Kulcsszó keresés /


Mini Outfit - Szép őszi nap

  • 2014. október 03.

Következő mini outfit anyagunkban egy tündéri őszi szettet mutatunk be. A fotón látható ruhákat beszerezhetitek a megjelölt helyeken! Kellemes sétát mára!

olvass tovább

Mini Outfit - Tengerészlány

  • 2014. augusztus 11.

A nyár egyik örök ikonja már évek óta a királykék és az ezzel párosuló tengerészruhák. Az idei évben sem volt belőlük hiány a polcokon, egy könnyed laza este vagy egy balatoni hajókázáshoz is kiváló választás lehet. Most Lana mutatja be nektek kedvenc kombinációját.

olvass tovább

Mini koszorúslányruhák és kisfiú öltönyök

  • 2014. július 06.

Ha nyár, akkor esküvő. Ilyenkor egymást érik a meghívók postaládánkban, mi pedig tanácstalanul álldogálunk az üzletekben, hogy mit vegyünk fel és mit adjunk gyerekeinkre az ünnepi alkalmakon. Úgy tartják, hogy a koszorúslányok nem lehetnek szebbek a menyasszonynál, ezért sokszor nem a legelőnyösebb ruhákat választják ki számukra. Mindenki látott már félresikerült ötleteket. Reméljük, hogy többen vannak a jóindulatú barátnők, akik nem szeretnék, ha kényelmetlenül feszengenénk a nagy eseményen. A kicsikre szerencsére ez egyáltalán nem igaz, mindannyian mosolyogva és meghatottan figyeljük az apró hercegnőket és hercegeket, ahogyan ruhakölteményeikben megszeppenten vonulnak végig a padsorok között. Körbenéztünk, hogy milyen a kínálat a hazai webáruházakban mini koszorúslány és gyűrűvivő kisfiú alkalmi ruhákból. Az eredményt képekben láthatjátok.

olvass tovább

Mini outfit - Bóhóclány

  • 2014. július 04.

A szett összeállításával azt szeretnénk megmutatni Nektek, hogy kombinálhatjuk a laza, tréfás darabokat az elegánssal. A póló vidám, a szoknya jól pörög, a csíkos szandál talpa egy picit magasított, a szettben érződik a kék, nyári tenger hullámai. Ennél több pedig nem kell egy igazi bohóclánynak.

olvass tovább

Egzotikus minták a középpontban

  • 2014. június 29.

A felnőtt divatra jellemzően a gyermekben is nagy hangsúlyt kaptak az egzotikus minták ebben a szezonban. A trópusi hangulat inspirálta Mango Kids kollekció édes, mint egy érett ananász, színes, mint egy szappanbuborék. Igyunk egy ananászlevet, dőljünk hátra a napozóágyon és inspirálódjunk. Akár egy kis ingbe bújtatva a gyerkőcöt is érezhetjük magunkat a trópusokon.

olvass tovább