Ugrás a lap tetejére

Las Vegas - a sivatagi csillogás

Hawaii álomotthon

Hawaii álomotthon

Peter Lik, a díjnyertes fotográfus, 19,8 millió dollárért árulja a Mauin található kastélyát. Az óceánra néző három kunyhón tavaly közel 3 millió dolláros felújítást végeztek el, amit maga Lik felügyelt. Ez az otthon valóban csodálatos hangulatba varázsolja az embert. A Forbes magazin szerint az otthon árába beletartoznak a házban található művek is. Ez igen nagy ajándék a művészúrtól, hiszen a közelmúltban rekordot döntött a képei eladásával. \"Phantom\" című műve jelenleg a világ legdrágábban eladott képe. Becslések szerint az otthonban található képek hetven ezer dollárt érnek. Vegyél egy pillantást te is a lélegzetelállító kastélyra!
30 úti cél a bakancslistádra

30 úti cél a bakancslistádra

Vannak olyan csodálatos helyek a világon, amiket minden embernek látnia kellene életében egyszer, ezekből szedtük most egy csokorra valót. Neked mennyi szerepel már a bakancslistádon? Esetleg jártál már valahol az alábbiak közül?
Raffles Istanbul hotel, a török kuriózum

Raffles Istanbul hotel, a török kuriózum

A Raffles Istanbul 2014 szeptember 1-jén nyitotta meg a kapuit, hogy az ősi város egy új izgalmas, modern, fiatalos arcának megtestesülése lehessen. A szálloda a Zorlu Center szívében található, mely egy modern kori bazár, ahol a divat, a különleges ételek és a művészeti alkotások találkoznak, mindezt impozáns környezetben, lenyűgöző építészettel, izgalmas belső terekkel. A hotelből lélegzetelállító kilátás nyílik Boszporuszra, a Adalarra, azaz a Herceg-szigetekre és a történelmi félszigetre.
  • Helyszínek
  • Ajánlatok
  • Kuponok