15 tipp a tökéletes nyaraláshoz

  • 2015. július 29.

Bár most úgy tűnik, a forró kánikulának sohasem lesz vége, egyszer egy szép napon majd újra beköszönt a hideg ősz. Akár tetszik, akár nem, addig viszont már csak néhány hét van hátra, úgyhogy ideje kihasználni minden egyes napsugarat! Itt az ideje nyaralni, pihenni, és hogy ez teljes kényelemben teljen, összeszedtünk néhány tippet az ideális strandoláshoz!

olvass tovább

Elképesztő színek Iránból!

  • 2015. július 15.

Az iráni belsőépítészetben gyakran alkalmazzák az ólomüveget, ezzel pedig egészen elbűvölő templomokat, és zsinagógákat láthatunk náluk. Napjainkban azonban hatalmas népszerűségnek örvend egy csodálatos látványvilág a leghíresebb mecsetben!

olvass tovább

Bor, mámor, Mád

  • 2015. július 14.

A minap egy vezetői klubban beszélgetve a nagy krízishelyzetekről, váltásokról és változásokról, többször felmerült a család, mint fő támasz, háttér, meghatározó, éltető (vagy éppen visszahúzó) gyökere életünk minden szakaszának. A szüleinktől kapott csomag, illetve a gyerekeink részvétele, szerepe életünk nehéz időszakaiban olyan kérdések, amelyeken érdemes kicsit elgondolkozni. A manapság sokat hangoztatott önismereti témák szempontjából is fontos, hogy részben tudatosan, részben a lelkünk mélyére nézve foglalkozzunk ezekkel a gondolatokkal. Visszatérve a vezetői klubra, a vendégek között ott volt Luka Enikő, soproni borász is, aki soha nem készült erre a pályára, de édesapja halála után, amikor ő mindössze 25 éves volt, mégsem gondolkozott sokat, megmagyarázhatatlan belső kényszertől hajtva, átvette a céget és rengeteg munka, energia és tanulás után azóta is komoly sikerrel vezeti.

olvass tovább

40 kihagyhatatlan úti cél a bakancslistádra

  • 2015. július 10.

Mivel csak egy életünk van, sajnos ebbe kell belesűríteni minden álmunkat és vágyunkat. Manapság egyre többen készítenek bakancslistát is, melyre ezek az óhajok felkerülnek. Sokszor azt hisszük, a lista már betelt – aztán mindig jönnek újabb és újabb kipróbálásra váró élmények. Ezúttal adunk még egy pár tippet, melyekkel bővítheted a listád!

olvass tovább

Európa legszebb tengerpartjai

  • 2015. július 09.

Szerencsére nem kell a világ másik végére utaznunk, hogyha egy álomszép tengerparton sütkérezve képzeljük el a nyár jelentős részét. A Lonely Planet idén ugyanis csokorba szedte Európa legjobb strandjait aszerint, hogy mennyire szépek, izgalmasak, és persze mennyire alkalmasak egy csodálatos családi nyaraláshoz. Most bemutatjuk a 10 legjobbat, amelyeket nem érdemes kihagyni!

olvass tovább

Utazik a család

  • 2015. július 07.

Nyaraljunk, de hogyan? Sokszor egy-egy városi séta is véget nem érő tervezést igényel, ezért nem csoda, hogy a legtöbben kétségbeesnek, ha arra gondolnak, hogy hosszabb utazás előtt áll a család. Hogyan induljunk útnak és mire figyeljünk oda, ha kisgyerekek is vannak a családban?

olvass tovább

Top 10 nyári úti cél

  • 2015. július 06.

A tél a munka, a nyár pedig a kikapcsolódás időszaka. Európa sistergő városaitól kezdve Amerika fehér homokos tengerpartjain át, határ a csillagos ég. Összegyűjtöttük a világ 10 legnépszerűbb nyári vakációs helyszínét, amely érdekes módon mindössze egy európai várost tartalmaz.

olvass tovább

Belize legszebb szállodái

  • 2015. július 05.

Belize, a közép-amerikai ország számos kalandot és kikapcsolódási lehetőséget kínál. Nézzük, mely szállodákban érdemes szobát foglalni az idelátogatóknak!

olvass tovább

22 kedvelt célpont nászutasoknak

  • 2015. július 02.

Türkizkék tenger, romantikus hajóút vagy éppen ókori romok? Mindenkinek mást jelent az ideális nászút. Nehéz olyan úti célt találni, ahol a kikapcsolódni vágyók és a kalandorok is megtalálják a saját elképzeléseiknek való programokat. Pontosan ezért összegyűjtöttük az elmúlt évek 22 legkedveltebb nászutas célpontját, hogy könnyebb legyen a választás!

olvass tovább