Kulcsszó keresés /


A szép nők a gazdag férfiakat választják

Gyakran olvasom különböző fórumokon, hogy szegény normális férfiaknak semmi esélyük sincs a szép nőknél, mert azok (a szövegkörnyezetből ítélve teljesen elítélendő módon) a tehetős férfiakat választják. Az úgynevezett normális férfiak labdába sem rúghatnak a gazdagok mellett, mert a valódi értékek, az őszinteség, a jóban-rosszban kitartás, a nem menő programok nem kelendőek a csinos nők körében.

olvass tovább

Lenyűgöző Hollandia

  • 2016. március 06.

Egy holland fotós, Albert Dros sokáig úgy gondolta hazája nem bővelkedik inspiráló látványosságokkal. Nem igazán értékelte az alapvető, számára már megszokott tájképet. Azonban kis idő elteltével elkezdte felfedezni azokat a rejtett értékeket, melyeket szülőföldje hordoz. Egy elképesztő fotósorozaton keresztül szeretne rávilágítani arra, hogy mindenkinek rejtett kincsekben gazdag a hazája, csak észre kell venni ezeket.

olvass tovább

Interjú Gender Tamással, a Gender Racing Team alapítójával

Szerelem, igaz szenvedély, szakmai alázat, elhivatottság, kemény munka, innováció. Ezek a fő értékek a Gender Racing Team-nél. Gender Tamással beszélgettünk, a Gender Racing Team fő motorjával, akiről kiderült, több mint egy évtizede űzi ezt az „ipart”. A történet messzire nyúlik vissza, hiszen Tamás már jó ideje szerves része a honi autósport világának.

olvass tovább

Susan Sarandon lett a L'Oréal új szépségnagykövete

  • 2016. január 14.

Susan Sarandon, a Hollywood-i legenda, az egyik legelismertebb színésznő napjainkban. Egy igazi nő, aki igazi értékeket képvisel: Oscar-díjas színésznő, anya, aktivista, vállalkozó, harcos, aki példaként állítja elénk, hogyan lehet méltósággal megöregedni.Felejthetetlen filmjeivel, őszinteségével és kortalan szépségével saját maga egyengette az útját. A kortársai által méltán elismert, a közönség kedvence, Susan Sarandon bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám és a boldogság a titka az örök szépségnek.

olvass tovább

A jóga varázsa, India kincsei

  • 2015. június 24.

Mi is a jóga igazi varázsa? Hogyan ejti rabul a gyakorlót, válik életmóddá, életszemléletté? Azt tapasztalom, hogy a testkultúra a szellemi értékekkel integrálva, óriási hiányt pótol mind egyéni, mind közösségi szinten: a belső tudatosság növelésével (egyéni és társadalmi szinten is) a testünkben és lelkünkben tobzódó féktelen energiák, vágyak, görcsök, félelmek legnagyobb megszelídítője, filozófiája pedig kultúránk nemesítőjévé, értékrendszerünk fejlesztőjévé válhat. A sok évezredes tapasztalati tudomány a belső harmónia, a lelki béke szubjektív élményét hozza el zaklatott világunknak, méghozzá egyszerűen megtanulható gyakorlatokkal.

olvass tovább

Az ország Első Nagy Férfitesztje!

  • 2015. január 21.

Még sosem kérdeztek Nőként a Férfiakról, a Férfi értékekről? Na, majd most! A Férfiak Klubja útjára indította a kérdőívét, melyben hölgyek nyilatkozhatnak az erősebbik nemről, a férfiak értékeiről. A téma iránt elképesztő mértékű érdeklődést mutattak a nők, így szeretnénk ezt veletek is megosztani. Mi a szerkesztőségben már kitöltöttük!

olvass tovább

Mit kap karácsonyra a legjobb férj a világon?

  • 2014. december 17.

Ha túl sokat törtük már eddig a fejünket és nem jut eszünkbe semmi kézzel fogható ötlet így karácsony előtt egy héttel, akkor ideje megfogadni néhány tanácsot. Nyúljunk vissza a klasszikus értékekhez és legyünk egy kicsit régimódiak.

olvass tovább

Mire tanítsuk gyermekeinket?

  • 2014. december 14.

Minden szülő legfőbb célja, hogy gyermekéből egészséges, boldog felnőttet neveljen, aki békében él önmagával és a világgal. Nehéz megítélni, hogy melyek azok az értékek, amiket érdemes átadnunk az utánunk következő generációknak, mi az, ami a későbbiekben hasznukra válhat. Az alábbi tippek mindegyikét érdemes gyermekeinkben tudatosítani. Némelyik könnyebb, némelyik nehezebb, de semmiképp se feledkezzünk meg róluk.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 14.

  • 2014. április 14.

A mai nap nagyon kedvező az elmélkedésre, hangolódásra,hogyan tovább... tervezésére. Ma a kapcsolatápolásé, és a kúltúráé a főszerep. Napi megerősítés: a szépségekre, értékekre fordítom figyelmemet,ezeket engedem a valóságomba.

olvass tovább

Innovatív kollekció a Pandorától

  • 2014. március 22.

30 évvel az első személyre szabható karkötő után megérkezett a PANDORA legújabb, teljesen új koncepción alapuló kollekciója, az Essence. A felejthetetlen pillanatokat megörökítő hagyományos Pandora karkötő mellett megjelent letisztult és elegáns sorozat darabjai a viselőjük életét leginkább meghatározó értékeket hivatottak kifejezni.

olvass tovább