Hogyan fehérítsd a fogaid

  • 2015. május 27.

Egy szép mosoly lehet a szépség, a tisztaság, de akár a fiatalság védjegye is. Mindenki ragyogó fogsorra vágyik, de ez nem mindenkinek adatott meg. Nekik sem kell csüggedniük, hiszen ma már a drága kezelések mellett otthoni praktikákkal is fehéríthetjük a fogainkat.

olvass tovább

Sztárok gálasminkjei

  • 2015. május 22.

Az idei bálszezonban a gyors frizurák, sötét ajkak és macskaszemek határozzák meg a hírességek megjelenését. Íme, néhány kedvenc!

olvass tovább

Új Head & Shoulders Instant Relief

  • 2015. május 22.

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor hirtelen van szükségünk egy jó adag magabiztosságra. Akár falugróként szökkensz egyik épületről a másikra, akár egy kulcsfontosságú állásinterjúra készülsz, vagy a vizsga előtti tudnivalókat veszed számba, soha nincs idő a tétovázni.

olvass tovább

Új illat: Trussardi Blue Land

  • 2015. május 21.

A hovatartozás és a kötelékek megtestesítőjeként a MY LAND elvitt minket egy útra a tiszta érzelmek felé, a tudomány és a költészet találkozásához. A kék a naplemente, a fény és az energia színe. Egy izgalmas szín, mely a szabadságot testesíti meg. A Trussardi BLUE LAND egy friss, mégis érzéki verziója a MY LAND illatnak.

olvass tovább

L’erbolario napvédő termékek

  • 2015. május 20.

A L’erbolario olasz natúrkozmetikumok szortimentjének kiemelt tagjai a napvédő termékek. Kínálatunkban a legmagasabb védelmet biztosító krémektől a kuriózumoknak számító finomságokig minden megtalálható.

olvass tovább

5 dolog, amivel ártasz a hajadnak

  • 2015. május 19.

A haj minden nő legnagyobb ékessége, de sokan sajnos mégsem úgy bánnak vele, ahogy kellene. Egyes dolgokat túlzásba visznek, míg másokat elhanyagolnak. Festés, vasalás, valóságos vegyszertámadás nap, mint nap: bizony számos hibát elkövetünk, ha hajápolásról van szó. Lássuk a leggyakoribb tévedéseket, amiket ideje befejezni!

olvass tovább

Szemszínek és sminkelésük

  • 2015. május 16.

Talán a leggyakrabban előforduló kérdés, hogy „melyik szín áll jól nekem”? Az elmúlt években újra a színes szemhéjpúderek széles skáláján válogathatunk és hihetetlenül nehéz azt kiszúrni, ami valóban nem idegen tőlünk. Most összeállítottunk neked egy palettát, így talán segíthetünk a választásban.

olvass tovább

Fit-Ball, az ülő testmozgás

  • 2015. május 16.

Az egyre népszerűbbé váló Fit-Ball szórakoztató, változatos és rendkívül hatékony testedzésre teremt lehetőséget. A labdával végzett gyakorlatot alkalmasak az összes izomcsoport alapos átmozgatására, valamint egyes testrészek erősítésére vagy formálására.

olvass tovább

Készüljünk a nyárra a la prairie-vel

  • 2015. május 14.

A nyár hangulatától szinte már izzik a levegő, nyílnak a virágok, újjáéled a természet, ruhatárunk az évszakot követve megújul, eközben izgalommal készülünk a nyaralásra is. A la prairie is gondolt erre a kalandokban gazdag időszakra és egy rendkívül hatásos, luxus bőrápoló szettet ajánl hozzá:

olvass tovább