STYLENEWS / Interjúk


Tapintható képzelet

  • 2014. július 25.

Lengyel Sándor először a zenét kapcsoltatja ki, amikor leülünk beszélgetni. Mintha a zenei szerkesztő nem találta volna el a hangulatot, ami neki annyira fontos, hogy mindig minden hang éppen ott és úgy szólaljon meg, ahogyan azt „univerzuma” megkívánja. A kérdésre, hogy miért nem élő zenészeket alkalmazott eddig show előadásain, azzal válaszol, hogy a zenészek egészen másképpen működnek, mint amire neki szüksége van. Ahhoz előbb nála kell tanuljanak valamit, amitől a lelkük szólal meg előbb és a kezük csak utána húz vonót, pendít hangot.

olvass tovább

Átváltoztattuk a legszebbet

Model of Style háziversenyünk második helyezettje, Szigligeti Yvett nyereménye az volt, hogy egy profi szakemberekből álló csapat átváltoztatta, méghozzá igazi bálkirálynővé. Yvett és a Styling team vezetője, Wilhelm Kriszta mesél nekünk a kellemesen fáradságos napról, melynek végeredménye magáért beszél.

olvass tovább

Bolba Éva és a JAZZterlánc

Bolba Éva énekesnővel egy csillaghegyi cukrászdában találkoztam. Lehengerlő energiával és vidámsággal masírozott az asztalom felé, és az első pillanattól kezdve elképesztően kedves és közvetlen volt. Éva a Bolba Éva és JAZZterlánc zenekar tagja, ami rendhagyó módon gyerekeknek játszik jazz zenét. Az együttes megalakulásáról, munkájáról és Éva magánéletéről is beszélgettünk a reggeli kávénk mellett.

olvass tovább

Pados Krisztina igazi Princess

  • 2014. június 05.

2011-ben üstökösként robbant be a köztudatba három gyönyörű nő, akik a Princess együttes hegedűvirtuózaiként nyűgözték le a nagyérdeműt. Június 9-én jubileumi nagykoncerttel állnak a közönség elé, a Budapesti Operettszínház színpadán. Ennek részleteiről faggattam Pados Kriszta alapító tagot.

olvass tovább

Interjú Tombor Sarolta sminkmesterrel

  • 2014. június 02.

Saci nem csak tehetséges sminkes és fantasztikus tanár, de kivételes ember is. Kétszer is elnyerte a Fashion Awards Hungary Év divatsminkese díját és a legnagyobb divatanyagok készítésében vett részt. Sokak örömére már évek óta tart képzéseket a Krea Művészeti Iskolában, ahol a hétvégi órákon a magas színvonalú oktatás mellett olyan programokat nyújt a tanulóknak, amelyek túlmutatnak az általános tanfolyamokon. Tapasztalatainak megosztásával és lelki tanácsaival pedig maximálisan felkészít a nagybetűs Életre. Miután meghívást kaptam az egyik csoportjának sminkvizsgájára, nem haboztam elmenni és kifaggatni kicsit a szakmáról.

olvass tovább

Bogi exkluzív

  • 2014. május 30.

A We all sikere szinte akár megismételhetetlennek is tűnhetne, ha nem Bogiról lenne szó. Az életvidám, csupaszív, mosolygós lány egészen biztosan sok-sok slágert tartogat rajongói számára, és elárulta, hogy a nyár közepén új dallal jelentkezik.

olvass tovább

Találkozás Anna Amélie-vel

Az Anna Amélie Showroom felé sétálva már a hatalmába kerített az az életérzés, amit a márka alapítójával és tervezőjével, az Oláh Annával készített interjúval a hátam mögött, úgy hiszem, hogy a táskái is hívatottak közvetíteni. Köszönhető ez annak, hogy az első igazi nyári nap volt, szikrázó napsütéssel, kellemes meleggel, és a belváros megtelt vibrálással, turistákkal és helyi fiatalokkal. Az elhelyezkedés is ennek a fiatalos lendületnek kedvez, hiszen a bemutatóterem, mely egyben Anna műhelyéül is szolgál, közvetlenül az Ötkert felett, a Bazilika szomszédságában helyezkedik el.

olvass tovább

Bartos Erika legújabb művei

  • 2014. május 22.

Bartos Erika nevét, és a gyermekek körében oly kedvelt meséit bátran mondhatjuk, hogy szinte minden kisgyermekes szülő jól ismeri. Gyermekeknek szóló munkássága már régóta elvarázsol kicsiket és nagyokat egyaránt, elég ha csak a két legnagyobb kedvencet, Anna,Peti, Gergőt vagy Bogyó és Babócát említjük eddigi művei között. Az írónő legújabb könyve Őrangyal címmel pedig most áprilisban debütált, mely a speciális igényű gyermekek mindennapjairól szól, az elfogadásról, együttélésről, a közösségvállalásról, és ami talán a legfontosabb a szeretetről. Új könyvéről és munkásságáról faggattuk az írónőt.

olvass tovább