Kulcsszó keresés /


Dübörög a Mongooz And The Magnet

Az önmagukat pécsi bandaként emlegető zenekar nagybőgősével Ian O'Sullivannel beszélgettünk a trió sikeréről, a jövőbeli tervekről és arról, hogy mi a titka annak, hogy ennyire emberiek tudnak maradni. A Mongooz And The Magnet zenekar nem csupán ritmust, de valódi értékeket is közvetít. Nincs ez másképp a banda tagjaival külön-külön sem.

olvass tovább

Filmek, melyekből irányítani tanulhatunk

  • 2016. május 24.

Ki gondolná, mennyi mindent tanulhatunk, miközben remekül szórakozunk? Nos, (majdnem) minden filmnek megvan a maga tanulsága, melyet érdemes fejben tartani. Egyes alkotások például arra nyújtanak lehetőséget, hogy vezetői képességeket sajátítsunk el, a csapatépítéstől kezdve egészen a személyek közötti kommunikációig. A most felsorolt filmek olyan vezetői készségeket és értékeket közvetítenek, melyeket bármikor kamatoztathatunk a munka, és az élet minden területén.

olvass tovább

Csúcsgasztronómia és a Nespresso kávéélmény találkozása – Bemutatkozik a Nespresso Atelier

  • 2016. április 20.

Tökéletes minőség, harmónia és innováció: alapvető követelmények a nemzetközi csúcsgasztronómia legnagyobb presztízsű rendezvényén, a Bocuse d’Or-on. A Nespresso ugyanezen értékeket tartja szem előtt kiváló minőségű kávéinak megalkotása és a legkifinomultabb kávéélmény biztosítása érdekében, ezért vált a lyoni séfverseny hivatalos kávépartnerévé 2008-ban. Az elmúlt években a kávékultúra és a fine dining megannyi szálon fonódott össze: a Nespresso számos gasztronómiai rendezvényen volt jelen, melyek során több neves séf használta a Nespresso Grand Cru kávéit alkotásaiban.

olvass tovább

A szép nők a gazdag férfiakat választják

Gyakran olvasom különböző fórumokon, hogy szegény normális férfiaknak semmi esélyük sincs a szép nőknél, mert azok (a szövegkörnyezetből ítélve teljesen elítélendő módon) a tehetős férfiakat választják. Az úgynevezett normális férfiak labdába sem rúghatnak a gazdagok mellett, mert a valódi értékek, az őszinteség, a jóban-rosszban kitartás, a nem menő programok nem kelendőek a csinos nők körében.

olvass tovább

Lenyűgöző Hollandia

  • 2016. március 06.

Egy holland fotós, Albert Dros sokáig úgy gondolta hazája nem bővelkedik inspiráló látványosságokkal. Nem igazán értékelte az alapvető, számára már megszokott tájképet. Azonban kis idő elteltével elkezdte felfedezni azokat a rejtett értékeket, melyeket szülőföldje hordoz. Egy elképesztő fotósorozaton keresztül szeretne rávilágítani arra, hogy mindenkinek rejtett kincsekben gazdag a hazája, csak észre kell venni ezeket.

olvass tovább

Interjú Gender Tamással, a Gender Racing Team alapítójával

Szerelem, igaz szenvedély, szakmai alázat, elhivatottság, kemény munka, innováció. Ezek a fő értékek a Gender Racing Team-nél. Gender Tamással beszélgettünk, a Gender Racing Team fő motorjával, akiről kiderült, több mint egy évtizede űzi ezt az „ipart”. A történet messzire nyúlik vissza, hiszen Tamás már jó ideje szerves része a honi autósport világának.

olvass tovább

Susan Sarandon lett a L'Oréal új szépségnagykövete

  • 2016. január 14.

Susan Sarandon, a Hollywood-i legenda, az egyik legelismertebb színésznő napjainkban. Egy igazi nő, aki igazi értékeket képvisel: Oscar-díjas színésznő, anya, aktivista, vállalkozó, harcos, aki példaként állítja elénk, hogyan lehet méltósággal megöregedni.Felejthetetlen filmjeivel, őszinteségével és kortalan szépségével saját maga egyengette az útját. A kortársai által méltán elismert, a közönség kedvence, Susan Sarandon bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám és a boldogság a titka az örök szépségnek.

olvass tovább

A jóga varázsa, India kincsei

  • 2015. június 24.

Mi is a jóga igazi varázsa? Hogyan ejti rabul a gyakorlót, válik életmóddá, életszemléletté? Azt tapasztalom, hogy a testkultúra a szellemi értékekkel integrálva, óriási hiányt pótol mind egyéni, mind közösségi szinten: a belső tudatosság növelésével (egyéni és társadalmi szinten is) a testünkben és lelkünkben tobzódó féktelen energiák, vágyak, görcsök, félelmek legnagyobb megszelídítője, filozófiája pedig kultúránk nemesítőjévé, értékrendszerünk fejlesztőjévé válhat. A sok évezredes tapasztalati tudomány a belső harmónia, a lelki béke szubjektív élményét hozza el zaklatott világunknak, méghozzá egyszerűen megtanulható gyakorlatokkal.

olvass tovább

Az ország Első Nagy Férfitesztje!

  • 2015. január 21.

Még sosem kérdeztek Nőként a Férfiakról, a Férfi értékekről? Na, majd most! A Férfiak Klubja útjára indította a kérdőívét, melyben hölgyek nyilatkozhatnak az erősebbik nemről, a férfiak értékeiről. A téma iránt elképesztő mértékű érdeklődést mutattak a nők, így szeretnénk ezt veletek is megosztani. Mi a szerkesztőségben már kitöltöttük!

olvass tovább

Mit kap karácsonyra a legjobb férj a világon?

  • 2014. december 17.

Ha túl sokat törtük már eddig a fejünket és nem jut eszünkbe semmi kézzel fogható ötlet így karácsony előtt egy héttel, akkor ideje megfogadni néhány tanácsot. Nyúljunk vissza a klasszikus értékekhez és legyünk egy kicsit régimódiak.

olvass tovább