Párizs, télen

Egy pillanatra értékeljük a divat, az elegancia, a szerelem és a fények városának utánozhatatlan atmoszféráját és ámuljunk el a világ egyik leggyönyörűbb városának szépségén.

olvass tovább

Ausztria téli titkai

  • 2016. november 30.

Bár még csak november van, és egyelőre semmi sem utal arra, hogy néhány napon belül betenné hóbakancsát a tél ide a Kárpát-medencébe, nem baj, ha előre számolunk azokkal a lehetőségekkel, amiket a szomszédos Ausztria kínál a téli időszakra, a karácsony körüli ünnepekre. Az alpesi hangulatáról jól ismert ország ugyanis mindig romantikus, vagy éppen izgalmas kínálattal kedveskedik az itt telelő vendégeknek.

olvass tovább

Európai street food útmutató

  • 2016. november 13.

Ha igazán el akarsz merülni egy-egy ország konyhájának ízvilágában, ne háromfogásos menüket rendelj elegáns éttermekben, én az utcai pavilonokban árult finomságokra esküszöm. Első ránézésre talán bizarrnak tűnhetnek ezek az ínyencségek, de ízük garantáltan kárpótolni fog mindennemű optikai hátrányért.

olvass tovább

A világ 10 legszínesebb városa - képekben

  • 2016. november 12.

Vannak városok, melyekbe a sokszínűségük miatt szeretünk bele. Városok, melyekért képesek vagyunk beutazni a fél világot. Itt van 10 olyan város a nagyvilágból, ami nem pusztán szürke betonépületekből áll, és amiket megunni szinte lehetetlen.

olvass tovább

A Távol - Kelet csodái

  • 2016. november 11.

Weerapong Chaipuck fotóin keresztül csodálhatjuk most meg Ázsia misztikus, távoli világát, melynek minden szeglete rejtély lehet az európiai ember számára. Tekintsétek meg lenyűgöző képgalériánkat!

olvass tovább