7 lépés, amivel 30 nap alatt lapos hasad lehet

  • 2016. május 28.

Közeleg a strandszezon és úgy érzed nem vagy tökéletes formában? Talán úszógumi van a hasadon a sok forró csokitól? Akkor a legjobb helyen jársz! Ugyanis most összegyűjtöttük a legjobb tippeket, amikkel 30 nap alatt lapos hasat varázsolhatsz magadnak!

olvass tovább

Így aludj el 60 másodperc alatt

  • 2016. május 27.

Sokunknak igazi harc az álomba szenderülés. Az ebédet követően alig bírjuk nyitva tartani a szemünket a munka során, bezzeg amikor ágyba kerülünk, ezernyi dolog jár a fejünkben, hogy mit kellene megcsinálnunk, kivel kellene beszélnünk, fel kellene hívnunk a szüleinket, és még sorolhatnánk. Egy kutató azonban nemrég ismertette „4-7-8” névre keresztelt légzési technikáját, mely által könnyebben alhatjuk az igazak álmát.

olvass tovább

14 nagyváros, ahol buliznod kell

  • 2016. május 27.

Ébresztő! Nem NYC az egyetlen város, ami sohasem alszik! Összegyűjtöttük nektek azt a 14 várost, ahol tudják mi fán terem az igazi bulizás, és egész éjszaka féktelenül tombolhatsz!

olvass tovább

Tippek kezdő fesztiválozóknak

  • 2016. május 26.

Hazánkban a nyárra gyakorlatilag már több fesztivál jut, mint nap, így mindenki könnyen megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Vannak, akik erre várnak egész évben, és vannak, akik nem tudják elképzelni, mit lehet szeretni az egy hétig tartó alkoholmámoros félig-meddig nomád életben. Az egészen biztos, hogy meghatározó és örökre szóló élményeket szerezhetünk egy pár nap alatt is, és ha először vágunk bele a szórakozásnak ebbe a formájába, nem árt egy-két dologra felkészülni!

olvass tovább

Egy különleges időutazás – Isztambul

  • 2016. május 25.

Amikor a Teremtő Isztambult megálmodta, aludt néhány napot a megalkotásra, hogy a nagy mű a tökéletesnél is tökéletesebb legyen. Aztán munkához látott: vett mindenből egy keveset – keleti hangulat, nyugati közelség, fűszeres illatok, a művészettörténet legizgalmasabb stílusai, a történelem legvibrálóbb korszakai – jól összerázta, majd mindezt Európa és Ázsia határára dobta. Mi pedig azóta is élvezzük.

olvass tovább

A leghatékonyabb, alakformáló plank gyakorlatok

Ismét bikini szezon, ismét meg kell mutatni hab testünket a strandok vizslató szempárjainak, de ne pánikoljatok, még van egy hónapunk, hogy alakítsunk, amin lehet. Most elhoztunk nektek néhányat a méltán híres plank gyakorlatok közül. Nem hiába erőlteti ezt minden edző, nagyon hatásos alakformáló gyakorlat, érdemes lesz teljesíteni a kihívásunkat!

olvass tovább

Vasárnap reggel

A vasárnapoknak utánozhatatlan hangulata van. Az élet megáll, vagy legalábbis lelassít egy pillanatra. A nap elindul, de nem rohan, csak szépen lassan, komótosan.

olvass tovább