Az idő rohan- de te lassíthatsz!

  • 2016. szeptember 29.

Annyiszor beszéltünk már róla, de talán nem eleget: a bőr öregedésének okai 80%-ban a külső tényezők: a szennyezett környezett, stressz, kialvatlanság és persze a nem megfelelő táplálkozás. A környezeti hatások ellen a Vichy újdonságával is felveheted a harcot.

olvass tovább

Őszi sminktippek minden színtípusnak

  • 2016. szeptember 28.

A meleg bronzos bőr már fakulóban, az élénk rúzsok és szemfestékek pedig túl feltűnőek így szeptember végén. Ha te sem tudod, milyen színeket kéne viselned arcodon az őszi hónapokban, keresd meg melyik színtípushoz tartozol, és olvasd el mit javasolunk!

olvass tovább

Természetesen, saját készítésű szépségápolási szerek

Léteznek olyan sminkkellékek, amelyeket lehetetlen otthon, megfelelő minőségben előállítani, ilyen például az alapozó, a szemhéjpúder, vagy a szemceruza. Ellenben van, amit te is képes vagy otthon elkészíteni és valóban tudni fogod, hogy természetes alapanyagokból áll, hiszen te készítetted, és valahogy így még jobb is mintha csak megvetted volna.

olvass tovább

Minden, amit a hajról tudni érdemes

Nőként a hajunk szépsége, ápoltsága különösen fontos. Szemet gyönyörködtető lehet egy fényes, egészséges haj, vagy egy klasszul elkészített frizura. De mit tudunk a hajunkról? Hogyan ápolhatjuk megfelelően, hogy valóban ékes fejdíszünk maradjon sokáig?

olvass tovább

5 szépségbaki, aminek ideje véget vetni

  • 2016. szeptember 24.

Létezik néhány olyan szépségbaki, amit a legtöbb nő – lustaságból vagy feledékenységből – de biztosan elkövetett már legalább egyszer életében. Most összeszedtük az 5 leggyakoribbat, amit érdemes elkerülni, mert hosszú távon rendkívül veszélyesek!

olvass tovább

Mit lehet tenni a hajhullás ellen?

Valószínűleg mind tisztában vagyunk vele, hogy a kis mennyiségű hajhullás természetes velejárója a haj növekedésének, előfordulhat azonban, hogy olyan mértékűvé válik ez a jelenség, amely már aggodalomra adhat okot. Egyrészt azért, mert mint bármi, ami a bőrünkön vagy hajunkon jelentkezik, esetleg valamilyen belső problémát közvetíthet, másrészt pedig lássuk be, nem túl kellemes, amikor a ruháinkon, vagy a lakásunkban lépten-nyomon hajszálakat találunk.

olvass tovább

12 szépségtrükk otthoni eszközökkel

  • 2016. szeptember 22.

Van, hogy nem rendelkezünk minden eszközzel ahhoz, hogy tökéletes sminket készíthessünk, de akadnak olyan hétköznapi tárgyak a lakásban, amelyek megkönnyítik ezt a mindennapokban. Ezeket gyűjtöttük össze most össze nektek!

olvass tovább