Kulcsszó keresés /


A legédibb baby kisállatok, amiket legszívesebben a zsebedben vinnél haza

  • 2017. augusztus 19.

A kis, baby állatokat mindenki szereti. A nők viszont hajlamosak rá, hogy jelenlétükben, vagy akár csak képen látva őket, lehetetlen vékony, sipákoló hangon kezdjenek el beszélni, gügyögni, affektálni. Ez van, nem tehetünk róla, szóval a következő képsorozat előtt figyelmeztessetek minden közeletekben lévőt: instant cukiság adag következik!

olvass tovább

A sugar baby nem lelkizik, elfogadja, amit kap és természetben fizet

Nem hívtál meg az esküvődre, én mégis elmentem. Figyeltelek messziről, néztem a húgomat és már nem ismertem fel szép vonásaidban egykori énedet. Nem ismertem fel önmagunkat, nem ismertem fel közös álmainkat, életszabályainkat, és nem láttam a közös gyerekkorunkat. Álltam ott, mint egy nemkívánatos személy, illetéktelen behatoló, és kerestem a szememmel a tekinteted. Úgy szerettem volna tudni, megkérdezni tőled, mikor veszítettük el a hangot, mikor hagytuk el egymást, melyik volt a pillanat, amikor repedezni kezdett a szeretet és törődés üveggömbje.

olvass tovább

Top10 inspo: idén tavasszal legyen púder rózsaszín a hajad

Kétségtelen tény, hogy az idei tavaszi-nyári szezon legnagyobb trendje a világos rózsaszín. Azonban van egy nagyon jó hírünk: nem csak a ruháid, a körmeid és a sminked tündökölhet púder színben, hanem itt az ideje, hogy egy kicsit merészebbet lépj, és a hajad is baby pink legyen. Ha nem hiszed, nézd meg a következő 10 inspiráló képet, és egészen biztosan te is emellett a hajszín mellett teszed majd le a voksodat.

olvass tovább

Hollywoodi babyboom, avagy babát váró hírességek

  • 2016. április 21.

Az elmúlt néhány hétben szinte minden nap más hírességről röppent fel a hír, miszerint „feltehetőleg” babát vár. Leginkább találgatásokról olvashattunk, de volt olyan is, hogy a pletykát hivatalos bejelentés követte. Összegyűjtöttük, mit tudunk biztosan, és hány édes újszülött sztárbébire számíthatunk idén.

olvass tovább

Bekövetkezett a beszélgetés halála

  • 2014. november 25.

Az okostelefon egy igen hasznos és sokrétű eszköz, azonban használói sok esetben előtérbe helyezik az általános társalgással szemben. Észrevétlenül lopakodik be a hétköznapokba az emberek közé, a végeredmény pedig nem más, mint a beszélgetés halála. A következő lehangoló és egyben vészjelző fotó összeállítást Babycakes Romero fotós készítette, aki előszeretettel dokumentálja az utcai forgatagban elkapott pillanatokat. A következő képeken a mobiltelefonok káros társadalomformáló szerepére szeretné felhívni a figyelmet.

olvass tovább

Ashton Kutcher bemutatta a kislányát

  • 2014. október 03.

Szeptember 30-án Mila Kunis életet adott közös kislányuknak Ashton Kutcher-rel. A baba nevét tegnap hozták nyilvánosságra. Mindenki egészséges és mérhetetlenül boldogok. Gratulálunk nekik!

olvass tovább

Fejre állt az Animal Cannibals

  • 2014. augusztus 30.

OSG-lázban égnek az Animal Cannibals tagjai, akik egy break gyorstalpalóval hangolódtak a fesztiválra. A rapperek egy 14 éves breakes lánnyal, Török Enikővel (Csepke) találkoztak a Városligeti Műjégpályán, hogy néhány alapmozdulatot ellessenek a fiatal tehetségtől. Fejen álltak, sőt a baby freez figurát is megpróbálták, de arra jutottak, maradnak inkább a szövegelésnél, és a házigazda szerep mellett az idei himnusz elkészítésében is főszerepet vállaltak.

olvass tovább

Felügyeld otthonról is biztonsággal magzatod fejlődését

  • 2014. május 20.

A Baby Life Care magzati élet biztonsága program, a világon jelenleg létező egyik legkorszerűbb várandós gondozási módszer, amely a magzat egészségének és életének megóvása érdekében jött létre, magyar innovációként. Magyar tudósok (orvosok) és mérnökök – a modern kor technikai vívmányait beépítve adtak a nagyvilág számára egy olyan új készüléket, amivel otthoni körülmények között is észlelhetővé válhatnak az olyan méhen belüli állapotok, amelyek a magzat életét (egészségét) veszélyeztethetik. A „Magzat hangja” program célja a születést megelőző méhen belüli halálozás számának csökkentése! Dr. Dervalics Bernadettet, a Baby Life Care Hungary Kft. Operatív igazgatóját kérdeztük a programról és a rendszerről.

olvass tovább