Ugrás a lap tetejére

Egy kis boszorkányság: máglyarakás

A világ legkisebb szállodája

A világ legkisebb szállodája

A világ legkisebb szállodája Németországban, Ambergben működik. Az Eh’haeusl mindössze 53 négyzetméter, és 2,5 méter széles, és mindössze egy pár szállhat meg, mivel csak egyetlen szobája van.
15 érv, amiért érdemes futni

15 érv, amiért érdemes futni

Heti 3-4 alkalmas 30 perces könnyű, közepes intenzitású futás az életkorhoz viszonyított maximális pulzus (maximális pulzus= 220-életkor) 60-65%-án rengeteg pozitív változást hoz magával mind a közérzetünket, mind az egészségünket illetőleg.
Szent hely a szurdok felett

Szent hely a szurdok felett

A kolumbiai, neo gótikus Las Lajas katedrálist 50 méterrel a Guaitara folyó fölé építették. A nem mindennapi elhelyezkedés oka egy 1754-es látomás. A legenda szerint ebben az évben egy indián hölgy, Maria Mueces és lánya, Rosa mindent szörnyű viharba került itt. A páros a szurdok falának sziklái közt talált menedéket. Miután sikerült biztonságos helyre húzódniuk, a lány egy különös jelenséget tapasztalt. A villámok fénye állítólag Szűz Mária képét vetítette a falra, amint az az ifjú Rosát szólította. A helyiek később ennek a jelenésnek a hatására emelték az El Santuario de las Lajas katedrálist.

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk