Ugrás a lap tetejére

Az elmúlt 10 év legnagyobb sminkbakijai

A műtétmentes alakformálás és arc-esztétika szakértője

A műtétmentes alakformálás és arc-esztétika szakértője

A város szívében, ám csendes és barátságos környezetben található Fehérhajó Orvosi és Esztétikai Centerben egyedülálló módon kínálnak kezeléseket mind arc-esztétika, mind alakformálás területén. A professzionális gépek és szakorvosok segítségével olyan egyénre szabott kezelésekben vehetünk részt, amelyekhez nem szükséges kés alá feküdni, mégis garantáltan tartós eredményt kaphatunk. Kíváncsi voltam, minek köszönhetik sikerüket, ezért ellátogattam a Fehérhajó utcába és megkértem Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász-kozmetológust, hogy mutassa be nekem módszerüket és legnépszerűbb kezeléseiket. Ezekről szeretnék beszámolni a teljesség igénye nélkül.
Tökéletes lakk és rúzs kombinációk

Tökéletes lakk és rúzs kombinációk

Összegyűjtöttük a nyár legnépszerűbb lakk színeit és megmutatjuk, milyen rúzzsal érdemes viselni, hogy igazán összhangban legyenek. Nézd meg, milyen termékeket ajánlunk a képeken látható színekhez!
Nyári segítség: a kakaóvaj

Nyári segítség: a kakaóvaj

A Föld legzsírosabb vaja, a kakaóvaj. Közép-Amerikában és Afrikában őshonos növény a kakaófa, amely 15-20 centiméteres, hosszúkás termést hoz. A kakaóbabból nyerik ki préseléssel a kakaóvajat. Önmagában akár természetes napvédőként is alkalmazható, de rendkívül jó bőrápoló, sőt meg is ehetjük. Csokis, kakaós illatú zsiradék, várandós anyukáknak is kifejezetten ajánlják a terhességi csíkok megelőzésére.

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk