Ugrás a lap tetejére

Amerika 10 titokzatos vidéke

Meredek túra az inkák városában

Meredek túra az inkák városában

A Machu Picchu az Andok hegyláncai között bújik meg, 1450 körül Pacsakutek Yupanki inka király (1438-1471) parancsára építették és 1570-ben hagyták el, majd kb. 400 évig „pihent”, míg 1911-ben újra felfedezték. A „történelmi szentély” a 32 592 hektáros, nedves hegyvidéki erdővel borított, helyi állat- és növényfajokban gazdag Ceja de Selva Természetvédelmi Terület-hez tartozik. A varázslatos természeti környezetet magas hegyek, mély kanyonok, hömpölygő folyók jellemzik. Ám egész biztosan nem láttad még a túrázók szemszögéből, a meredek útról, ahova csak a legbátrabbak kívánnak felmerészkedni. Következő képgalériánkban lélegzetelállító fotósorozatot tekinthettek meg.
Vissza a nyárba - A világ legszebb tengerpartjai

Vissza a nyárba - A világ legszebb tengerpartjai

Tombol a vénasszonyok nyara, de lassan közelít a tél, és mi másra vágyna az ember a fagyos napokban, mint a meleg tengeri nap gondolatára. Összegyűjtöttük nektek a legcsodálatosabb tengerpartokat a világ minden tájáról.
Ámulat

Ámulat

Hová utaznál el legszívesebben? Melyik gyönyörű hely él álmaidban utazásod vágyaként? Hoztunk nektek mesébe illő helyeket, amik lehetnének egy Disney rajzfilm díszletei is akár.
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ