Interjú Gender Tamással, a Gender Racing Team alapítójával

Szerelem, igaz szenvedély, szakmai alázat, elhivatottság, kemény munka, innováció. Ezek a fő értékek a Gender Racing Team-nél. Gender Tamással beszélgettünk, a Gender Racing Team fő motorjával, akiről kiderült, több mint egy évtizede űzi ezt az „ipart”. A történet messzire nyúlik vissza, hiszen Tamás már jó ideje szerves része a honi autósport világának.

olvass tovább

Susan Sarandon lett a L'Oréal új szépségnagykövete

  • 2016. január 14.

Susan Sarandon, a Hollywood-i legenda, az egyik legelismertebb színésznő napjainkban. Egy igazi nő, aki igazi értékeket képvisel: Oscar-díjas színésznő, anya, aktivista, vállalkozó, harcos, aki példaként állítja elénk, hogyan lehet méltósággal megöregedni.Felejthetetlen filmjeivel, őszinteségével és kortalan szépségével saját maga egyengette az útját. A kortársai által méltán elismert, a közönség kedvence, Susan Sarandon bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám és a boldogság a titka az örök szépségnek.

olvass tovább

A jóga varázsa, India kincsei

  • 2015. június 24.

Mi is a jóga igazi varázsa? Hogyan ejti rabul a gyakorlót, válik életmóddá, életszemléletté? Azt tapasztalom, hogy a testkultúra a szellemi értékekkel integrálva, óriási hiányt pótol mind egyéni, mind közösségi szinten: a belső tudatosság növelésével (egyéni és társadalmi szinten is) a testünkben és lelkünkben tobzódó féktelen energiák, vágyak, görcsök, félelmek legnagyobb megszelídítője, filozófiája pedig kultúránk nemesítőjévé, értékrendszerünk fejlesztőjévé válhat. A sok évezredes tapasztalati tudomány a belső harmónia, a lelki béke szubjektív élményét hozza el zaklatott világunknak, méghozzá egyszerűen megtanulható gyakorlatokkal.

olvass tovább

Az ország Első Nagy Férfitesztje!

  • 2015. január 21.

Még sosem kérdeztek Nőként a Férfiakról, a Férfi értékekről? Na, majd most! A Férfiak Klubja útjára indította a kérdőívét, melyben hölgyek nyilatkozhatnak az erősebbik nemről, a férfiak értékeiről. A téma iránt elképesztő mértékű érdeklődést mutattak a nők, így szeretnénk ezt veletek is megosztani. Mi a szerkesztőségben már kitöltöttük!

olvass tovább

Mit kap karácsonyra a legjobb férj a világon?

  • 2014. december 17.

Ha túl sokat törtük már eddig a fejünket és nem jut eszünkbe semmi kézzel fogható ötlet így karácsony előtt egy héttel, akkor ideje megfogadni néhány tanácsot. Nyúljunk vissza a klasszikus értékekhez és legyünk egy kicsit régimódiak.

olvass tovább

Mire tanítsuk gyermekeinket?

  • 2014. december 14.

Minden szülő legfőbb célja, hogy gyermekéből egészséges, boldog felnőttet neveljen, aki békében él önmagával és a világgal. Nehéz megítélni, hogy melyek azok az értékek, amiket érdemes átadnunk az utánunk következő generációknak, mi az, ami a későbbiekben hasznukra válhat. Az alábbi tippek mindegyikét érdemes gyermekeinkben tudatosítani. Némelyik könnyebb, némelyik nehezebb, de semmiképp se feledkezzünk meg róluk.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. április 14.

  • 2014. április 14.

A mai nap nagyon kedvező az elmélkedésre, hangolódásra,hogyan tovább... tervezésére. Ma a kapcsolatápolásé, és a kúltúráé a főszerep. Napi megerősítés: a szépségekre, értékekre fordítom figyelmemet,ezeket engedem a valóságomba.

olvass tovább

Innovatív kollekció a Pandorától

  • 2014. március 22.

30 évvel az első személyre szabható karkötő után megérkezett a PANDORA legújabb, teljesen új koncepción alapuló kollekciója, az Essence. A felejthetetlen pillanatokat megörökítő hagyományos Pandora karkötő mellett megjelent letisztult és elegáns sorozat darabjai a viselőjük életét leginkább meghatározó értékeket hivatottak kifejezni.

olvass tovább

A Gombold újra! nyertesei a hírnév felé

  • 2013. október 16.

Az idei évben harmadjára került megrendezésre a Gombold újra! pályázat, melynek célja a hazai divattervezők támogatása és beléptetése a nemzetközi piacra, valamint segítségnyújtás az induláshoz. Idén, az eddigiektől eltérő módon, a versenyzők az országhatárt átlépve a közép-európai hagyományokból, művészi értékekből is ihletet meríthettek. Június 22-én, a Millenárison megrendezett, Central European Fashion Days zárórendezvény után, ahol a nyertes mini-kollekciók debütáltak elismert divattervezők felvonulása mellett, a verseny két newcomer, azaz pályakezdő kategória nyertese elindult, hogy elsöprő sikereket arasson a divatszakmában.

olvass tovább

A csillagok megmutatják az utat

  • 2012. június 13.

A Louis Vuitton Alapvető Értékek reklámkampányához legutóbb csatlakozó személyiség a világ egyik legkiemelkedőbb sportolója, sőt a Sports Illustrated 1999-ben Az Évszázad Sportolójá-vá koronázta. A Louis Vuitton büszkén mutatja be a Legnagyobbat: Muhammad Alit.

olvass tovább