a napokban mutatja be a New Yorki Divathéten új kollekcióját.

olvass tovább

Debreczeni Zita igazi kincsre lelt

  • 2011. november 22.

Az újra felhasználás modern és trendi. Éppen ezért hirdette meg a Glamour magazin Gardróbfrissítését, amelyre több száz ruha érkezett. A hazai hírességek is megváltak régi kedvenc darabjaiktól. Az egy napig nyitvatartó popup üzletben és a sztár-ruhák árverezésén több, mint egy millió forint folyt be, ami a fiatal divattervezőket támogatja. Debreczeni Zita felajánlásán túl maga is vásárolt.

olvass tovább

Csillogás - luxus: FASHION DELUXE HUNGARY 2011

  • 2011. május 23.

2011. május 25-én 18 órától Fashion Deluxe Hungary 2011 címmel 9 divattervező tart különleges divatbemutatót a Boscolo-ban. Az egyedi performance-okkal gazdagított bemutatón híres és feltörekvő divattervezők mutatják be az idei nyári öltözködés trendjeit. A show igazi csemege mindazok számára, akiket érdekel, hogy merre haladnak a magyar divattervezők, melyek lesznek az aktuális trendek, illetve hogyan mutatható be mindez nem mindennapi látványelemekkel fűszerezve. Tervezők: Léber Barbara, Király Tamás, EXP Fashion, Green Culture, LeCorset, Essende, Hercendorfer Tímea, Szépligeti Ágnes, Matliák Eszter, az est rendezője Dányi András. A tervezőkön kívül olyan hírességek is ott lesznek, mint Orosz Barbara, Sarka Kata, Nkuya Sonia vagy Lévai Adrienn, akik különösen érdeklődnek a magyar tervezők munkái iránt.

olvass tovább

Kitűnni vágyóknak kitűnő a fehér

  • 2011. május 10.

Egyszerre visszafogott és magamutogató, természetes és bevállalós, egyszerre sugall egyszerűséget és luxust is: ez a fehér szín. A nyári ruhatrendekbe menetrendszerűen visszatér, de idén egész évben bátran nyúlnak hozzá divattervezők, designerek és lakberendezők is – a fehér szín térhódítása jóval több, mint egyszerű divathóbort.

olvass tovább

Virágszál

  • 2011. április 11.

A 60-as években beköszöntött virágminta korszaka 2011-ben sem áldozott le, továbbra is bitorolják a boltok polcait. Ma is lépten, nyomon mindenhol virágokba ütközünk. A divattervezők idén is mindent virágszirmokkal díszítenek, ezért minden nőnek szüksége van legalább egy tavaszi vidámságot árasztó ruhára.

olvass tovább

Az év fiatal divattervezője- pályázat

  • 2011. március 22.

2011-ben a Fashion Awards Hungary másodjára hírdet pályázatot fiatal divattervezők számára, hagyományteremtő céllal. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Fashion Awards keretein belül szakmai zsűri bírálja el a pályázatokat, amellyek céljik megismertetni a fiatal tehetségeket a szakmával és természetesen a nagyközönséggel.

olvass tovább

Divatkreátor

  • 2011. március 10.

A Coin és a TV2 közös szervezésében indul 2011 áprilisában a Divatkreátor című TV műsor, amely egy tehetségkutató program fiatal divattervezők számára.

olvass tovább

Furfangos fodrok

  • 2011. március 05.

Idén sem kell szerelmesnek lenned ahhoz, hogy tavasztól romantikus hangulatba kerülj. Ismét imába foglalhatjuk a divattervezők nevét, hiszen amikor megálmodták a szebbnél szebb ruhakölteményeket, közben gondoltak a kislányos énünkre is. 2011 tavaszán újra belefulladhatunk a fodorba!

olvass tovább