Kulcsszó keresés /


Carolina Herrera 2011 tavasz/nyár

  • 2010. szeptember 14.

Carolina Herrera, akárcsak Tommy Hilfiger, jubilál. 1980-ban alapított márkája a világ egyik vezető női márkája, kifinomult ízlésű nőknek, akik kedvelik az összetett színvilágú, néhol extravagáns ruhákat. A Carolina Herrera nő ambiciózus, céltudatos nő, de nő és nem férfi. A szexualitás a részletekben rejlik, tartja Herrera, ez idén is alaptörvény nála.

olvass tovább

New York Fashion Week, Lacoste 2011 tavasz/nyári kollekció

  • 2010. szeptember 13.

A Lacoste idén nagy változásokat él meg, hiszen fő tervezője, Christophe Lemaire a napokban igazolt a Hermés-hez, így a márka a jövő évi, 2011 őszi/téli kollekciója (2011 február) már valóban az újdonság erejével fog hatni. Addig is azonban még Lemaire utolsó munkáinak egyikét láthatjuk, a New York Fashion Week-en.

olvass tovább

Címlapon: A New York Fashion Week

  • 2010. szeptember 07.

Hívják bárhogyan is, a világ egyik legjelentősebb divateseménye marad a New York Fashion Week. A négy nagy (London, Milánó, Párizs és New York) uralkodását egyelőre semmi sem veszélyeztetheti, és nem is látunk erre utaló jegyeket. Szeptember 9-én New York-ban megkezdődik a tulajdonképpeni évad, kezdetét veszi 2010 ősze, avagy 2011 tavasz/nyár divatja. Ennek apropóján lássuk, honnan indult a New York Fashion Week.

olvass tovább

New York Fashion Week - beharangozó

  • 2010. szeptember 07.

Ha szeptember, akkor ismét érkeznek a jövő évi tavasz/nyári ready to wear, franciás ízlésű olvasóinknak prêt-à-porter bemutatók. A négy nagy (New York, London, Milánó, Párizs) közül elsőként ismét New York mutatkozik be. A divat "Super Bowl-jának" is nevezett tengerentúli esemény idén is kimagasló minőségűnek ígérkezik, 2011 tavasz/nyári kollekcióval, Ázsia, Dél-Amerika, Európa, és persze az Egyesült Államok legjobb divattervezőivel.

olvass tovább

Esküvői ruhák Carolina Herrera-tól

  • 2010. április 26.

Carolina Herrera 2011 tavaszára tervezett menyasszonyi ruha kollekciója teljesen elbűvölt. Csodaszép ruhaköltemények, különleges megoldások, extravagáns kalapok... ráadásul a fekete színt annyira profin csempészi bele az összeállításokba, hogy azok egy cseppet sem veszítik el esküvői jellegüket.

olvass tovább