Ugrás a lap tetejére

A legkülönlegesebb amerikai körút

Európa 10 legjobb síparadicsoma

Európa 10 legjobb síparadicsoma

Bár számottevő havazás még nem történt itthon, az igazi sí-fanatikusok, már most alig várják, hogy legalább Eplényben felcsatolhassák a léceket és a pálya ördögeivé válhassanak. Erre reményeink szerint még várnunk kell jó néhány hetet, de addig is bemutatjuk Európa 10 legszebb síparadicsomát.
Terítéken a legjobb légi menük

Terítéken a legjobb légi menük

Egy átlagos utazónak, aki hosszú repülésre szánja el magát, az átlagos menüt látva biztosan nem az „ízletes”, „ínycsiklandozó” és „kifogástalan” szavak jutnak eszébe. Persze a luxusjáratok kínálatával teljesen más a helyzet. A Saveur gasztromagazin vállalkozott arra, hogy összegyűjtse napjaink legfinomabb légi fogásait, idén pedig másodjára osztották ki a „Culinary Travel Awardot” a legjobbak számára.
Európa 25 legszebb szállodája

Európa 25 legszebb szállodája

Ha fényűző luxusról beszélünk szállodák tekintetében, többről van szó, mint egy hatalmas úszómedencéről és pazar kilátásról. A Business Insider listája alapján az alábbi szállodák utánozhatatlan kényelmet, kiszolgálást, elhelyezkedést, és nem utolsó sorban felejthetetlen élményt kínálnak a megszállni vágyóknak. A klasszikus elegáns párizsi hoteltől kezdve a mesés olasz villákon, skót golfszállókon át, egészen a budapesti palotáig - ami a lista első helyén áll ráadásul - igen széles Európa 25 top szállodájának palettája.
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ