Boldog születésnapot Nina!

  • 2016. február 13.

A hölgyek hajlamosak tagadni a korukból, Ninának azonban semmi oka rá, sőt ! Büszkén viseli: születésnapja nem bizonyít mást, mint sikerének töretlenségét. A nagy ünnepre ráadásul a francia művésznek Coco-nak köszönhetően mesés új, pöttyös ruhát is kapott – ez a Nina Pop. Összegyűjtöttünk nektek a szülinaposról néhány titkot, amit talán még ti sem tudtatok.

olvass tovább

Problémák, amiket csak a hosszú hajú lányok érthetnek

A hosszú hajú lányok pontosan tudják, hogy mennyire fantasztikus, amikor a vállukra omlik a hajzuhatag, amiről sokan csak álmodnak. De azt senki nem mondja el, hogy mennyi kínnal is tud ez együtt járni. Összeszedtük azokat a humoros, de mégis életszerű helyzeteket, amik a hosszú hajjal együtt járnak. Lássuk!

olvass tovább

Sminkelj úgy, mint Kylie Jenner

Ha követed a 18 éves celeblány Instagramját, vagy csak többször megakadt már a szemed a tökéletesnek tűnő arcán és fotóin, eláruljuk: a sminkréteg alatt valószínűleg ő sem egy teljesen tökéletes, angyali szépség. De sminkelni nagyon tud (és nem mellékesen sok az ideje), a napi rutinjából pedig talán Neked is jól jöhet egy-két trükk a mindennapokra.

olvass tovább

Az utóbbi idők legelterjedtebb sminkbakijai

A smink azért igazán hasznos dolog a nők életében, mert magabiztosságot ad, kiemeli az arcunk előnyös részeit, feldobja a megjelenésünket. De nagyon könnyen áteshetünk a ló túloldalára, amikor elkezdünk követni egy smink trendet, de a kivitelezés nem tökéletes. Így nem, hogy javítanának, csak rontunk a kinézetünkön. Most azokat a tipikus, mostanság elterjedt hibákat vesszük nagyító alá, amik sok esetben nevetségessé teszik a nőket, de amikből tanulni is éppúgy lehet!

olvass tovább

Fürdőszobatitkok, amiket eltitkolunk a férfiak elől

Rengeteg dolog van, ami hozzájárul ahhoz, hogy minden helyzetben megőrizzük nőiességünket, hogy csinos, ápolt megjelenésünk legyen. Figyelünk az alkalomhoz illő öltözékünkre, ápolt a hajunk, eljárunk manikűröshöz. De bizony mindannyiunknak vannak olyan fürdőszoba titkai, amiket semmi pénzért nem kötnénk a párunk orrára, legalábbis egy jó ideig biztosan nem.

olvass tovább

Tavaszváró, trendi hajfonatok

  • 2016. február 07.

Imádjuk a hosszú hajat, de valljuk be, időnként jó lenne, ha nem csak lógna, vagy lófarokba kötve hordanánk. Mi jöhet még szóba? Persze, hogy a fonatok. Nézzünk néhány inspirációt, fonott frizurákról, amiket bátran kipróbálhatunk hétköznapokra is.

olvass tovább

Szépítő ételek

  • 2016. február 06.

Hol vannak már azok az idők, mikor azt hittük, hogy csupán a szépségápolási szerek és a mozgás, amik hatással vannak a külsőnkre. A XXI. századra világossá vált, hogy nagymértékben befolyásoljuk kinézetünket az elfogyasztott ételekkel is. Összegyűjtöttük azt a 7 ételt, amik a leghatásosabban szépítenek, érdemes az ünnepek utáni nagy méregtelenítésben előszeretettel fogyasztani őket.

olvass tovább

Ébredj tökéletes frizurával minden reggel!

  • 2016. február 05.

Nyáron könnyű szemkápráztató frizurákat kihozni a hajunkból, hiszen nem okoz gondot a reggeli mosás, formázás. A januári fogvacogtató hidegben azonban biztosan átfagysz, ha csak egy kicsit is nedves marad a hajad. Egy meleg kötött sapka pedig lenullázza a készülődéssel töltött óráid eredményét. A megoldás persze az, hogy moss hajat előző este.

olvass tovább

Hajszínajánló mindenkinek!

  • 2016. február 02.

Veled is előfordult már, hogy nagyobb változtatásra szántad el magad, de balul sült el? Ha szeretnél világosabb vagy sötétebb hajszínt, de félsz, hogy nem fog jól állni, nézd meg ajánlónkat, hogy könnyebben tudj dönteni. És bizony, néha még a sztároknak sem sikerül elsőre!

olvass tovább