Kulcsszó keresés /


Csempéssz egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba a Labello neon színeivel!

  • 2016. október 23.

A Labello már több, mint 100 éve az ajakápolás legmegbízhatóbb szakértője Európa szerte és a világ számos más részében is. A shea vajjal és pantenollal gazdagított formula 12 órás hidratálást biztosít, védi az ajkakat a kiszáradástól és puhává, finoman csillogóvá varázsolja azokat, az Original Neon Edition limitált kiadású ajakápolókkal - szó szerint - új színt hoznak a mindennapjaidba!

olvass tovább

Tökéletes lakk és rúzs kombinációk

  • 2016. augusztus 07.

Összegyűjtöttük a nyár legnépszerűbb lakk színeit és megmutatjuk, milyen rúzzsal érdemes viselni, hogy igazán összhangban legyenek. Nézd meg, milyen termékeket ajánlunk a képeken látható színekhez!

olvass tovább

Promise Tamang, a beauty blogger, akit mindenképpen követned kell!

YouTube-on, Facebook-on, Instagramon, ezek közül bármelyik vagy inkább az összes fórumon. Azért, mert a videói és képei olyan transzformációkat mutatnak be, amelyek tényleg káprázatosak és időnként egészen hihetetlenek. Általában a férjét, a kutyáját és a többi családtagot is bevonja egy-egy átalakulásba. Mindegyikhez tökéletes díszletet készítenek, illetve feltehetőleg több száz parókával és kontaktlencsével rendelkezik. De jöjjenek a képek, amik egészen biztosan meg fognak győzni!

olvass tovább

Találd meg a tökéletes hajkefét!

A napi rutinunk szerves része a fésülködés, gondolkodás nélkül, ösztönösen használjuk minden reggel, és olykor napközben is a fésűnket. De biztos, hogy mindig a használat típusának megfelelő kefe van épp a kezünkben? Bizonyosodj meg róla, és bővítsd tudásod a hajkefék terén!

olvass tovább

A szépség világtérképe

A szépség mindenhol jelen van. Mihaela Noroc, egy román fotográfus 2014 novemberében jelentette meg projektjét, "The Atlas of Beauty" címmel, melynek során összesen 30 országban járt, és fotózta a hely egyedülállóan szép nőit. 2015 júniusában újra útnak indult, és immár több, mint 60 országot látogatott meg.

olvass tovább

A MAC költészete

  • 2016. január 26.

A MAC évről évre képes mindig valami újjal, valami szemkápráztatóval meglepni rajongóit. Úgy tűnik, idén sem leszünk elhanyagolva, hiszen a nyár beköszöntével fog debütálni a Poesia nevű kollekciója.

olvass tovább