Sulikezdő sminktippek

  • 2015. szeptember 02.

Iskolára válogatja, hogy a tanárok mennyire tolerálják, ha a diákok sminkelnek, de emlékeim szerint a túl sokat sosem nézik jó szemmel. Viszont mutassatok nekem egy tinédzsert, aki ne szeretné festegetni magát! Most megmutatom, hogyan lehet láthatatlan sminkkel szépülni az iskolapadokba!

olvass tovább

Smink alapok: arcformák és pirosításuk

  • 2015. augusztus 30.

Nem győzöm ismételni, hogy a sminkelés minden egyes mozzanatával alakíthatjuk, formálhatjuk az arcot. Éppen ezért az sem mindegy, hogy kedvenc pirosítónkat az arc mely részén kezdjük el, és milyen irányban felvinni ahhoz, hogy az arc egyensúlyban legyen. Most ismét sztárok segítségét kértem, hogy a különböző arcformákon bemutathassam nektek a helyes pirosítás szabályait.

olvass tovább

10 haj a '80-as évekből, amik beleégtek a retinánkba

  • 2015. augusztus 25.

A tupír évtizede - nevezhetnénk így is a nyolcvanas éveket. Ezeket a frizurákat sosem felejtjük el, olyan hatással voltak a divatra, az emlékezetünkre, meg a tupírfésűgyárak forgalmára. A következő 10 sztár pedig előszeretettel viselte is ezeket a hajakat.

olvass tovább

A vízről mindent

  • 2015. augusztus 23.

Az emberi szervezet egyik legfontosabb alkotóeleme a víz. A csecsemő szervezete 80%-ban, a felnőtté már csak 60%-ban, az idős szervezet, pedig mindössze 50%-ban tartalmaz vizet. Testünk megfelelő működésének, fejlődésének, egészségmegőrzésének alapvető feltétele a folyadékháztartás egyensúlya.

olvass tovább

Aktív tisztítás és ápolás az aktív férfiaknak

  • 2015. augusztus 21.

Egy nagy játék a gyerekekkel a kertben, egy szuper grillezés a barátokkal, vagy egy kemény és izzasztó edzés, és olyan koszosnak érezheted magad, mintha egy bányában dolgoznál. Talán igazad is van, hiszen a hétköznapi tevékenységek is igénybe veszik a bőrt! Egy frissítő zuhany segít újjáéledni testnek, és léleknek egyaránt! Ha ehhez a megfelelő eszközöket választod, a bőrre tapadt szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól is végleg megszabadulhatsz!

olvass tovább

5 természetes hajsimító kezelés

  • 2015. augusztus 20.

Szálkás, szöszös, durva tapintású és kezelhetetlen a hajad? Rengeteg nő küzd hasonló problémákkal, és próbálkozik méregdrága, márkás hajápolókkal, ami sokszor csak ablakon kidobott pénz. Szerencsére van néhány egyszerű és természetes otthoni megoldás, amivel gyorsan pihe-puha frizurád lehet!

olvass tovább

5 pakolás a fáradt arcbőrre

  • 2015. augusztus 15.

Ha egy fárasztó hét után S.O.S. megoldásra van szükséged, hogy ragyogóbb legyen az arcbőröd, próbáld ki az alábbi, otthon elkészíthető arcmaszkokat. Hiszen mi más lehetne hatásosabb, mint a természetes alapanyagokból kikevert pakolás, egyenesen a hűtőből?

olvass tovább

10 étel, ami segít megállítani a hajhullást

  • 2015. augusztus 14.

Ősszel és tavasszal a haj a megszokottnál is többet hullik, ami sokszor aggodalommal tölt el. A szervezet vitaminhiánya először a hajunkon látszik meg, ugyanis a test úgy érzékeli, arra van a legkevésbé szüksége, ezért gyorsan meg akar tőle szabadulni, hogy a fontos vitaminok ne a fölösleges helyekre kerüljenek. Néhány étel nagy számban tartalmazza azokat a tápanyagokat, amikre szüksége lehet a hajnak és fogyasztásukkal megakadályozható a további hajhullás.

olvass tovább