Ugrás a lap tetejére

Pár másodperces arcápolási tippek

Ne fogadja el az idő múlását

Ne fogadja el az idő múlását

Az idő kerekét sajnos nem, de a fejlett orvos-esztétikai eljárásoknak köszönhetően a bőröregedés folyamatait igenis le tudjuk lassítani, méghozzá plasztikai sebészeti beavatkozások nélkül. Ma már számtalan különleges bőrfiatalító kezelés létezik, ám nagyon fontos szem előtt tartani, hogy kizárólag a bőr mélyebb rétegeiben végbemenő folyamatok képesek a tartós, hosszú távú hatás elérésére. Szeretne éveket letagadni korából? Méghozzá fájdalom, tűszúrás, vagy sebészi beavatkozás nélkül?Akkor próbálja ki az arcfiatalítás legújabb módszerét, a luxus UTIMS HIFU ultrahangos kezelést!
2015-ös AVON tavaszi sminktrend

2015-ös AVON tavaszi sminktrend

A múlt héten az Avon legújabb tavaszi trendjeit követő sminkkollekcióját volt alkalmam kipróbálni, melynek köszönhetően első kézből oszthatom meg veletek a tapasztalataimat a kozmetikai cég legújabb termékeiről. Elsőre rögtön feltűnt, hogy ritka az olyan gondosan kialakított weboldal, mint az Avononline! Egyszerűen és gyorsan lehet keresgélni a termékek között, amelyekről a képek mellett széles körű információkat is olvashatunk.
Készíts saját fürdősót!

Készíts saját fürdősót!

Ki ne szeretne lazítani egy illatos, ápoló fürdő mellett? A fürdősók jótékony hatásait már ismerjük és miért ne készíthetnéd el otthon a kedvencedet saját magad? Most hoztunk nektek néhány receptet, amivel percek alatt varázsolhatsz egy kényeztető fürdőt otthonra.