Kulcsszó keresés /


5 érv a szeszélyes időjárás mellett

  • 2016. május 23.

Úgy tűnik, az anyatermészet egyelőre nem túl kegyes hozzánk, ezért még nem számíthatunk igazi, fülledt nyári melegre, azonban igazán hidegre sem, hanem valahol a kettő között csapongó néha esős, időnként napsütéses, gyakran szeles időjárásra. Ám semmi ok az aggodalomra, vannak ennek is előnyei, csak meg kell őket keresni!

olvass tovább

Vega és vegán fehérjeforrások

  • 2016. április 08.

Az általános egészség és az izmok megfelelő működésének fenntartásához elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű fehérje bevitele. Ehhez a nőknek általánosan 46, míg a férfiaknak 56 gramm proteinre van szüksége. Ha valaki vegetáriánus vagy vegán lesz, bizony kiesik a hús az étrendjéből, mely az egyik legjelentősebb fehérjeforrás. De aggodalomra semmi ok, zöldségekkel és hüvelyesekkel kiválóan lehet ezt pótolni, és most azt is eláruljuk, hogy milyen ételek fogyasztásával.

olvass tovább

10 étel, ami segít megállítani a hajhullást

  • 2015. november 25.

Ősszel és tavasszal a haj a megszokottnál is többet hullik, ami sokszor aggodalommal tölt el. A szervezet vitaminhiánya először a hajunkon látszik meg, ugyanis a test úgy érzékeli, arra van a legkevésbé szüksége, ezért gyorsan meg akar tőle szabadulni, hogy a fontos vitaminok ne a fölösleges helyekre kerüljenek. Néhány étel nagy számban tartalmazza azokat a tápanyagokat, amikre szüksége lehet a hajnak és fogyasztásukkal megakadályozható a további hajhullás.

olvass tovább

Túlvédés, túlaggódás

  • 2013. június 25.

Az első kérdés, amely felmerülhet Bennünk a cím láttán: „Van olyan, hogy túlságosan védünk valakit?” Igen, létezik ilyen, el lehet túlozni az aggódást, idegeskedést, és ennek káros következményei lehetnek a gyermekünkre nézve.

olvass tovább

Káprázatos pasztellakkok kincsestára

  • 2013. április 03.

Idén is van új a nap alatt, mármint volna, ha lenne nap, de aggodalomra semmi ok, előbb utóbb az idei jóidő is beköszönt. S amíg a hőmérő higanyszála nem éri el az ilyenkor megszokottat, addig varázsoljunk bátran nyarat magunk köré, legalábbis ami a körömlakkunkat illeti. A pasztell az új divat.

olvass tovább