Kulcsszó keresés /


Roberto Cavalli 2010 tavasz/nyár

  • 2010. április 20.

Roberto Cavalli 2010 tavasz-nyári női kollekciójával saját múltjába való utazásra invitálja a divat szerelmeseit, hogy ők is átélhessék vele együtt a gyönyörű múltat.

olvass tovább

Patrizia Pepe 2010 Tavasz/Nyár

  • 2010. március 31.

A Patrizia Pepe márkát 1993-ban, Olaszországban alapította Patrizia Bambi és Claudio Orrea. Minimalista forma és színvilág, aprólékosan kidolgozott részletek a modern és elegáns darabok kedvelőinek.

olvass tovább

2010-2011.évi Gianfranco Ferré őszi/téli kollekció

  • 2010. március 30.

A Tommaso Aquilano és Roberto Rimondi által tervezett Gianfranco Ferré kollekciót tökéletes eleganciájú, modern lényeget tükröző új jövőkép hatja át: fiatalos, dinamikus és szuper-nőies. Az elkövetkező téli szezon kollekcióját megihlető könnyed luxus szelleme és a legkifinomultabb elegancia a nőt szemeli ki arra, hogy a Gianfranco Ferré stílus egyedüli, tökéletesen szabad tolmácsolója legyen.

olvass tovább

Milánó, a divat fővárosa

  • 2008. október 08.

Igen, az. A divat és persze Észak-Olaszország fővárosa, világváros, iparváros, élő, lüktető élettel, s nemcsak kirakatokkal. Milánó a divat mellett él is, és sokak véleményével ellentétben, nemcsak öltözik. 

olvass tovább

Őszi divatszínek, fazonok

  • 2008. október 08.

Lassan elő kell rámolni a melegebb holmikat a szekrényből, ha reggelente nem szeretnénk dideregve baktatni munkahelyünk felé. Ha nem is szánunk sok pénzt az őszi kollekciónk megújítására, néhány színes, divatos fazonú darabbal érdemes felfrissíteni ruhatárunkat.

olvass tovább