Kulcsszó keresés /


Promise Tamang, a beauty blogger, akit mindenképpen követned kell!

YouTube-on, Facebook-on, Instagramon, ezek közül bármelyik vagy inkább az összes fórumon. Azért, mert a videói és képei olyan transzformációkat mutatnak be, amelyek tényleg káprázatosak és időnként egészen hihetetlenek. Általában a férjét, a kutyáját és a többi családtagot is bevonja egy-egy átalakulásba. Mindegyikhez tökéletes díszletet készítenek, illetve feltehetőleg több száz parókával és kontaktlencsével rendelkezik. De jöjjenek a képek, amik egészen biztosan meg fognak győzni!

olvass tovább

Stílusiskola: Mit és mit ne viselj egy repülőútra

  • 2016. május 30.

A menő bloggerek, és a legtöbb híresség reptéri megjelenése nem teljesen tükrözi a kényelmes és praktikus öltözködést, ami a valóságban megfelel egy repülőútra. Összegyűjtöttünk négy olyan tippet, amelyek segítségével akár kipihenten is megérkezhetsz az úti célra.

olvass tovább

Vintage steet style fotók - a régi idők stílusos nőitől

  • 2016. május 20.

Ma a legjobb inspirációkat bloggerek, modellek vagy hírességek street style fotóiból merítjük, de akármilyen elképzelhetetlen, már 50-60 éve is készültek ilyen képek. A fotósok előszeretettel kapták lencsevégre azokat a nőket, akiknek már évtizedekkel ezelőtt is fontos volt a stílusos, az aktuális divat szerinti megjelenés. Elképesztő nők és vintage outfitek jönnek, érdemes végig nézni a válogatásunkat.

olvass tovább

6 év, 5 kontinens, 50 ország - Egy lengyel szerelmespár kalandjai

A fiatal bloggerpáros útnak indult megtakarítás nélkül, egy régi, általuk felújított furgonban, sátorral és némi élelemmel a csomagtartóban, mert látni akarták a világot. Azóta öt kontinens ötven országában jártak, és 150 ezer kilométert tettek meg, ugyanolyan nomád körülmények között, ahogy elindultak. Mindennek már hat éve, és azóta is az utakat róják!

olvass tovább

Amit tudni érdemes az otthoni fogfehérítésről

  • 2016. február 11.

Eleinte csak világsztárok, majd bloggerek, mostanra viszont már rengeteg fiatal lány (és fiú) használja előszeretettel az otthoni fogfehérítő szetteket. Igen, ez az a módszer, amit használva lányok ezrei pózolnak a kamerájuk előtt, hogy megmutassák az elért eredményeket. Kérdés, milyen mellékhatásai lehetnek annak, ha az ember otthon, szakértelem nélkül kezd ilyen kezelésekbe?

olvass tovább

A 12 legjobb 'csináld magad' divatblog

  • 2014. január 15.

A ‘csináld magad’, avagy a DIY mozgalom begyűrűzött a Pinterest-tel mindannyiunk otthonába. Hobbiprojektekkel nem csak az otthonunkat, de a ruhatárunkat is újjávarázsolhatjuk, ha ellessük az ezzel foglalkozó blogok ötleteit! Bátran, és kreatívan!

olvass tovább

Minden bolt egy fedél alatt

  • 2013. november 26.

Nyugaton óriási kultúrája van az online vásárlásnak, nálunk csak az utóbbi pár évben érzékelhető növekvő tendencia ezen a téren, főként a divatbloggereknek köszönhetően, akik előszeretettel mutatnak be külföldről rendelt szettekből álló outfiteket. Az átlag magyar tartózkodik az ilyen típusú shoppingolástól, mert mi van, ha mégsem jó a méret, nem úgy áll, ráadásul a bankkártyás fizetés is éppen eléggé nyugtalanító, inkább irány a pláza, maradjanak a jól megszokott tömegtermékek a befutók.

olvass tovább

A francia nők nem híznak

  • 2013. július 08.

Mireille Guiliano könyvét olvasva, ezt el is hiszem. Bár alapvető – az étkezésssel kapcsolatos -, evidens tudnivalók vannak benne, mégis látásmód formáló hatása van. Engem legalábbis megérintett. Ettől persze még nem leszek gasztroblogger (nem is áll szándékomban), de biztos, hogy az étkezéseinkbe, a tálalásba is egyre inkább bekúszik majd a diy.

olvass tovább