Ugrás a lap tetejére

Szépülj naranccsal!

Speciális védelem a hideg ellen

Speciális védelem a hideg ellen

A zimankós, nyirkos tél közeledtének kellemetlen hatásai megviselik bőrünket is. Minél hidegebb van kint, annál inkább vágyunk a meleg szoba kínálta kényeztetésre: erősebbre állítjuk a fűtést és végignyúlunk a díványon. Persze a szép téli napokon nem tudunk ellenállni a csábító napsütésnek és a borzasztó hideg ellenére nekivágunk egy sétának a szabadban. Természetesen egyik sem tesz jót a bőrünknek.
Hogyan kezeljük a pigmentfoltokat?

Hogyan kezeljük a pigmentfoltokat?

A pigmentfoltokat sokan összekeverik a szeplőkkel, s való igaz, a két bőrelszíneződés bizonyos szintig nagyon is hasonlít egymásra. Alapvető különbség a kettő között, hogy míg a szeplők főként fiatalokon, kis átmérővel jelentkeznek, addig a pigmentfoltok inkább idősebb korban alakulnak ki, és egészen nagyok, akár 10 milliméteresek is lehetnek.
Szépülj mézzel!

Szépülj mézzel!

A méz már hosszú ideje kiváló helyettesítője a cukornak, és a fogyni vágyók is gyakran részesítik előnyben. Azt azonban kevesen tudják, hogy a szépségápolásban is számtalan felhasználási módja lehet, és rengeteg kereskedelmi forgalomban kapható szappannak, arclemosónak, hidratáló krémnek az elsődleges alapanyaga. De nézzük, házilag hogyan használható fel a méz szépségünk érdekében!

KERESŐ