Minden idők legjobb frizuraváltoztatásai

A hétköznapi életben sem ritka, hogy életünk egy-egy meghatározó történése után valami újra vágyunk, ezt az újat pedig frizuránk megváltoztatásával érjük el - drasztikusan megválunk hosszú loboncunktól vagy épp természetes barna hajszínünket festetjük tűzpirosra. Hollywoodban, a világsztárok birodalmában utóbbi tevékenység mindennapos. Íme, a 16 legemlékezetesebb átalakulás!

olvass tovább

Szépségtippek problémás bőrre

  • 2016. augusztus 24.

A problémás bőr kezelése, vagy akár egy-egy pattanás megjelenése sokszor fáradtságos munka és olykor a jóakarásunkkal és a nem megfelelő készítmények használatával csak még többet ártunk bőrünknek. Íme néhány hasznos és természetes tipp a problémás bőr megfelelő orvoslására és eltüntetésére!

olvass tovább

Szépülj szódabikarbónával!

  • 2016. augusztus 22.

Ez a régi, rendkívül sokoldalú csodaszer minden háztartásban megtalálható, jótékony hatásait pedig már nagymamáink is felismerték. Használhatjuk főzéshez, tisztítószerekhez kiegészítőnek, különböző egészségügyi problémákra, és nem mellesleg a szépségápoláshoz is. Most utóbbihoz hoztunk nektek néhány hasznos ötletet.

olvass tovább

10 szuper frizura azoknak, akik szeretik középen elválasztani a hajukat

  • 2016. augusztus 21.

A középen elválasztott haj letisztult, mégis modern hatást kelt, így nem meglepő, hogy újra népszerű hajviselet. Akkor sem kell aggódnod, ha - ahogy nekünk sem, - neked sincs tökéletesen szimmetrikus arcod, amihez jól passzolna a középválaszték, könnyen csalhatsz egy kicsit és kb. fél centivel kisebb szemed felé tolhatod az elválasztást, így elérve a tökéletes végeredményt. Íme, egy kis hajinspiráció!

olvass tovább

Eltelt egy varázslatos hét- Ma van a Sziget utolsó napja

  • 2016. augusztus 16.

A búcsú mindig fáj, de hogy enyhítsük, közös megegyezéssel úgy döntöttünk: jöjjön a tánc, időt és energiát nem kímélve! Az utolsó napon így elég széles időintervallumból válogattunk, reményeink szerint álljuk is majd a sarat. Köszi mindent Sziget, jövőre is számíthatsz ránk!

olvass tovább

Dübörög a Sziget negyedik napja

  • 2016. augusztus 13.

Lássuk be,nyáron mindenki könnyebben mozdul. Budapest egy őrült hatalmas bulivá válik- a Sziget idején még inkább- a lendület pedig visz,még akkor is ha szíved szerint beiktatnál egy pihenő napot. De pont szombaton? A napi programokat elnézve, ez teljesen kizárt! Válogatni ma is bőven van mit!

olvass tovább

A mandulaolaj jótékony hatásai a szépségre

  • 2016. augusztus 13.

A mandulaolaj számtalan előnnyel rendelkezik, így nem véletlen, hogy napjaink szépségápolási termékeinek nagy részében megtalálható. Nagyon jó hatással van például a hajra és bőrre, de megmutatjuk nektek, hányféleképpen alkalmazhatod szépséged megőrzésére.

olvass tovább

Hajrá magyarok! Ilyen a Sziget második napja nekünk.

  • 2016. augusztus 12.

Micsoda éjszaka volt! Kár szépíteni, a csütörtök már majdnem péntek, így a buli hajnalig tartott. Nem csoda hát, hogy rápihenünk az estére és a péntek esti csemegézés később indul majd, mint terveztük. A napi repertoárból vezérvonalként magyar előadókat választottunk, aztán a többit majd hozza a Sziget hangulata. Na, nézzük!

olvass tovább

Szépségtippek fesztiválozóknak

  • 2016. augusztus 12.

Ha már megvan a jegyed, a szállásod és hogy mit veszel fel, nem maradt más, csak hogy ihletet nyerj az utolsó simításokhoz! Nézd meg, milyen szépségtrendek várhatóak az idén és vess be egyet-kettőt, hogy teljes legyen az összkép!

olvass tovább