„Nevetek, de közben könnyezem” – Fájdalmakat rejtett Szécsi Pál mosolya

Örök, szeretetre vágyó, elhagyott kisfiú volt ő egész életében. Palika, ahogyan környezete nevezte, egész életében szerelmes volt. Végig a Nőt kereste, aki lehetett volna társa az életben, és pótolhatta volna anyját, aki elhagyta őt, és két testvérét. Szécsi Pál 1944. március 19-én született, 74 éves lenne. A kisfiús sárm, és a vonzó külső mögött szomorú élettörténet húzódott. Egyéves volt, amikor zsidó származású apját kivégezték, anyja pedig három gyerekét elhagyva, elhatározta, hogy új életet kezd, Amerikába disszidált, és kilencszer ment férjhez.

olvass tovább

Képek Stephen Hawking életéből

  • 2018. március 18.

A brit fizikus, Stephen Hawking, a generáció legikonikusabb és legragyogóbb tudósa volt, 76 éves korában hunyt el. Összegyűjtöttünk néhány képet, melyek életének legváltozatosabb pillanatait mutatják be.

olvass tovább

Afrodiziákumok hatásai

  • 2018. március 18.

Az afrodiziákumok olyan anyagok, amelyek élénkítik a nemi vágyat és a nemi aktivitást. Sokan a szexuális életük felpezsdítésének érdekében bevetnek néhány praktikát. Lássuk melyek ezek a fizikai vágyserkentők!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 03.16-18.

  • 2018. március 16.

Az időjárás meglehetősen érdekesen alakul a hosszú hétvégén, ugyanis a kezdés kifejezetten tavaszias és kellemes lesz, míg úgy tűnik, hogy szombaton és vasárnap visszatér az igazi, hideg tél. Az időjárásért sajnos nem felelhetünk, viszont próbáltunk nagyon izgalmas és érdekes programokat összegyűjteni a hétvégére, melyeknek köszönhetően egy pillanatig sem fog senki sem unatkozni!

olvass tovább

10 film, ami tökéletesen illik a tavaszhoz

A hosszú hétvégén a legtöbben elutaznak, viszont akik inkább az otthoni pihenést, és az esős időjárás miatt a bekuckózást választották, hasznát vehetik filmes listánknak, amelyen olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amelyek tökéletesen illenek a tavaszi időjáráshoz, érzelmekhez és hangulathoz. Reméljük, mindenki talál a listán olyat, amely kellemes kikapcsolódást és egy kis feltöltődést fog nyújtani!

olvass tovább

125 magyar fellépő a VOLTon

  • 2018. március 14.

A nemzeti ünnep előtt 1, a június 26-i kapunyitás előtt pedig majd' 100 nappal 5 színpad részletes programjával, 125 magyar fellépővel bővült a Telekom VOLT Fesztivál programja. És ez még nem minden: további 8 helyszín programja hamarosan érkezik.

olvass tovább

'Szerintem a gondolkodást önmagáért kell művelni, akárcsak a zenét' - idézetek Albert Einsteintől

  • 2018. március 14.

Albert Einstein 139 évvel ezelőtt született, ám olyan örök érvényű igazságokat köszönhetünk neki, melyeknek még mind a mai napig hasznát vehetjük. Mind tudományos, mind pedig laikus körökben az egyik legnagyobb hatású tudósnak tartják. A hétköznapi emberek körében Einstein vált a legmagasabb fokú zsenialitás szinonimájává, arcképe egyike a legismertebbeknek a világon. Mi most olyan idézeteket gyűjtöttünk össze tőle, amelyek inspirálhatnak minket a mindennapokban!

olvass tovább

Hamarosan indul a szezon - interjú a Gender Racing Team-mel

  • 2018. március 13.

Szerelem, igaz szenvedély, szakmai alázat, elhivatottság, kemény munka, innováció. Ezek a fő értékek a Gender Racing Team-nél. Gender Tamással, a Gender Racing Team fő motorjával, illetve a csapat tagjaival, Rónai Tamással és Stern Rolanddal beszélgettünk az előző szezonban szerzett tapasztalatokról, illetve az idei év kihívásairól és reményiről.

olvass tovább