7 Marilyn Monroe film, amit látnod kell

  • 2017. február 28.

Marilyn Monroe vitathatatlanul máig Hollywood ikonikus szépsége, aki rendkívül tehetséges színésznő volt, de elsősorban ízig-vérig nő. Kerekded formáival, bájával és pajkos nevetésével mindenkit levett a lábáról. Minden filmjében nagyon erősen volt jelen, mégis könnyedséget sugárzott. Összegyűjtöttük azokat a filmeket, melyek korántsem lettek volna olyan sikeresek, ha nem a szőke díva szerepel bennük.

olvass tovább

Újabb magyar Oscar-díj: nyert a Mindenki - A 89. Oscar-gála díjazottjai és legizgalmasabb pillanatai

A 89. Oscar-díjátadó, ahol a legjobb 2016-os filmek, színészek, és alkotók részesültek elismerésben, hazai idő szerint hajnal 02:30-tól került megrendezésre. Természetesen ezt a sztárok várva várt vörös szőnyeges bevonulása előzte meg, ahol, mint mindig, leginkább a dizájnereké és a hölgyek által viselt kiegészítőké, illetve ruháké volt a főszerep, amelyek idén többnyire arany és fehér színekben tündököltek.

olvass tovább

In memoriam Elizabeth Taylor

  • 2017. február 27.

Elizabeth Taylor 1932. február 27-én látta meg a napvilágot Angliában, ennek köszönhetően megkapta a brit állampolgárságot, amerikai szülei révén pedig az amerikait is. Idén töltené be a 85. életévét, sajnos azonban már eltávozott közülünk. Születésnapja alkalmából rá emlékezünk!

olvass tovább

Az Én szépségem, az Én döntésem – ismét egy fantasztikus kampánnyal rukkolt elő a Dove

  • 2017. február 25.

A Dove legújabb kampányának sajtóeseményén megtudhattuk, hogy a kozmetikai cég számára még mindig a nők inspirálása, motiválása és igényeik szem előtt tartása a legfontosabb. Ennek érdekében nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy közvélemény-kutatások segítségével informálódjanak a nők preferenciáiról és gondolatairól olyan témákkal kapcsolatban, mint a szépség, magabiztosság vagy az elégedettség. Az új kampány megismerésén kívül három erős, karizmatikus női vendég saját tapasztalatait, illetve véleményét hallhattuk #azEnSzepsegem témával kapcsolatban.

olvass tovább

Picasso botrányos szerelmi élete

„Számomra csak kétféle nő létezik: istennő, és lábtörlő.” Picasso lételeme volt a szerelem, ritkán volt egyedül, életében és ágyában sok nő megfordult, folyamatos női jelenlétre, állandó múzsára volt szüksége. Életének kilencvenkét éve alatt számos női arc és test ihlette meg, és köszönnek vissza a festményein.

olvass tovább

Szabadítsd ki Puskás Petit!

  • 2017. február 24.

Közeledik minden idők legelső szabadulószoba VB-je: Amerikától Ázsiáig a Red Bull Mind Gamers döntőre készülnek a földkerekség legjobbjai, és velük együtt Puskás Peti is. A The Biebers frontemberét február 27-én egyedül bezárják egy szabadulószobába, ahonnan csakis a Te segítségeddel fog tudni kijutni. Kövesd élőben a próbatételt online és segíts Petinek megoldani a logikai és ügyességi feladatokat. Egymaga nem fog tudni boldogulni, ide virtuális csapatmunka kell. A tét: Puskás Peti szabadsága!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: február 24-26.

Az időjósok előrejelzése szerint végre búcsút mondhatunk a fagynak a hétvégén, és a hőmérséklet már egyre inkább alkalmas lesz arra, hogy szabadtéri programokkal üssük el az időnket. Ezen a héten is összegyűjtöttük Budapest legérdekesebb beltéri és szabadtéri programjait, és nagyon úgy tűnik, hogy ezen a héten leginkább a gasztronómia szerelmeseinek fognak kedvezni az események.

olvass tovább

„Megpróbálta simogatni a jégesőt, feleségül venni az árvizet és szakítani a földrengéssel.” - Aszlányi Károly

  • 2017. február 24.

Nemrégiben volt szerencsém Aszlányi Károly Sok hűhó Emmiért című könyvét olvasni, és a felettébb szórakoztató élmény kapcsán arra jutottam, hogy ez az író aztán tényleg tudta mi fán terem a nő. A történet egy kifinomult, művelt arisztokrata csöppet sem hétköznapi találkozását írja le a szerelemmel, Emmivel. A hölgyeményt már nehezebb lenne számomra elfogultság nélkül jellemezni, de szerencsére ezt megtette helyettem az író (szintén nem elfogultság-mentesen, de legalább roppant frappáns módon).

olvass tovább