Irodabarát outfitek, avagy így legyél stílusos munkában

A tavasz ravasz – gyakran megtréfál, átjár az eszünkön, és elhiteti velünk, hogy kellemes, napsugarakban gazdag időre számíthatunk, majd hideg zuhanyként zúdítja ránk a duzzadt esőcseppeket. Az időjárás változékonyságát réteges öltözködéssel lehet a legjobban orvosolni, amelyre hoztunk néhány inspirációs jellegű példát: következzenek a legjobb tavaszi outfitek az irodába!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj farmerdzsekit tavasszal

A farmer az az anyag, ami egyszerűen soha nem megy ki a divatból – így hát nem véletlen, hogy tavaszi gardróbunk egyik alapdarabja a farmerdzseki. Kedvenc kabátunk legnagyobb előnye, hogy mindenhez passzol, modern hatást érhetsz el például ha ruhával viseled, vagy más farmer anyagú ruhadarabokkal párosítod. Íme, 20 tökéletes tavaszi outfit, farmerdzsekivel megkoronázva.

olvass tovább

10 tökéletes szett az első randira

  • 2017. március 05.

Ezeket a különböző textúrájú rétegeket kell a kényelemmel, és persze a csinos, nőies megjelenéssel párosítanunk, ha romantikus randevúra kerül a sor, ugyanis hiába minden ellenérv, az első benyomás igenis mérvadó.

olvass tovább

33 csodás cipő tavaszra, amiket te is imádni fogsz

Oh, hogy a gondolataid már a csinos és csábos kis szandikák körül járnak? Hiába itt a tél, de te elméletben örökké nyaralsz, és azon morfondírozol, vajon milyen lesz a jövő évi cipődivat? No para! Jövünk és segítünk. Összeválogattuk az őszi divathét legjobb lépőit, trendekre bontva. Íme:

olvass tovább

A részletek ereje, avagy 9 minitrend őszre

Amennyiben már túl vagy az őszi gardróbfrissítésen, vagy idén esetleg nem futotta a legújabb feltöltőkre és bakancsokra, jó hírünk van számodra: szezonális megjelenésedet könnyen feldobhatod az alábbi kilenc trükk valamelyikével, amely nem igényel mást, csak annyit, hogy ezegyszer elvessz a részletekben.

olvass tovább

Párizs örökre a divat szerelmeseinek városa marad. Meg a fényé!

Párizs, a divat Olümposza, itt laknak a divatvilág istenei és királyai, és a selymesen úszó fényben megcsillanó cipősarkak látványától a mi szívünk is elolvad. Párizs ősszel igazi kedvenc, de leginkább akkor, amikor az őszi divathetek alatt elárasztják a várost a szebbnél szebb, csinosabbnál csinosabb öltözékek. Mert Párizs megér egy misét. Vagy kettőt.

olvass tovább