STYLELIFE / Esküvő


Esküvő Hawaiin

  • 2012. május 13.

Természetesen ez elsősorban pénz kérdése, de nem kerül többe kettesben kiutazni, mint itthon összehozni egy esküvőt lakodalommal.

olvass tovább

Fogadom

  • 2012. április 17.

Ez nem az a mese, amit gyerekként olvastam. Igaz, rajtam a habos ruha meg a csipkefátyol, és most valóban megtörténik, de azt senki sem mondta, hogy fájni fog.

olvass tovább

Hogy öltözzön a vőlegény?

  • 2012. március 13.

Ha kézbe veszel egy esküvői magazint, az oldalak jelentős részét a menyasszonyi ruhacsodák töltik ki. Pedig a vőlegénynek is joga van, hogy a lehető legfessebben mutatkozzon az esküvőjén.

olvass tovább

Álomesküvők bürokráciája

  • 2012. január 24.

Mondjuk ki, nincs nő, aki ne álmodozott volna kislányként olyan esküvőről, amelyet a tenger partján, a fehér homokban tartanak, a királyfival. S még ha a párunknak nincs is felekirálysága és fehér paripája, a gyerekkori álom ma már valósággá válhat: az erre szakosodott portálok kínálata jelzi, hogy az álomesküvőknek ma már semmi sem szab határt!

olvass tovább

Hamarosan házasodsz? Jön, az Esküvő Kiállítás és Vásár!

  • 2012. január 08.

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal. Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni.

olvass tovább

L’Oréal első esküvői haj kollekciója

  • 2011. június 21.

A Stylemagazin bemutatja a L’Oréal Professionnel első esküvői haj kollekcióját. A nemzetközi frizurajavaslatokat L'Oréal Professionnel magyar nagykövete és kontyspecialistája Zsiga Renáta, valamint Rácz Böbi, a Hajas szalonok egyik tehetséges fodrásza valósította meg. A természetes, lágy feltűzésektől a klasszikusan elegáns, épített kontyokig vonultatják fel a 2011-es esküvői frizuratrendet.

olvass tovább

Egy hercegnő csokra

  • 2011. május 02.

Az angol királyi esküvőnek nem volt részlete, amit ne előzött volna meg nemzetközi találgatás. Bár a legtöbb fogadást valószínűleg a menyasszonyi ruhára kötötték, mi mégis vessünk egy pillantást Kate Middleton, vagyis Katalin cambridge-i hercegnő csokrára is.

olvass tovább