Ugrás a lap tetejére

A természet legszebb ajándéka

Amerikai palacsintatorony házi meggyszósszal

Amerikai palacsintatorony házi meggyszósszal

Múltkor befőztem a kertből összes meggyet - készült belőle lekvár, zselé és öntetnek való befőtt, no meg persze egy bejegyzés is az oldalra. Azóta próbálok olyan ételekben gondolkodni, amihez fel tudom használni az idei szüretelést. Ez az amerikai palacsinta pont ilyen, ugyanis eléggé neutrális az íze, így sós és édes körítéssel is el lehet készíteni. Az igazi Amerika fanatikusok leönthetik juharsziruppal és piríthatnak rá bacon szalonnát- nálunk még a hagyományosabb vonal érvényesül és édességként fogyasztottuk el.
A világ legszínesebb panorámája

A világ legszínesebb panorámája

A dán Aarhus-ban a művészeti múzeum tetejére, az ARoS Aarhus Kunstmuseum-ra egy rendkívül látványos panorámát húztak fel. Az Olafur Eliasson által tervezett, Szivárvány Panorámának elnevezett építményben 150 méteren át végigsétálhatunk a teljes szín-spektrumon, miközben a hatalmas ablakok mögül káprázatos kilátás nyílik a városra. A színes üveglapokkal kirakott körfolyosó átmérője 52 méter, és varázslatos élményben lehet része azoknak, akik ellátogatnak ide.
Kapribogyós Kerti pizza

Kapribogyós Kerti pizza

A pizza mindenki kedvence, tévhit, hogy egészségtelen, csak az alapanyagoktól függ és kijelenthetjük, hogy a pizza igenis lehet egy egészséges fogás. Az alábbi pizza tészta alacsony szénhidrát és glikémiás indexének titkát hamarosan elárulom. Ezen kívül tej,- tojás,- élesztőmentes .

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk