Kulcsszó keresés /


Amy, the beautiful

  • 2014. február 05.

Az “Amy, the Beauty” projektet a magyar népviselet inspirálta, illetve ennek a témának az újragondolása, modern bundába csomagolása. A rimóci népviselet jellemzője a fodros, rakott, nagy volumenű szoknyák. Az öltözéket kiegészítik a virágos, kissé túlzó fejdíszek. Ezen kívül a szembetűnő domináns színek, kifejezetten a bordó, a fehér és a kék szín.

olvass tovább

Bőrbe vésve

  • 2014. január 29.

A legújabb Fendi szinte függőséget teremt, mert ragyogó, gyengéd és ellenállhatatlanul elegáns. A csomagolás bársonyos tapintású. Az üvegblokk átlátszósága feltárja az illat topáz árnyalatát, mely összhangban van az aranyló tónusokkal és a gesztenyeszínű kupakkal. Igazi luxus!

olvass tovább

Stílusosan csomagolj!

  • 2013. december 24.

Last minute összeállításunkban segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik a nagy rohanásban még nem tudtak az ajándékcsomagoláshoz inspirációt gyűjteni, viszont szeretnék ajándékaikat személyesebbé varázsolni kreatív csomagolási trükkökkel.

olvass tovább

Csomagolási trükkök

  • 2013. december 21.

Nem nehéz elhinni, ha azt mondjuk, néhány embernek a karácsonyi ajándék külső csomagolása ugyanolyan fontos, mint az, ami benne van. Jelképesen ezen az ünnepen nagyon távolról érkezik hozzánk a csomag, maga a Jézuska küldi nekünk, így nem mindegy, hogy milyen ruhában érkezik a fa alá.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XVI. / Péntek

  • 2012. április 06.

Nincs nő ezen a bolygón, aki ne lenne a krémek és kozmetikumok megszállottja. Jómagam sem vagyok kivétel ez alól, de nem viszem túlzásba a dolgot mióta a bőrgyógyászom véleményét kikérdeztem a témáról. Ne adjak ki sok pénzt csodakrémekre - tanácsolta. A szépségipar leginkább álmokat árul varázslatosan szép csomagolásba rejtve. Ha a drága krémekben valóban lennének csodára képes hatóanyagok, gyógyszertárban kellene őket árulni és receptre adni, ahogy azt egyébként a valódi hatóanyagokkal, antibiotikumokkal stb. teszik.

olvass tovább

Penhaligon's Juniper sling

  • 2011. november 27.

A legújabb, borókabogyó illatban pompázó, hűs gin-parfüm, a Juniper Sling igazi gourmand élmény, és a 20'es évekbeli londoni bárok hangulatát idéző fémes art deco-s csomagolás is nagyon illik a tartalomhoz.

olvass tovább

Prada Candy

  • 2011. szeptember 04.

A Prada Candy Nőies. A Prada Candy azonnal magával ragad – tiszta élvezet vadító csomagolásban. A pink és arany robbanásszerű találkozásával a Prada Candy elrepít minket egy merész világba, megmutatja a Prada nőiesség egy új oldalát, ahol a több tényleg több és a lényeg a túlzás.

olvass tovább

Karl Lagerfeld: Coca-Cola Light

  • 2010. április 14.

Igazán szeretjük Lagerfield-et, de most egy kicsit túlzásba vitte a design terveit. A Coca-Cola Light nem rég kérte fel, hogy tervezze meg az új "csomagolását", az üditőnek, de úgy néz ki ő nem ismer határokat, mikor szabadon engedi a fantáziáját.

olvass tovább

Vivrecel Line - Az ásványi anyag bomba

  • 2007. szeptember 20.

A bőrünk, szervezetünk természetes „csomagolása” ami védőrétegként működik, és megjelenése, állapota híven tükrözi és visszajelzi a külső és belső hatásokra történt változásokat.

olvass tovább