10 celebfrizura, ami öregít

Mi, nők állandóan szeretnénk minél fiatalosabbnak, üdébbnek tűnni, ezzel pedig a sztárok sincsenek másképp. Elnézve azonban néhány celebfotót, néha ők sem találják el a megfelelő tónust, stílust, és a tökéletesnek hitt frizura bizony jó néhány évvel megöregíti őket.

olvass tovább

6 bevált praktika a Nagyitól!

Emlékszel, amikor tiniként csak legyintettél a nagyi jó tanácsait hallva? Ám, ahogy telnek az évek, rájövünk, hogy a nagymamák csak nagyon ritkán tévednek, és bölcsességükkel csupán minket akarnak segíteni, a mi dolgunkat akarják megkönnyíteni. Íme, 6 praktika, amit tőlük tanultunk.

olvass tovább

Őszi sminktippek minden színtípusnak

  • 2015. október 03.

A meleg bronzos bőr már fakulóban, az élénk rúzsok és szemfestékek pedig túl feltűnőek így szeptember végén. Ha te sem tudod, milyen színeket kéne viselned arcodon az őszi hónapokban, keresd meg melyik színtípushoz tartozol, és olvasd el mit javasolunk!

olvass tovább

8 plus size modell, akit ismerned kell

  • 2015. október 02.

Mi nők, sóhajtozva lapozgatjuk a divatmagazinokat, minden Victoria's Secret show után megfogadjuk, hogy leadunk minimum 5 kilót, de inkább 10-et, és holnaptól beköltözünk az edzőterembe is. Itt van most azonban 8 plus size modell, aki büszkén vállalja a testét, úgy ahogy van. Bizony, a plusz kilókkal, és a hurkákkal együtt.

olvass tovább

A legjobb frizurák minden korosztálynak

  • 2015. szeptember 29.

Az ősz beköszöntével egy kis vérfrissítésre vágysz, de nem tudod, hogy mi állna jól és lenne a korodhoz is megfelelő? Most bemutatjuk az 5 legjobb frizuratippet, járj éppen a 20-as, 30-as, 40-es vagy az 50-es éveidben!

olvass tovább

5 ok, amiért idén ősszel a szilva lesz a kedvenc gyümölcsöd

  • 2015. szeptember 24.

Sokan nem tudják, hogy a tucatnyi színben, méretben és formában előforduló szilvának rengeteg jótékony hatása van. Sok más gyümölccsel ellentétben nem tartalmaz telített zsírokat, ám kiváló C- és A-vitaminforrás, és szuper hatása van a szemre, a bőrre, valamint véd a rák szövődményeitől is.

olvass tovább