Style Tipp: szépséges sminkek a Bourjoistól.

  • 2016. december 03.

Ha táskából és hozzá passzoló cipőből soha nincs elég, akkor a sminkekből meg pláne. Adni és kapni is nagyon jó, így ezekkel a szépségekkel biztosan sikert aratsz majd. Ráadásul a szilveszteri nagy parti dömping előtt nagy szükség is lesz rá...

olvass tovább

Style Tipp: Natura Bissé INHIBIT-TENSOLIFT

  • 2016. november 30.

Nem számít, mennyire ülnek ki érzéseid az arcodra, a kialakuló ráncok és vonalak elsimítása már lehetséges. Élj, mosolyogj és fejezd ki magad bátran. Ráadásul ezt most mind ajándékba is adhatod, de a legjobb,hogy te is megkaphatod!

olvass tovább

Style Tipp: Omorovicza Kék Gyémánt Kollekció

  • 2016. november 29.

Ha igazán szép bőrt szeretnénk, a sejtek megfelelő működését kell biztosítanunk. Az Omorovicza alapítói, Stephen és Margaret a márka vegyészeivel sokat beszélgettek a fiatalos bőr megőrzéséről és arról, hogyan lehetséges a bőr önmegújító folyamatait beindítani. Ennek eredményeként született meg a Kék Gyémánt Kollekció.

olvass tovább

Szépségnapló: Így állítsd meg az idő kerekét!

Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik koruk ellenére mesés, üde arcbőrrel rendelkeznek. Ugyan hogy csinálják, hogy mindig kisimultak és gyönyörűek? Én még csak a harminchoz közeledek, de sokszor már most sem nézek szívesen tükörbe reggelente a szétgyűrt arcommal és karikás, begyógyult szememmel. Bennem van a hiba? Egyszerű genetika? Vagy netán méregdrága ránctalanító krémekkel kellene már ennyi idősen pepecselnem?

olvass tovább

Csak kapkodjuk a fejünket: megint egy új márkának örülhet minden smink mániás: L.O.V

  • 2016. november 26.

Milyen az igazi L.O.V. nő? A saját stílusát követi. Szenvedélyes, szereti és megéli nőiességét. Érdekes, sokoldalú személyiség, inspiráló, tele empátiával, a szíve pedig aranyból van. Valódi szépsége belülről fakad, de szenvedélyesen szereti a kozmetikumokat és ismeri az újdonságokat. Igazi mestere a világok közötti egyensúlyozásnak: üzletasszony, anya és kozmopolita és megállja a helyét szerepeiben. És milyen a hozzá illő smink?

olvass tovább

Szépségtippek a hüvös napokra

Lassan az ösznek is vége, és a nyári napsugarak elmúlásával bőrünk is elveszíti élettelteliségét és ki van téve a zord idő viszontagságainak is. Ebben a kis összeállításban, megmutatom, hogyan ragyogj télen is, és milyen praktikákkal veheted fel a versenyt a hideg okozta kellemetlenségekkel szemben.

olvass tovább

5 félhosszú és rövid frizura a dús hajú nőknek

A dús hajkorona sokszor átok, máskor áldás. Nehéz kezelni, és legtöbbször nem úgy áll, ahogy azt mi szeretnénk, de persze semmiért nem cserélnénk el. Hogy megkönnyítsük a mindennapos küzdelmet a tükör előtt, összegyűjtöttünk öt olyan frizurát, amely szuperül mutat dús hajon.

olvass tovább

Az idő nem csak az arcod bőrén hagy nyomokat!

  • 2016. november 22.

Ha azt gondoltad, az idő kegyes hozzád, hát nagyon tévedsz! Mentségére legyen,hogy a környezeti káros hatások is megtesznek mindent, hogy gyorsítsák a bőr öregedési folyamatai. Jó hírünk persze mindig van: az arc bőrének ápolása mellett a nyak érzékeny bőrének ápolásával lassíthatod az öregedési folyamatot, ennek egyik alappillére a rendszeresség, a másik, hogy a legjobb segítséget válaszd hozzá.

olvass tovább