Híresek és HIV-pozitívak

  • 2015. december 01.

December 1-je az AIDS ellenesség világnapja, így összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik sajnálatos módon megfertőződtek ezzel a gyógyíthatatlan betegséggel.

olvass tovább

Téli otthon - képekben

  • 2015. november 30.

Kandalló, puha szőnyeg és meghittség. Képzeletben mindannyian egy eldugott álomotthonba vágyunk az ünnepekre. Képgalériánk elrepít kicsit minket, a nyugalom téli szigetére.

olvass tovább

Thai masszázsélmények királyi környezetben

Valóságos nyugalom szigete nyílt a Mammut I. bevásárlóközpontban, amikor a Royal Thai Massage szalon megnyitotta a kapuit néhány hete. A mesterdiplomával és többéves gyakorlattal rendelkező thaiföldi masszőrnőknek hála, regeneráló, frissítő és feszültségoldó távol-keleti masszázsok széles palettájáról válogathatunk, autentikus környezetben.

olvass tovább

Így készíts otthon adventi naptárat!

  • 2015. november 30.

Karácsony közeledtével mindenkiben buzognak a kreatív ötletek, előkerülnek az ollók, ragasztók, a csillámporok, a színes szalagok és sablonok. És ha már ennyire eluralkodik rajtunk az alkotásvágy, tegyük be egy karácsonyi dalokból álló lejátszási listát, és készítsünk saját kezűleg adventi naptárat!

olvass tovább

Avókádót reggelire!

  • 2015. november 30.

Imádom az avokádót! Hihetetlenül finom és tele van egészséges zsírokkal, vitamin- és rostanyag-tartalmáról nem is beszélve. Magas kalóriatartalma ellenére, feltűnően könnyű elkészíteni belőle bármilyen finomságot.

olvass tovább

A lányról, aki legyőzte az anorexiát

  • 2015. november 29.

Sok helyen olvasunk testképzavarról és betegségekről, amelyek megjelenhetnek az előbbi következményeként. Én testközelből tapasztaltam meg a barátnőm révén, mit tesz az emberrel, ha nincs kibékülve önmagával. Milyen az, ha valakire már „rossz ránézni”, hiszen szinte semmit nem eszik. Hogy milyen veszélyes lehet az anorexia.

olvass tovább

A csodálatos Maldív-szigetek

  • 2015. november 29.

Az Indiai-óceán közepén található a Föld egyik utolsó paradicsoma, a mintegy 1200 apró szigetecskéből álló Maldív-szigetek. A szigetországot tulajdonképpen valamivel több mint 26 atoll  alkotja. Az atoll elnevezés a maldív nyelvből származik, és gyűrű vagy koszorú alakú korallzátonyok által körülhatárolt lagúnákat jelent.

olvass tovább

Lélegezz, gondolkozz, elemezz!

  • 2015. november 27.

Nyeled a békát, harapod a szád szélét és szétvet a düh. Forrongsz és egyre jobban és jobban spanolod magad egy helyzeten. Aztán jön még egy és még egy szituáció, ami szintén haragot gerjeszt benned. És belekerülsz egy spirálba, ami húz-húz magával, haragra harag jön és a végén majd felrobbansz. Többször írtuk már, hogy lélegezz, gondolkozz, elemezz. Persze vannak helyzetek, amikor az embernek se energiája, se kedve nincs lélegezni, gondolkozni, elemezni.

olvass tovább

Lélegzetelállító fotók egy okostelefon segítségével

Az utazás szerelmesei tudják mit jelent megörökíteni egy-egy különleges pillanatot. Ma már ehhez nem is szükséges profi fényképezőgép, legalábbis Guido Gutiérrez Ruiz szerint, aki megmutatja a világot a telefonja segítségével, nem is akármilyen módon. Képgalériánkban megtekinthetitek a szemkápráztató fotókat.

olvass tovább