Ugrás a lap tetejére

A világ legszínesebb panorámája

A világ legkisebb szállodája

A világ legkisebb szállodája

A világ legkisebb szállodája Németországban, Ambergben működik. Az Eh’haeusl mindössze 53 négyzetméter, és 2,5 méter széles, és mindössze egy pár szállhat meg, mivel csak egyetlen szobája van.
Szent hely a szurdok felett

Szent hely a szurdok felett

A kolumbiai, neo gótikus Las Lajas katedrálist 50 méterrel a Guaitara folyó fölé építették. A nem mindennapi elhelyezkedés oka egy 1754-es látomás. A legenda szerint ebben az évben egy indián hölgy, Maria Mueces és lánya, Rosa mindent szörnyű viharba került itt. A páros a szurdok falának sziklái közt talált menedéket. Miután sikerült biztonságos helyre húzódniuk, a lány egy különös jelenséget tapasztalt. A villámok fénye állítólag Szűz Mária képét vetítette a falra, amint az az ifjú Rosát szólította. A helyiek később ennek a jelenésnek a hatására emelték az El Santuario de las Lajas katedrálist.
A pokol kapuja

A pokol kapuja

Így nevezik azt a lángoló krátert Türkmenisztánban, ami egy természeti \"baleset\" miatt jött létre a föld felszínén. A Pokol kapuja negyven éve izzik a sivatag közepén, hiába jósolták a geológusok, hogy néhány hét alatt elnyeli a föld. Tekintsétek meg képgalériánkat!
  • Helyszínek
  • Ajánlatok

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk