6 drága ország, ahová el kell jutnod egyszer

  • 2015. szeptember 01.

A világ kitágult, manapság fapados repülőjeggyel szinte akárhová eljuthatunk – tűrhető áron. Nem árt azonban tudni, mennyi zsebpénzt kell vinnünk magunkkal egy adott országba, és mire kell figyelnünk, ha a világ legdrágább országaiba szeretnénk kirándulni.

olvass tovább

A világ 8 legforgalmasabb repülőtere

  • 2015. augusztus 28.

Valljuk be, mindannyian imádunk időnként kiszakadni a megszokottból, és bőröndünket megpakolva repülőre szállni. A statisztikák szerint 2007 óta folyamatosan növekszik az utasok száma a nemzetközi járatokon, ezzel pedig kialakítottak egy listát a világ legforgalmasabb reptereivel.

olvass tovább

14 elképesztő Nemzeti Park a világból

  • 2015. augusztus 26.

„Nyár. A legszebb fejlődés kora, a tökéletesedés, a mindennemű hanyatlást megelőző szépség időszaka: az élet dele.” – szóltak Cecelia Ahern szavai, amelyekkel sokan egyetértünk, éppen ezért az év legmelegebb évszakában szeretünk a szabad ég alatt kikapcsolódni. A természetben olyan energiák tombolnak, amelyek képesek még a legnagyobb városi embereket is feltölteni. Vessetek egy pillantást a világ 14 egészen elképesztő Nemzeti Parkjára, és garantáltan kedvet kaptok egy kiránduláshoz, vagy éppen utazáshoz!

olvass tovább

A világ madártávlatból

  • 2015. augusztus 25.

Elképzelted már, hogy milyen lehet a felhők között repülni, és úgy nézni a világra? Ez a gondoalt az orosz fotós csapat, az AirPano, fejében is megfordult. A csapat egész évben a világot járja, hogy madártávlatból fotózhassa le a legszebb városokat. "Bár a legtöbbször helikopterből fotózunk, szoktunk még repülőgépből, hőlégballonból vagy távirányítású helikopterből." A képek különlegessége még, hogy a weboldalukon 360 fokos irányba megtekinhetőek, amitől olyan érzésünk támad, mintha tényleg madarak lennénk.

olvass tovább

A világ legszebb világitótornyai

  • 2015. augusztus 24.

A világítótornyok nem csupán a horrorfilmek közkedvelt díszleteit szolgálja, bár így szerepel a köztudatban. Valójában a biztonság szimbólumai, amik felett ugyan eljárt az idő, ám egykoron sok hajósnak nyújtott támaszt néhány nehéz tengeri utazás során. Most nézzétek meg a képeket a legszebbekről!

olvass tovább

9 gyönyörű görög sziget

  • 2015. augusztus 17.

Görögországba a válság és a gazdasági nehézségek ellenére is özönlenek a turisták. Miután végigjártuk az összes nagyvárost, látványosságot és utcai árust, érdemes olyan helyekre is eltévedni, amit akár még a GPS is nehezen talál meg!

olvass tovább

Lenyűgöző felvételek nagy viharokról

  • 2015. augusztus 10.

Az embernek földbe gyökerezik a lába a természet számtalan csodái láttán, és ezek közé tartoznak a nagy viharok is, mint amilyeneket a következő képsorokon láthattok. Vihar előtt, vihar után, vagy vihar közben. Kattintsatok a fotóra a képgalériánk megtekintéséhez!

olvass tovább

15 tipp a tökéletes nyaraláshoz

  • 2015. július 29.

Bár most úgy tűnik, a forró kánikulának sohasem lesz vége, egyszer egy szép napon majd újra beköszönt a hideg ősz. Akár tetszik, akár nem, addig viszont már csak néhány hét van hátra, úgyhogy ideje kihasználni minden egyes napsugarat! Itt az ideje nyaralni, pihenni, és hogy ez teljes kényelemben teljen, összeszedtünk néhány tippet az ideális strandoláshoz!

olvass tovább