Toulouse, a magyar-belga EB-nyolcaddöntő helyszíne

  • 2016. június 26.

A magyar labdarúgó válogatott sikeres szereplése miatt Franciaország most úgy vonzza a magyarokat, mint édes fagylalt a méheket. Napról napra egyre több honfitársunk kerekedik fel, hogy a helyszínen szurkoljon a nemzeti tizenegy diadalmenetének. Június 26-án, vasárnap Toulouse ad otthont a válogatott következő EB-mérkőzésének Belgium ellen. Aki még nem ismerné a gyönyörű francia várost és a meccs előtt, vagy után kicsit bebarangolná, annak egy kis ízelítőt állítottunk össze érdekességeiről.

olvass tovább

A Szex és New York főszereplőinek ikonikus lakásai

  • 2016. június 26.

Az idealizált manhattani életet bemutató, ’90-es évekbeli kultikus sorozat 2004-ben ugyan véget ért, de még ma is rajongunk érte. Ma is gyakran visszaemlékszünk a kusza szerelmi szálakra, a divatot előre megjósoló szettekre, és a gyönyörű cipőkre, de ki emlékszik, hogy Carrie, Samantha, Charlotte, és Miranda milyen lakásban éltek? Mi most ezt is felelevenítjük!

olvass tovább

Romantikus városok

  • 2016. június 26.

Szerelembe esni nem csak egy másik személlyel lehet. Az ember könnyen szerelembe eshet ételekkel, helyekkel, ruhákkal, sőt városokkal is. Véleményem szerint vannak városok, amiket automatikusan a románccal, romantikával és a szerelemmel párosítunk. Az én képzeletemben ezek a legszebb úti célok, ha nászútról van szó.

olvass tovább

Még mindig eper! Epres zabkeksz

  • 2016. június 25.

Ezt a receptet ki kell próbáljátok! Ugye, még nem unjátok az epret, mert még javában tart a szezon! Epres zabkeksz (hozzáadott cukor nélkül) Alacsony glikémiás indexű, receptben írtak szerint laktózmentes.

olvass tovább

Egy egész kontinens néhány négyzetkilométeren – az Europa Park

  • 2016. június 24.

Nem messze a német-svájci-francia határtól, egy álmos kis baden-württembergi városban, alig néhány négyzetkilométeren bebarangolhatjuk Európát, miközben életre szóló élmények várnak ránk. Az ember egy pillanatra nem figyel oda, s ripsz-ropsz átsétál Svájcból Angliába. Ja, hogy a valóságban nem szomszédosak egymással? Itt az sem gond.

olvass tovább

Ezekre figyelj, ha a nyári melegben indulsz futni!

  • 2016. június 23.

Attól még, hogy nyár van, az embernek nem kell lemondani a szokásos futásairól, de ilyenkor sokkal körültekintőbbnek, óvatosabbnak kell lenni. Összeszedtük 7 pontban a legfontosabbakat, amiket mindenképp jó észben tartani a nyári melegben való futások alkalmával!

olvass tovább

Hungarikum lett a Törley pezsgő

  • 2016. június 21.

Bekerült a hungarikumok sorába a Törley pezsgő, így most már hivatalosan is kiemelkedő nemzeti értéket képviselnek a pincészet habzó italai. Az 1882-ben Törley József által alapított „pezsgőborgyár” ma is eredeti helyén, Budafokon található. A pincészet 134 éves történetében mindig meghatározó volt a magas szakmai minőségre való törekvés és az újító szemlélet.

olvass tovább