Ugrás a lap tetejére

8 ok, amiért szeretjük a chia magot

Hősi teljesítmény

Hősi teljesítmény

A Schauma SuperPower! által mindenki szuperhősnek érezheti magát – legalább a zuhanyzás közben. A sampon igazi „erőlöketet” és tiszta felfrissülést nyújt a hajnak. A nagyteljesítményű guarana kivonattal gazdagított formulával és pezsdítő illattal a trendi Schauma SuperPower! termék a férfiak legjobb barátjává válhat.
Újdonság a Syoss-tól – hosszantartó végeredmény festett hajra

Újdonság a Syoss-tól – hosszantartó végeredmény festett hajra

Rengeteg nő festi a haját. Néha nagy kihívást jelent fényesen és szalonszépségűként tartani a festett hajat, miközben a legújabb frizuratrendeket követjük. Ez az oka, amiért a Syoss bevezetett egy új professzionális termékcsaládot – minőségi színvédő hajformázó termékeket szépségszalon ihlette színrétegző hatással – mely védi a hajszínt a kifakulástól, káprázatos fényt nyújt és tökéletes, hosszantartó tartást ad.
Viszlát, korpa! Egészségesnek tűnő haj és fejbőr köszönhetően a Syoss-nak

Viszlát, korpa! Egészségesnek tűnő haj és fejbőr köszönhetően a Syoss-nak

Az egészségesnek tűnő haj nem jelenti azt, hogy a fejbőr is egészséges. Amikor a viszkető, irritált fejbőr próbára teszi a türelmét a bosszantó korpásodás lehet a következmény. A Syoss bemutatja az új korpásodás elleni megoldását, amellyel megfeledkezhet a korpáról, megnyugtathatja a fejbőrét és hosszantartó védelmet adhat annak a korpa újbóli megjelenésével szemben. Az új Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrém korpásodás & Zsírosodás elleni termékválaszték már kapható a boltokban.