Sutus Dolli

2015 márciusában kezdtem el írni és egyben gyakornokoskodni a Style magazinnál, ezalatt a hat hónap alatt ráleltem azokra a témákra és arra a stílusra, amikről és ahogyan írni szeretnék Nektek. Immár állandó szerzőként, általában szabadidő, szórakozás és divat témájú, pozitív hangvételű írásokat olvashattok tőlem, kiszínezve ezeket bármivel és mindennel, ami körülvesz.
Stílusiskola: Így viseld a hátizsákot

Már egy jó ideje hódítanak a hátizsákok - olyannyira, hogy gardróbunk egyik olyan alapdarabjává vált a kényelmes táska, amelyet szinte mindennap viselünk. A hétköznapi megjelenésünk mellett egy csinosabb, elegánsabb outfitünk része is lehet!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj egyszínű outfitet

Egy nagy adag magabiztosság kell ahhoz, hogy tetőtől talpig egyetlen egy, lehetőleg élénk színbe öltözz, és nem kevés stílusérzék, hogy működjön is a dolog. Összegyűjtöttünk néhány trükköt, és hoztunk egy kis inspirációt, hogy átsegítsünk a divatakadályon.

olvass tovább

Így tökéletesítsd szemöldöködet 5 lépésben

A szemöldök-kultusz korában, sajnos nem sokan születünk olyan dús szemöldökkel, mint Brooke Shields, Cara Delevingne vagy Taylor Hill, azonban van egy jó hírem, néhány egyszerű lépéssel rásegíthetünk, hogy szemöldökünk az arcunkhoz passzoló, számunkra tökéletes formát öltsön.

olvass tovább

Basics, avagy ruhatárunk alapdarabjai

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek látszólag végtelenül egyszerűek ugyan, de a tökéletes anyag és szabás után hajlandóak vagyunk több tíz üzletet végigjárni az elképzelt darab megszerzéséért, hogy aztán más letisztult, vagy akár feltűnő, extrém ruhákkal, kiegészítőkkel párosíthassuk őket - így születik meg egyéni stílusunk.

olvass tovább

Irodabarát outfitek, avagy így legyél stílusos munkában

A tavasz ravasz – gyakran megtréfál, átjár az eszünkön, és elhiteti velünk, hogy kellemes, napsugarakban gazdag időre számíthatunk, majd hideg zuhanyként zúdítja ránk a duzzadt esőcseppeket. Az időjárás változékonyságát réteges öltözködéssel lehet a legjobban orvosolni, amelyre hoztunk néhány inspirációs jellegű példát: következzenek a legjobb tavaszi outfitek az irodába!

olvass tovább

18 válasz a „Miért vagy még mindig szingli?” kérdésre

Mentsd el ezt a jövőbeni családi összejövetelekre, váratlan összefutásokra az exeiddel, vagy egyáltalán bármilyen alkalomra, melynek során milliomodszorra kérdeznek családi állapotodról. Zavard össze a kíváncsiskodókat, tedd számukra is roppant kínossá a szituációt, hogy legközelebb ne kérdezősködjenek. Szóval, miért vagy még mindig szingli?

olvass tovább