Kulcsszó keresés /


Hollywood legjobb hátsófelei

  • 2015. szeptember 22.

Azt gondolnátok, hogy ennek a listának a végén Kim Kardashian van. Nagyot tévedtek akkor, mert nem az övé a legszebb fenék a sztárok közül. És hogy ki taszította le a trónról? Tuti, nem is jutna eszetekbe, ki lehet a győztes!

olvass tovább

Egészséges erotika?

  • 2014. július 28.

Itt van a Szürke ötven árnyalatának első filmelőzetese és Beyonce: Crazy in love című számából remakelt, hivatalos betétdala. A 70 millió példányszámban eladott történet filmváltozatát ironikusan jövő Valentínon mutatják be a mozik szerte a világon. Ti várjátok már a feltehetően kasszasiker alkotást?

olvass tovább

Stílusevolúció - Beyoncé

  • 2013. december 19.

Szinte képtelenség tíz év alatt egy percet sem öregedni, de valahogy minden egy neves dívának sikerül. Beyoncét nehéz nem szeretni, mert minden pórusából tehetség árad, soha nem voltak botrányai, karrierje kezdete óta ugyanabba a férfiba szerelmes, és mosolyog, mosolyog, mosolyog. Hiába nem mindig volt megkérdőjelezhetetlen a stílusa, neki minden jól áll, így ez egy kedves retrospektív a legenda elmúlt másfél évtizedéből.

olvass tovább

North West és a Paris Fashion Week esete

  • 2013. október 08.

Kevés olyan kisbaba van, akinél biztosak lehetünk benne, hogy a sárga köves út aranytömbökkel lesz kikövezve. Metaforikusan, de többnyire szó szerint is. Beyoncé – Jay-z Blue Ivy Cartere, és Swizz Beatz – Alicia Keys Egypt Deanje mellett a legfiatalabb trónörökös egyértelműen a Kanye West – Kim Kardashian páros North – avagy Nori – West nevű kislánya.

olvass tovább

Top 5 szexi anyuka bikiniben

  • 2013. július 25.

Cellulitisz? Logó fenék? Megereszkedett mellek? Az emberek szeretik a pletykákat és azt is ha kiderül, hogy valamelyik világhírű celeb nincs bomba formában. A mai grafikai eszközöknek köszönhetően már mindenki szép lehet a fotókon, ám az „igazi életben” sok-sok lesifotós várja a hírességeket, hogy lencsevégre kaphassák őket a legkülönfélébb helyszíneken és pózokban!

olvass tovább

Beyonce virágba borult

  • 2013. június 14.

Beyonce Knowles 'The Mrs. Carter Show' nevű turnéjára az olasz maestro, Roberto Cavalli tervezi a fellépőruhát és a terv már ki is szivárgott a mester kezei alól. A gyönyörű muszlin - selyem öltözék varázslatos barokk - arany hímzéssel díszítette a mester. Mi már nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor megláthatjuk benne ezt a pompázatos énekes-istennőt.

olvass tovább

Beyonce bomba bikiniben

  • 2013. április 17.

Itt az eredmény a fergeteges énekesnő és a H&M közös közös kollaborációjára. A populáris divatmárka ugyanis Beyonce-t kérte fel, hogy reklámozza idei fürdőruha kollekcióját. Nos, a hatás nem marad el: az isteni B bombasztikus formában domborít a falatnyi bikinikben.

olvass tovább

Frufru - avagy a jókislány életre kel

  • 2013. március 25.

Jessica Biel, Beyonce és Emma Stone. Idén is tőlük döglik a légy, de most a frufrujuk miatt. Ugyanis divatba hozták ezt a rég elfeledett, jókislányoknak kitalált vágási technikát. Frufru másképpen, nem csak angyaloknak!

olvass tovább