Kulcsszó keresés /


Esküvői ruhák különböző alkatokra

  • 2015. március 03.

A legtöbb nő már kislány korában elkezdi tervezgetni az esküvőjét, és annak minden részletét, a virágoktól kezdve az esemény legfontosabb eleméig, a menyasszonyi ruháig. Érdemes minél többféle fazonú és anyagú ruhát felpróbálni, hogy megtaláld az alkatodhoz és bőrszínedhez tartozó legideálisabbat.

olvass tovább

Hatvanötezer alkatrész

  • 2015. január 27.

A CITIZEN óragyártó Tsuyoshi Tane építész közreműködésével egy különleges és rendkívül látványos installációt alkotott meg. A “LIGHT is TIME” nevet viselő installáció 65 ezer darab acélsodronyra felfűzött csillogó óraszerkezetből (pontosabban alapcsapágy-lemezből) áll. Az installációnak igazán egyedi hangulat van, a megfelelő megvilágításnak köszönhetően az ember úgy érezheti magát, mintha milliónyi csillag venné körül a tiszta éjszakai égbolton.

olvass tovább

Natalia Vodianova, a Vogue balerinája

  • 2014. október 22.

A 32 éves Natalia Vodianovaról senki nem mondaná meg, hogy négy gyermek édesanyja, törékeny alkata láttán. Az egyik legkeresettebb szupermodell ezúttal a Paris Opera Ballet újdonsült rendezőjével, Benjamin Millepieddal közreműködve a Párizsi Balett egyik balerinájává válhatott, méghozzá a híres fotós, Annie Leibovitz kamerája előtt.

olvass tovább

Nyakunkon a strandszezon

  • 2014. július 04.

Ilyenkor minden nőtársunk érez valamiféle stresszes érzést a fürdőruha szezon előtt. Kilóg itt, ott egy kis párnácska, szűkebbek a nyári ruhák, gödröcskék a fenék és combrészeken. Nem szükséges, hogy fitnessmodell alkatunk legyen, nem ez a cél, inkább csak az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, tudjuk azt, hogy tettünk lépéseket, hogy egészségesebbek, karcsúbbak legyünk és fesztelenebbül élvezzük a nyári napsugarakat bikiniben a strandon, vízparton.

olvass tovább

Nappali és esti szettek, minden női alkatra

  • 2014. június 11.

Stílusiskola rovatunkban többször is foglalkoztunk már a különböző női alkatokkal, részletesen bemutattuk, hogy melyik típusnak mi előnyös, és mi az amit kerülni kellene. Most készítettünk nektek egy-egy összeállítást inspiráció gyanánt , amiben két nappali és két esti szettet állítottunk össze mindenki számára.

olvass tovább

Isten éltessen Veruschka

  • 2014. május 14.

A ’60-as évek egyik legsikeresebb modellje, hihetetlenül magas és hihetetlenül vékony alkatával. Hogy lett egy német grófnőből egy generáció által csodált modell ikon?

olvass tovább

Stílustippek homokóra alkatú lányoknak

  • 2014. április 29.

A különböző női alakokat bemutató sorozat utolsó állomása ként, a homokóra sziluettel foglalkozunk. Az ebbe a típusba tartozó lányok nagyon szerencsések, hiszen ez a legideálisabb, nőiesebb testalkat, ám mindezek ellenére sokan nem tudják, hogyan használják ki remek adottságaikat. Ha ez veled is így van, ajánljuk figyelmedbe a következő tanácsokat.

olvass tovább

Fürdőruhák nyárra, minden alkatra

  • 2014. március 26.

Ha tavasz, akkor a női magazinokban többnyire új kollekciókról szóló, “hogyan hozd formába magad a nyárra”, vagy “készülj fel a bikiniszezonra” típusú szalagcímeket olvashatunk.

olvass tovább