Kulcsszó keresés /


A legjobb Demi Moore filmek

  • 2014. november 11.

Demi Moore vitathatatlanul kirobbanó formában van, és éppen ma 52 esztendős. Háromszor volt férjnél, elsőként Freddy Moore rockzenésszel keltek egybe, majd Bruce Willis felesége volt, akivel három közös lányuk is született, az utóbbi években pedig a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherrel alkottak egy párt, akivel azóta szintén elváltak útjaik. Bízunk benne, hogy hamarosan megtalálja a társát, addig is azonban Isten éltesse a gyönyörű színésznőt! Őt ünnepelve összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Ashton Kutcher bemutatta a kislányát

  • 2014. október 03.

Szeptember 30-án Mila Kunis életet adott közös kislányuknak Ashton Kutcher-rel. A baba nevét tegnap hozták nyilvánosságra. Mindenki egészséges és mérhetetlenül boldogok. Gratulálunk nekik!

olvass tovább

Kóla színű nyári lakkok

  • 2014. június 17.

Június elejétől kapható a világ legismertebb üdítőital-márkája, a Coca-Cola inspirálta OPI körömlakk-kollekció. A limitált kiadású Coca-Cola by OPI kilenc árnyalatát a Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő ihlette. Az új körömlakkok a legfrissebb nyári trendek jegyében mutatják be a Coca-Cola termékcsalád klasszikus és jellegzetes színeit.

olvass tovább

Békülnek a sértett celebek

  • 2012. május 31.

Rihanna és Chris Brown bántalmazás, Demi Moore és Ashton Kutcher , valamint Kate Moss és Pete Doherty csalfaság miatt szakítottak. Most mégis azt csicseregték a madarak...

olvass tovább

Britney váltja Nicole Scherzingert?

  • 2012. március 04.

Az X-faktor tarolt Amerikában: a Simon Cowell licence alapján felépített show nagyot szólt, akárcsak anno az American Idol. Az első széria már véget ért, a második meghallgatásokra már jelentkezhetnek a tehetségek. De ki váltja Nicole Scherzingert?

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - X. / Szombat

  • 2012. február 25.

Vannak olyan családi programok, amelyek bármikor zsebből előhúzhatóak és mindig tökéletesen megfelelnek a hétvégi kikapcsolódás feltételeinek. Ilyen a hétvégi mozi. Csak a mozizás kedvéért nem szoktam moziba menni, szeretem előre kinézni a filmet és izgatottan, kíváncsian várni rá. A hétvégére az Iron Lady című filmet szemeltem ki. Imádom Meryl Streep-et és Margaret Thatcher nem mindennapi karrierje, élete is izgalmas élmény reményével kecsegtet!

olvass tovább