Kulcsszó keresés /


VinCE 2011

  • 2011. március 29.

Idén már második alkalommal költöztek be egy hétvégére (2011.március 19-20.) a hazai és külföldi borászok, borkereskedők, és a gasztronómia képviselői a budapesti ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal patinás épületébe. A VinCE 2011 minden részletében megtervezett professzionális boresemény a borvilág, a gasztronómia, a borkereskedelem és a borszerető közönség számára.

olvass tovább

Itt a vége Egervin?

  • 2011. március 21.

Második alkalommal is sikertelenül zárult az értékesítési pályázat az egri borászat egykori zászlóshajója, az Integrált Borgazdasági Zrt., vagyis a volt Egervin vagyonának értékesítésére - mondta el Szűcs Zoltán, a felszámoló cég regionális igazgatója.

olvass tovább

Egri borok bemutatója az MTA-ban

  • 2011. március 03.

Ahogy az már évek óta bevett szokás, idén is beköltöztek egy napra az egri borok a Magyar Tudományos Akadémia épületébe (Budapest, Roosevelt tér). 2011. február 26-án 28 egri borászatnak a borait kóstolhatták meg azok a vendégek, akik ide ellátogattak.

olvass tovább

Kiáltvány a magyar borért

  • 2010. május 17.

Demeter Zoltán, tokaji borosgazda 2010-ben közzétett 12 pontjából egy sok sebből vérző ágazat képe rajzolódik ki. Kívülről pedig úgy tűnt, fényesen ragyog a magyar borászat csillaga.

olvass tovább

Aranycsapat borsorozat

  • 2007. november 20.

Csutorás Ferenc egri borász Aranycsapat - borsorozatot készít annak emlékére, hogy jövőre lesz ötvenöt éve annak, hogy Puskás Öcsi és id. Csutorás Ferenc, a borász nagyapja megnyitották legendás borozójukat a pesti Eötvös utcában.

olvass tovább