A szerelem mágikus helyszínei

A Föld különböző kegyhelyeket rejt; vannak olyan energiamezők, amelyek gyógyítanak és vannak, amelyek lelki energiával töltenek fel. Vannak a szerelemnek is mágikus helyszínei, amelyek a hiedelem szerint a boldog párkapcsolatra és örök szerelemre vágyók kívánságait teljesítik. Lehetsz szingli, vagy fülig szerelmes, ezekre a misztikus helyekre mindenképpen el kell látogatnod; hátha általuk örök boldogságra lelsz.

olvass tovább

Victoria's Secret modellek és híres párjaik

A Victoria’s Secret modellek nagy népszerűségnek örvendenek a sztárvilág férfijainak körében – amin persze nem is csodálkozunk. Összeszedtük azokat a hírességeket, akiknek rövidebb távon volt dolguk a modellekkel, és azokat is, akik évek óta boldog párkapcsolatban élnek velük.

olvass tovább

Humor, és rövid távú memória! Ez lenne a boldog párkapcsolat titka?

Egyik válóperes ügyvéd barátnőm szerint a hosszan tartó, jól működő házasság titka a rövid távú emlékezet és a kiváló humorérzék. Minden felnőtt emberi kapcsolat kockázatokat rejt, a házasságról nem is beszélve. A házasság sokak számára örökös panaszkodás, ökölbe szorult aggyal történő megfelelési kényszer, pszichoszomatikus tünetek, magas vérnyomás, keringési betegségek, légszomj, szexuális problémák, elhidegülés, végül a teljes adaptálódás szomorú beletörődéssel vegyítve. Elnézést a borúlátó, utópisztikus, és túlságosan tragikus kapcsolati jövőképért, melyet felvázoltam, de nem véletlenül tettem.

olvass tovább

21 fotó, amely azt bizonyítja, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively igazi álompár

  • 2015. szeptember 10.

... és hogy ezen Scarlett Johansson mennyire ki van borulva. Persze csak viccelünk, mert azóta már ő is boldog párkapcsolatban él. Blakeről és Ryanról pedig felreppentek a pletykák, hogy válnak. De mi nem hiszünk a rossz nyelveknek. A pár a Zöld lámpás forgatásán találkozott 2010-ben, amikor még Ryan Reynlods Scarlett Johansson férje volt, Lively pedig CiCaprioval járt. Ez az ő szerelmi idővonaluk.

olvass tovább

Ha egy nő nem akar gyereket

  • 2014. szeptember 23.

Érdekes cikket olvastam nemrég egy amerikai magazin online oldalán. Egy negyvenes nő írta le hosszasan a kálváriáját. Már húszévesen elhatározta, hogy nem szül gyereket. Élni szeretett volna, utazni, dolgozni, boldog párkapcsolatban élni aktív szexuális élettel, de gyereket vállalni nem akart.

olvass tovább

A legstílusosabb sztárpárok

  • 2012. április 10.

"De szépek vagytok együtt!" - jó hallani ezt a mondatot, pláne, ha nem csak a túlbuzgó szomszéd néni mondja. Hollywood telis-teli van olyan párokkal, akik nem csak harmonikus és boldog párkapcsolatban élnek, de a lehető legjobban egymáshoz idomultak stílusilag is.

olvass tovább

A boldog párkapcsolat 8 összetevője

  • 2011. október 13.

Minden kapcsolatunk, de különösen szerelmi kapcsolataink a tanulás, a felébredés és a gyógyítás egyedülálló lehetőségét rejtik. Több megközelítési módja is van annak, hogy meggyógyítsuk a félelem és a hiány érzésén alapuló kapcsolatokat.

olvass tovább