Boys don't cry: Megcsalás

Ha van szó a partnerkapcsolatban, amitől a legtöbb ember gyomra összeugrik, az a megcsalás, függetlenül attól, hogy elkövetője vagy elszenvedője az esetnek. Mégis sokan csinálják. Egyes kutatás szerint az emberek 68%-a, egy másik szerint pedig közel háromnegyede csalta már meg a partnerét. Tudjuk, a többi meg hazudós! Óriási számok, de ha tudja az ember fia és leánya, hogy elítélik azért amit tesz, akkor miért csinálja?

olvass tovább

Boys don't cry: Szabad-e szeretni?

A közösségi oldalon feltettem egy kérdést a szerelemről. Vannak barátaim, akik annyira félnek a csalódástól és a fájdalomtól, hogy soha nem mernek szerelmesnek lenni, és így élik le az egész életüket. Szerinted jó döntést hoztak?

olvass tovább

Boys don't cry: A Nagy Ő keresése

Már eleve rosszul indul. Miért a Nagy Ő-t keresed? Miért nem csak Ő-t? Valakit, akivel jól érzed magad. Akivel jól érzed magad az ágyban (igen ezt teszem az első helyre), jól érzed magad kettesben, egy esős vasárnap délután, és felszabadultan érzed magad vele társaságban is.

olvass tovább

Boys don't cry: Mi kell a nőnek?

A témában már számtalan cikk született női íróktól, és jó néhányat elolvasva arra jutottam, hogy férfi legyen a talpán, aki megérti. Az érvek, a „jó tanácsok” között sokszor egymásnak ellentmondó instrukciókat kapunk, hogyan is kéne viselkednünk férfiként.

olvass tovább

Boys Don't Cry: Hogyan választ a férfi?!

A kérdésre eleve nem lehet jó választ adni, mert ugye mindig a Nő választ! Vagy legalábbis az esetek többségében. Még akkor is, ha az a szegény fickó azt hiszi, hogy ő választott, akkor is tudjuk, hogy nem. Ő csak beteljesítette küldetését, amit a Nő választott neki. De ha tegyük fel, hogy nem csak egy nő szemeli ki magának, hanem több is, akkor a férfi is kerülhet válaszút elé. Akkor jönnek a férfi szempontok.

olvass tovább